Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pajkaste žilice na nogah

Pajkaste žilice na nogah

Pozdrav,

kje oz. pri kom se lahko odpravijo pajkaste žilice na nogah? Ima kdo kakšne izkušnje?

Lp

Jaz sem jih v estetiki Nobilis. To se dela pozimi pomoje. Jaz sem bila februarja in se mi zdejle kažejo rezultati.

Odgovor na objavo uporabnika
JazSem, 01.06.2021 ob 20:25

Jaz sem jih v estetiki Nobilis. To se dela pozimi pomoje. Jaz sem bila februarja in se mi zdejle kažejo rezultati.

Pozdravljeni,

ali so vam izginile potem? Ali ste jih odstranjevali z laserjem ali injekcijami? Kolikokrat ste ponovili?

Lp

A to misliš na nartu?

Na nogah, na stegnu…

Ima kdo izkušnje s skerozacijo?

Z injekcijami. Brez ponovitev. Mi je bilo rečeno, da se lahko ponovi. Meni se vidi morda 5% žilic, meni nemotece. Prej je bilo ogromno in grdo. Lahko se ponovi že sedaj, lahko čez 10 let.  Bilo je res grdo, na mečih, notranja in zunanja stran. Če/ko se bo ponovilo, bom reševala naprej. Lani in letos pa bom brez slabega občutka v oblekicah poleti ali 3/4 hlačah ?

Najlepša hvala za odgovor. Kako sem vas vesela! Ravno na podlagi vašega odgovora lani poleti, sem bila letos (šele enkrat) na skerozaciji v estetiki Nobilis. Pred par dnevi. Sedaj so žilice noro vidne in okrog njih je modrica.

Pa me zanima še par stvari v zvezi s tem, ker vidim, da ste bili uspešni;

– kolikokrat ste bili na skerozaciji?

-ali na ponovnih srečanjih skerozirajo vedno nove žilice ali tudi stare?

– koliko časa ste nosili kompresijo po posamezni skerozaciji?

– ali ste se povijali ali morda veste ali lahko povoje nadomestijo kompresijske nogavive?

– kdaj so zbledele skerozirane žilice (v kolikem času, da ste bili ready to go), ste bili brez že lani poleti?

– meni je delal dr. Fludernik, kaj pa vam?

P.s. Tudi sama imam na istih mestih kot pravite, da ste imeli vi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close