Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pahor je omenil Hojsa

Pahor je omenil Hojsa

Predsednik republike Borut Pahor ocenjuje, da je bila izjava ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa o svinjah nevredna položaja, ki ga minister zaseda. Po njegovih besedah mora Hojs poiskati način, da se opraviči. Pahor si ob tem želi tudi pazljivosti premierja Janeza Janše v torek v Evropskem parlamentu.

A to sele zdaj?

Do zdaj je bilo pa vse norenje dovoljeno? Hojs se se posebej misli, da je cel car s svojimi debilizmi, ker ga ni nihce ustavil.

Ste mal pozabili? Zdej se je tega nabralo ze za en zvezek.

Brez Barbikinega žegna ne bi bilo, kar je.

Opravičilo? Se vam ne zdi, da bo raje še enkrat nepreklicno odstopil in ministr(ant)oval naprej?

A za tisto, ko je s svinjami zmerjal 6000 protestnikov, se mu pa ni treba opravičiti?

Vročinski val je bil, pa se mu je spet shojsalo. V kakšni drugi državi bi ga že pojedle svinje.

Če pa to ni muppet show! In sedaj ga bodo videli še v EU parlamentu. Kakšna sramota!

https://www.youtube.com/watch?v=QTXyXuqfBLA

Gremo stavit, da bo Janezu ‘ušla’ kakšna primerjava za posrat tudi v EU parlamentu? Pri političnem prerivanju v Sloveniji je vsakič znova na dan vlekel ‘unutrašnjeg neprijatelja’, sedaj je že nastavil temelje za gradnjo na ‘vanjskem neprijatelju’ iz celotnega področja EU.

Lahko gre Jugoslovanar iz Jugoslavije, ne gre pa Jugoslavija iz Jugoslovanarja!

Tudi jaz sem svinja. Raje svinja kot Hojs!

Odgovor na objavo uporabnika
točn tko, 04.07.2021 ob 16:58

Gremo stavit, da bo Janezu ‘ušla’ kakšna primerjava za posrat tudi v EU parlamentu? Pri političnem prerivanju v Sloveniji je vsakič znova na dan vlekel ‘unutrašnjeg neprijatelja’, sedaj je že nastavil temelje za gradnjo na ‘vanjskem neprijatelju’ iz celotnega področja EU.

Lahko gre Jugoslovanar iz Jugoslavije, ne gre pa Jugoslavija iz Jugoslovanarja!

Moja stava: ni dvakrat za rect, da bo okrcal zaveznike za zmago nad Hitlerjem. Ker Hitler itak ni delal drugega, kot branil Evropo pred komunizmom. Doma smo to ze izvedeli, zdaj bo poucil se ostale.

Gremo stavit?

Najlažje se je opravičiti, psi lajajo, karavana gre dalje. Takojšen odstop, ne pa opravičilo !!!

svinja ena, 04.07.2021 ob 17:08

Tudi jaz sem svinja. Raje svinja kot Hojs!

Tudi jaz sem svinja!

HOJS-HOJS-HOJS–SDS-SS- smrt fašizmu, svoboda narodu!

Replika541, 04.07.2021 ob 17:21

Moja stava: ni dvakrat za rect, da bo okrcal zaveznike za zmago nad Hitlerjem. Ker Hitler itak ni delal drugega, kot branil Evropo pred komunizmom. Doma smo to ze izvedeli, zdaj bo poucil se ostale.

Gremo stavit?

Hehe… v bistvu si ne bi upal staviti, ker je čisto možno. No, glede na to, da je bil tudi sam komunist, je tretji rajh ‘branil’ Evropo pred njemu podobnimi.

Če bi leta 1989 vedel to kar danes vem, bi na Roški protestiral v podporo BTZ in ne JBTZ!

Tudi jaz sem prasec!

Izgleda, da so iz države naredili svinjak. So ponosni nase, ker vladajo svinjam? Tudi jaz se raje svinja kot Hojsov biser.

Tudi mi smo svinja, prasec in odojka.

anonimus442, 04.07.2021 ob 17:45

Najlažje se je opravičiti, psi lajajo, karavana gre dalje. Takojšen odstop, ne pa opravičilo !!!

Za normalne ljudi velja, da se jim ni težko opravičiti, ko spoznajo napako. Psihoti zase mislijo, da so nezmotljivi in se zato NIKOLI ne opravičijo.

Tud jest sem svina, Hojs pa minister v svinjaku!

Predsednik B. Pahor je ena navadna slovenacka picka. Slabsega predsednjka se ni imela nasa drzava.

Reporter Milan, 05.07.2021 ob 10:10

Predsednik B. Pahor je ena navadna slovenacka picka. Slabsega predsednjka se ni imela nasa drzava.

Pahor bi se moral oglasiti že zdavnaj, če ne prej, vsaj pred enim letom. Za naprej predlagam, da Slovenci za predsednico države izvolimo žensko – Ljudmilo Novak, za predsednico vlade pa Tanjo Fajon. Zaenkrat ne najdem drugih primernejših.

Jaz razumem, da tako mala drzava ne more preziveti brez EU. Sploh pa ne brez Deutsche. Ne razumem pa tega Pahorja, da se oglasa takrat ko ni treba in molci takrat ko bi moral kaj povedat. Zanimivo, da ni predlagal Jansi, da naj Ursuli izroci sopek cvetja.

jaz sem v bistvu sita tega, da se napihujejo neke žabe a la Hojs, Jelinčič, Pahor, kot da bi res še koga lahko teoretično zanimalo, kaj imajo za povedat.

So imeli čas za res kaj povedat, o ja, ampak ta čas je mimo in ti gospodje so MIMO.

barbika ni vreden, da pes dvigne nogo in ga špricne, ko govori.. Obakrat so mu pomagali s(d)s ovce do predsednika države, zato je tako v jajatovi votlini.

Prvo je Türka premagal v drugem krogu zaradi podpore s(d)s ovce, ker so stalno nabijali o drugorazredni temi, ki jo je izjavil Türk, pol pa Šarca za 5% spet zaradi podpore s(d)s ovc, ko je njihova jeba že v 1 kolu pušnla na celi črti in so rumenosrajčniki glasovali za njega…

Draži. Slabšega predsednika še nismo imeli.

Dokler so zmerjali s svinjami nas, slovenske državljanje, je bilo tiho kot rit. Zdaj, ko je pa ušlo v EU, se je pa prav sramežljivo oglasil. Navadna pič ka od človeka, janševa marioneta. Le kaj ima JJ o pahorju, da se ga tako boji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close