Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pag Straško…..premium lux

Pag Straško…..premium lux

A je bil ze kdo v teh mobilnih hiskah. Vsepovsod ze vse zasedeno….pa so nam dali na voljo samo ze to drazjo opcijo 🙁 Se splaca? Ker zgleda nam drugega ne bo preostalo. Letos smo malce pozno zaceli z planiranjem dopusta, vendar ze par let jidimo v mobilne hiske in drugo sploh ne pride vec v postev. Ima kdo izkusnje?

Misliš tiste za 205 €/dan? Drugje v Kvarnerju in Istri so tudi več kot 200, tja do 250 €/dan stanejo.

Hm, kampa ne poznam, poglej malo komentarje na avtokampi.si….

Super kamp in tudi mobilne hiške so top.

hahaha, butalci rinejo na hrvaško, ko pa imaš toliko lepših in cenovno ugodnih destinacij. kakšna žalost

129e / na dan
Smo bili že lani….meni je kamp top. Super za otroke. Vendar smo bili v cenejši varjani…mislim, da Gold. Bilo je pa nekje 100e/ na dan datumsko isto…

No, bi ti bila zelo hvaležna za kakšen konkreten predlog. Letos smo bolj na tesnem z denarjem in bomo šli na Hrvaško. Če pa najdeš kakšne cenejše družinske počitnice, bom pa vesela. Poti od doma do končnega cilja mora biti največ 6 ur.

Mi tudi letos rinemo, no peljali se bomo, na Hrvaško, ker imamo dojenčka in ga pod razno ne bom še dala na avion. Drugo leto pa… Tenerifi vabijo.

Malorca za 5 oseb od 2000e dalje/ en teden. Pa še to nevem kam me bodo za ta denar zbasali. Ne hvala….preverjeno je le preverjeno. Mobilne hiške so top za družine 🙂

Lani je bilo isto, s tem da so te hiške velika žalost. Cena je bila v začetku julija 115 evrov na dan, pa nikoli niso bile vredne toliko. V osnovi kupljeno kot najcenejša varianta mobilnih hišk, ki ti jih drago prodajo, ker so pač “straško” Lepe hiške ne boš videla niti od blizu. Takšna je moja izkušnja. Sem že velikokrat dopustovala v mobilni hiški, v tako zanič pa še nikoli. Da ne govorim, da so Straško s temi hiškami čisto uničili. Naredili ogromno, glomazno naselje, za katerega rabiš avto, če hočeš na dobro plažo, ne ravno tisto osrednjo natrpano.
V bistvu smo se mi od dopustovanja v mobilnih hiškah poslovili, ker se jim je s cenami sfuzlalo. V bistvu s kampi nasploh. Za apartma ob morju ne daš toliko, pa imaš bistveno več komforta. 90 evrov na dan, pa se samo sprehodiš do morja.

Sori, šele zdaj videla, da vam je kamp okej. Potem pa v redi. 🙂 Zdaj vidim, da imate premium lux – to je cona z bazeni. Tam so bile hiške lepše. Smo jih šli gledat. Bistvena razlika od Gold variante.

Še eno vprašanje – boste šli prav v Relaxove hiške ali je teh zmanjkalo in vas bodo dali v hiške kampa?
Ker po mojih izkušnjah so hiške Relaxa okej, s temi od kampi je pa druga pesem. Nas so dali v hiško od kampa, ker je bilo že vse zasedeno.

Vse ke bilo preko agencij že zasedeno. Tako, da sem poklicala direkt v kamp…in so mi dali na voljo samo še to varianto. A kamp hiške niso ok? Zakaj?

Mi z Gold Plus varianto res nismo bili zadovoljni. Sredi prahu, hiška najcenejša varianta, daleč od vsega. Relaxove hiške v tvoji coni so bile lepe, za druge pa ne vem. Relaxove hiške so vzdrževane, strateško postavljene na dobrih lokacijah, pri hiškah kampa te pa dajo, kamor hočejo. Za isto ceno, kot bi plačal Relaxu. Sicer v okviru cone, ampak vseeno. In se mi zdijo predrage za to ceno. Ko greš skozi kamp, so dejansko lepe samo hiške, ki jih ima nekdo zakupljene, kampu je pa bolj kot ne vseeno, itak gredo v promet. Pri nas je bilo razočaranje na polni črti. Mogoče se oglasi še kdo, ki je bil zadovoljen.

Mi smo rezervirali preko Relaxa, so se oni zmeniki s kampom za njihovo hiško. Se mi je zdela bolj ziher varianta, cena je bila pa do evra enaka.

Straško….super!!

Mi smo marca 2017 rezervirali hišno v premium coni preko kampa.dobili st.parcele 543 in bili super zadovoljni.32 kvadratov novo čisto blizu morja ..s kolesi super zadeva hišni dobili tudi pitnik. In dopustovalu smo v visoki sezoni po ceni nižjega .imeli smo se super.

Enako velja tudi za nas.sicer ne vem stevilke hisice ampak zelo blizu morja in v novejsi varjanti hisice.pitnik vkljucen in v visoki sezoni po ceni nizje. Je pa res da smo rezervirali
ze pozimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close