Najdi forum

Spoštovani,

Prosim za malo pomoči. Ima kdo med vami izkušnje z otokom Pagom, konkretno Novalja? Kako je kaj tam? Kako za otroke? Je res, da tam zelo piha?

Če ima kdo med vami koristne informacije, bi bila hvaležna zanje.

Hvala za pomoč,

Želvica

Mobilne hišice v kampu Šimuni na Pagu so zakon za družine z malimi otroki.
Kamp Straško v Novalji ima malce slabšo plažo. Če najamete app. morate iz Novalje na plažo z avtom, kar pa z otroki in vso kramo ni ravno komot. Piha pa kakor kdaj. Se mi zdi da nič bolj kod kje drugje.

Polejte še staro novaljo, nekaj hiš tam je lahko zelo v redu. Na dnu zaliva v stari novalji je tudi mirna peščena plaža (ki pa je žal brez sence).

Sem bila dvakrat, pa je bilo prekrasno. Za otroke pa… ne vem, kje se najde. Bolj probelem je senca, čeprav v Stari Novalji jo je dovolj.

http://www.novalja.de/novalja.php?keyword=stara+novalja&suche=stara-novalja/de_index.html
app eleonora&maks

kontakt:miselinka@gmail.com

Pag mi ni všeč, ker je preveč slovencev in čehov. Pa še nobene prave sence ni.

Novalja je raj za otroke zvečer, ker imajo med drugim tudi lunapark. Sicer pa se s predhodniki strinjam, da nikar v center Novalje, ker tam boste nad plažo razočarani. Nasplošno pa mi je kamp Straško bil všeč, plaža tudi lepa in za otroke primerna, dosti dogajanja, pa še peš lahko greste zvečer v Novaljo.

Zgoraj sem opazila avtokamp Šimuni – ta je res prekrasen, vendar pa si omejen na kamp, kajti do Novalje in do mesta Paga je predaleč, da bi se vsak dan vozil. Lepa je tudi plaža v vasici Zuboviči, vendar je tudi ta oddaljena cca 5 km od Novalje in tudi zelo mirna oz. brez kakšnega dogajanja.

Piha pa tako kot vsepovsod – odvisno od vremena, a nič bolj kot kje drugje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close