Paket za najstnico – Mobitel
Po mojih izkušnjah, ORTO pri Simobilu. Ni namreč pomembno, kje sta vidva, ampak kje so vsi sošolci in sošlke – tam bo verjetno največ prometa :).
Razen seveda, če bo govorila večinoma z vama. Ali pa če so prijatelji pri Mobitelu (npr. ker nekje Simobil lovi slabše ipd.)
Torej, jaz bi preveril sceno med mladimi….
Pozdravljeni,
V naši ponudbi imamo res pakete, ki so prilagojeni prav za potrebe mladih – ORTO paketi. Med njimi bi bil za začetek morda najprimernejši paket ORTO U NULO ali ORTO MUZIK, saj lahko trenutno na obeh paketih za 10 € mesečne naročnine dobite:
– 0 €/min v Si.mobilovem omrežju
– 51 min za klice v vsa ostala omrežja
– 100 MB prenosa podatkov
– 0€/SMS in MMS sporočilo
in na paketu ORTO MUZIK, kjer velja trenutno posebna ponudba, še več kot 2.600.000 melodij in
brezplačni dostop do Vodafone live! Več si lahko preberete na zgornjem linku.
Če bi imeli še kakšno vprašanje, sporočite in vam bomo z veseljem svetovali.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Prej sem imela stacionarni telefon, naročniški paket pri Simobilu zase in kartični za hčerko. Stroškov več kot 100€ mesečno.
Lani sem odjavila stacionarni telefon, hčerki podarila nek najstniški paket z dodatnimi opcijami na Simobilu in obe sva presrečni. Račun sva totalno zmanjšali, saj plačujeva okoli 40€ mesečno, klepetava, smsava, internetava in downoadava (no, hči veliko več kot jaz) biiiistveno več kot prej.
In hči mi je VEDNO dosegljiva, kar prej ni bilo ravno pogosto, ker je velikokrat ostajala brez denarja na kartici in posledično me ni mogla poklicati….
Tako, da iskreno priporočam naročniške pakete za mlade, kjerkoli že, meni so na Simobilu zelo ok, pa večina njenih prijateljic ima tudi simobil.
Poglej te si še ta paket..ki dobite največ za svoj denar.. http://www.tusmobil.si/paketi/vesolje.html
Forum je zaprt za komentiranje.