Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Paket GSM – najugodnejša kombinacija?

Paket GSM – najugodnejša kombinacija?

Pozdravljeni,

rada bi zamenjala paket za GSM, ki ga imam pri Simobilu…operater mi ni pomemben… kje je trenutno najboljše?
Potrebujem pa vsaj 500 min pogovorov (v različna omrežja), sms vsaj 100, prenos podatkov 100 MB in to je to…
Thnx

Najcenejša opcija ti je ta trenutek zagotovo Tušmobilov paket Vsenajboljše za 14,90€. V to imaš vključenih 500min v tušmobil omrežje, 500min v ostala omrežja, 500 mms-ov in sms-ov in 500MB prenosa podatkov. Pa si potem lahko brez skrbi saj teh omejitev ne presežeš kar tako.

hvala – kako pa je s pokritostjo Tušmobila? včasih je bila bolj slaba?

Jaz se tudi strinjam, da je paket Vsenajboljše ta trenutek najboljša opcija. Pokritost in pa omrežje Tušmobila je vrhunsko, veliko boljše kot pa je bilo recimo leto ali dve nazaj. Priznam kakšne 2 leti nazaj je bil to hud problem in takrat če pač ni bilo tušmobilovega omrežja sem preklopil na mobitelovo omrežje. Sedaj recimo se mi zelo zelo redko zgodi da mi preklopi na mobitelovo omrežje, več ali manj sem skozi v tušmobilovem omrežju. Pa tudi prenos podatkov je pri tušmobilu najhitrejše.

Tina, tako kot je že predhodnik povedal se glede pokritosti in omrežja Tušmobila nimaš kaj bati. Jaz sem na Tušmobilu že več kot eno leto in so se zadeve od prej zelo popravile in vse super štima. Še najbolj srečna pa sem ob koncu meseca saj imam sedaj račune za pol manjše, pogovarjam pa se veliko več. Še najbolj pa sem presenečena nad mobilnim internetom. Tko zlo hitro je vse 🙂

Jaz sem pri Tušmobilu 3 leta in se spominjam kako je na začetku štekal signal, pa je bilo treba preklopit na Mobitel, tako se vsi spominjami teh časov, ki smo bili pri njih. Meni je bilo na trenutke kar malo žal, saj sem bila prej Simobilova naročnica. Po mojih izkušnjah trdim, da navedbe Tušmobila kar držijo, da delajo veliko na pokritosti in tudi internet, ko ga uporabljam, kadar nisem doma mi nalaga tekoče in normalno. 500MB prenosa podatkov boš imela povsem dovolj, a ne pozabi si nastaviti števca.
Prejšnji teden smo na dopustu preizkušali skupaj in srfali po spletu, pa moram reči, da sem že kar razvajena glede nalaganja vsebin, medtem, ko je sopotnica naročnica Simobila čakala, da se ji vse skupaj naloži. To so moje ugotovitve.

sicre ne vem kateri paket imaš sedaj, ma sedja so novi paketi, mislim da še veljajo, in da v paketu M dobiš za 20€ to kar rabiš in še malo več

sicre ne vem kateri paket imaš sedaj, ma sedja so novi paketi, mislim da še veljajo, in da v paketu M dobiš za 20€ to kar rabiš in še malo več[/quote]

Pozdravljeni,

Res smo prenovili pakete. Paket M ZATE vključuje:

∞ klicev v Si.mobilovem omrežju
500 min za klice v vsa omrežja
500 MB prenosa podatkov
500 SMS in MMS sporočil

Skupni mesečni strošek je 22,9€. Omogočamo tudi, da neporabljene minute prenesete v naslednji mesec.

Večo paketih ZATE, najdete na naši spletni strani.

Če potrebujete še kakšno dodatno informacijo, vam tudi tukaj z veseljem svetujemo.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close