Najdi forum

Pag,mesto Pag

Letos gremo v avgustu v apartma agencije Meridijan 15, v mestu Pag, pa me zanima, če je kdo že tam bil in kakšno je stanje? (apartmaji, plaža itd) Mamo dve punci 12 in 4 leta.

hvala za informacije!!!

mi smo bili l 2001 ravno tako z Meridianom v apartmaju v mestu Pag.Čeprav so obljubljali apartma ob morju smo bili za glavno cesto v kamnitem hribu.Najbližje morje so bile soline, ki jih je polno v Pagu.
Splača se vam preveriti lokacijo apartmaja.Drugače pa je tam vroče….zelo vroče.
lp j

Če te še karkoli zanima o mastu Pag vprašaj,jaz namreč sem dol že skoraj domačin,živim med Pagom in Slovenijo.

V bistvu grem prek agencije Burin Club Ljubljana, tako da imam apartma določen (Meridijan 2) in piše da je 20 m od plaže. Se pa tudi s slike vidi, da ni tko zlo daleč. Vsaj upam. Ker mam poln kufer hoje in prenašanja igrač, brisač, blazin… 4x na dan gor pa dol.
Ne vem kok so tisti podatki na njihovi internetni strani točni. Me pa zanima, če je aprarma soliden ali me bo kap, ker vem da je daleč od novega.

V bistvu najprej kak je apartma v resnici (saj vemo, da so včasih fotografije daleč od resničnosti ali pa so nekoč bile posnetek resničnega stanja, ki ga zdaj ni več), kakšna naj bi bila najbližja plaža potem pa še ostale fore, ki pašejo zraven. Apartma je Meridijan 2, nekako naj bi bil blizu hotela Pagus?!?

Kako je s pitno vodo? Jo je bolje kupovati ustekleničeno al ni treba?

Voda na Pagu je pitna iz pipe,zato ti ni skrbeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close