Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PAG – STARA NOVALJA

PAG – STARA NOVALJA

Odločamo se za dopust na Pagu in nekaj informacij že imamo, sedaj pa nas zanima kako je v Stari Novalji, kakšna je kaj plaža, pa trgovine, pa če ma kdo kakšen dobr link al pa telefonsko do kakšnega apartmaja bi se tud priporočala. Smo pa štiričlanska družina z dvema majhnima otrokoma, tako da rabimo malo sence in mogoče tudi malo mivke na plaži ter ne preveč daleč do plaže. Kaj to tukaj je al naj začnemo razmišljat v drugi smeri.

Nam v Stari Novalji ni bilo všeč, plaža je bila prepolna,nad plažo cesta, umazano, trgovine ni bilo, mivka na plaži sicer je a mi smo se dnevno vozili kopat v Zrče in Straško.

…naslednje leto smo kupili avtodom in sedaj so dopusti brezskrbni…)

lp

Jaz sem spodaj tudi spraševala nekaj glede Novalje.

A je možno najeti apartma v bližini plaže Zrće? Vem, da smo pozni, ampak sicer – se da?
Kakor jaz razumem se v Novalji največ dogaja, nima pa vredu plaž.

poglej na http://www.staranovalja.de/

klikni stara novalja

app eleonora&maks

app. za 4 člansko družino je na voljo le še od 13.-28.7
cena app je 83 eur/dan
app ima veliko teraso s pogledom na morje in plažo pred hišo.
za več inf mi piši na miselinka@gmail.com

jaz poznam gospo ki ima apartman v caski, to je v bližini zrč, dejansko lahka greš peš iz caske do zrč, sploh je fajn za mlade, da jih ni potrebno peljati z avtom. če kdo želi mu lahka posredujem številko.
l.p.

Mi smo bili tam in smo bili zelo nezadovoljni. Nam ni bilo nikakršno in še celi roji komarjev, skratka nikoli več.

Larisa, v sami Novalji ni plaž, razen pred hotelom, kamorkoli greš, se moraš peljat, ali pa hodit pol ure.

Zrče nima niti ene stanovanjske stavbe ali apartmaja, je pa v caski, kjer je za nas lepše, ker je mirnejša. Če hočeš v zrče, greš peš 10 minut čez hrib in si v zrčah, pa še parkirplaca ti ni treba plačevat.Čeprav se nam je lansko leto zdelo malo sumljivo tudi glede caske, ker so geometri merili in je od nekoga parcela ravno po sredini ceste.

aleksandraabc, lepo prosim za kontakt.
Moj mail: soncek27@gmail.com

jana11, hvala za razlago, prav to me je zanimalo, če se v okolici Zrč dobi apartma… torej je tam samo plaža, vse ostalo je pa v okolici.

Hvala!

Mi smo bili lani v Stari Novalji in letos se vračamo spet. Apartmaji so razpostegnjeni zelo na dolgo in so tik ob morju. Večina apartmajev ima lastno plažo. Naš apartma je bil tudi tak – klimatiziran, čeden, 10 m od morja, lastna plaža, lastniki 1A!!!!
Je pa res, da je tudi javna plaža v Stari Novalji (prav na začetku) in tam je nabito polno ljudi. Meni to ni všeč, zato smo se zadrževali na naši plaži. Če rabiš miren dopust toplo priporočam! Sprehajalna pot tik ob morju za večerne sprehode. Komarja pa nisem videla niti enega!!!!
PRIPOROČAM! Sploh z malimi otroki.

Anjaa, ali lahko prosim za kakšen link oz. kontakt, za te apartmaje? Hvala!!!

Z kolegi smo se šele pred tednom odločili da bi dopust preživljalji v novalji. Vse turistične agencije so se nam smejale ko smo vprašali za novaljo, še posebej v bližini zrč in to v mesecu avgustu. Najbolje je iti na kompas saj tam smo takoj dobili apartma z lastno plažo in oddaljen 700m od straška in 2km od zrč kar glih ni neke panike. Pa še cena je bila zanimiva, 70 EUR na osebo za 7.dni.Pozanimal sem se in stvar je v tem da ima kompas največ zakupljenih apartmajev v bližini zrč, vse ostale agencije pa imajo ostavljeno prodajo za julij in avgust. Se vidimo v zrčah!!

poznam gospo, ki odda apartma v avgustu v naselju Gajac, ki ima 100m do dobre plaže primerne za otroke (zraven tudi kafiči za odrasle), 1km do Zrć-lahko peš…će te zanima napiši kontakt

Tudi mene zanima ta apartma, če še ni zaseden.
lp, VESNA

hey..:)
ja tudi mi smo letos ful pozni..pa zdej iščem apartmaje pa klicarim na pag pa je vse polno do septembra..
če kdo kej pozna da bi blo možno še kej frej naj mi posreduje na bedene17@gmail.com.
ful hvala, lp, tjaša

sem vprašala gospo, ima prosto od 20.avgusta naprej. Apartma je za 4-6 oseb, velika pokrita terasa,lepo,
Tjaša, bom poslala naslov
Lp

Njen e mail je v naslovu-z njenim dovoljenjem!
lep dan

Mene pa zanima, kako se kaj gledamo slovenci pa domačini, so radi kakšni problemi. Saj veste slovenija in hrvaška si nismo ravno “dobri”sosedi, pa oprostite če je tole preveč naravnano kontra hrvatom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close