Najdi forum

paklenica

Je katera družina že dopustovala v Paklenici.Izkušnje, kaka uporabna informacija glede plaž?

ja tam je bolj za plezalce – takoj za teboj je stena in sama skala
kej ful od plaže pa tud ne – skala
no za mal večje je že za ful majhne pa ne

MI smo bili 2x. Je pa res,da takrat še brez otroka.
Kot je že zgoraj omenjeno so tam res večinoma plezalci-sicer jih je poleti mogoče malo manj, ker je v steni zeloooo vroče.
Mi smo obakrat kampirali, tam je bila plaža z majhnimi kamenčki, morje čisto.
Drugače pa je kraj bolj umirjen, ni nekega nočnega življenja.
Nam je bilo všeč in upam, da bomo ponovili dopust, tokrat z hčerko.

lp,Kristi*

p.s. Pa malce uporabi iskalnik je bilo že kar nekaj napisanega o Paklenici prejšnja leta.

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

hvala obema, v bistvu nimam pojma kje to je, sem nekaj brskala po internetu pa mi meče ven samo neke plaže s kamenjem-skalami, zato sprašujem.

no ne me narobe razumen , je ful lepo , ker je kamp skor do morja
samo ni glih za malčke- drgač pa lepo morje in mir…
sploh ni da bi blo slabo

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

lp

kje v Paklenici, če imate v mislih Satri grad, je za otroke čist o.k. in hotel tudi. je pa sedja precej drag in ima smao all inclusiv, če s ene motim. no morda so že kaj spremenili. a, ja hotel Alan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close