Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PAG,penzion Jurko-VODICE

PAG,penzion Jurko-VODICE

Zanima me ali,kdo pozna penzion,ki je zgoraj naveden v temi,bi bila zelo vesela odgovora in kakšne pomoči,hvala 🙂

Vodice so pri Šibeniku in na otoku Pagu.

Daš kak link???

Naselje Vodice na Pagu,poznam Vodice pri Šibeniku. Evo http://www.geajurkopag.com/

Pozdravljeni,

leta 2010 smo bili z družino v penzionu Gea, ki je v lasti iste družine kot penzion Jurko (lastnici sta mati in hči). Penzion Jurko je v njihovi njihovi starejši hiši, Gea pa v novi na nasprotni strani zaliva (10 min peš do centra mesta Paga). O penzionu kot tudi o lastnici ne morem reči nič slabega, vse je bilo ok, tudi hrana, ki jo pripravljajo za oba penziona v isti kuhinji. Več pa o penzionu Jurko ne vem. Če kaj pomaga pri odločitvi…… pa lep dopust.

lpMarta

O hvala za informacijo:) Gea je zaseden bil,ko smo spraševali,tako da sva se odločila,potem za Jurko,sej je vse vseno če je starejši sej cena je tudi okej,kar se tiče hrane me je zanimalo,sicer nismo izbirični ampak če je vredu potem super,s hčerko sva govorila in je po tel prijazna,upam da bo okej:))

Mene pa zanima kako je bilo v Jurko-tu?plaža, hrana, je primerno za otroke? tudi mi letos razmišljamo, da bi šli tja….hvala za odgovore vsem, ki kaj vete o tem penzionu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close