PAG – STARA NOVALJA
Odločamo se za dopust na Pagu in nekaj informacij že imamo, sedaj pa nas zanima kako je v Stari Novalji, kakšna je kaj plaža, pa trgovine, pa če ma kdo kakšen dobr link al pa telefonsko do kakšnega apartmaja bi se tud priporočala. Smo pa štiričlanska družina z dvema majhnima otrokoma, tako da rabimo malo sence in mogoče tudi malo mivke na plaži ter ne preveč daleč do plaže. Kaj to tukaj je al naj začnemo razmišljat v drugi smeri.
poglej na http://www.staranovalja.de/
klikni stara novalja
app eleonora&maks
app. za 4 člansko družino je na voljo le še od 13.-28.7
cena app je 83 eur/dan
app ima veliko teraso s pogledom na morje in plažo pred hišo.
za več inf mi piši na miselinka@gmail.com
Larisa, v sami Novalji ni plaž, razen pred hotelom, kamorkoli greš, se moraš peljat, ali pa hodit pol ure.
Zrče nima niti ene stanovanjske stavbe ali apartmaja, je pa v caski, kjer je za nas lepše, ker je mirnejša. Če hočeš v zrče, greš peš 10 minut čez hrib in si v zrčah, pa še parkirplaca ti ni treba plačevat.Čeprav se nam je lansko leto zdelo malo sumljivo tudi glede caske, ker so geometri merili in je od nekoga parcela ravno po sredini ceste.
aleksandraabc, lepo prosim za kontakt.
Moj mail: soncek27@gmail.com
jana11, hvala za razlago, prav to me je zanimalo, če se v okolici Zrč dobi apartma… torej je tam samo plaža, vse ostalo je pa v okolici.
Hvala!
Mi smo bili lani v Stari Novalji in letos se vračamo spet. Apartmaji so razpostegnjeni zelo na dolgo in so tik ob morju. Večina apartmajev ima lastno plažo. Naš apartma je bil tudi tak – klimatiziran, čeden, 10 m od morja, lastna plaža, lastniki 1A!!!!
Je pa res, da je tudi javna plaža v Stari Novalji (prav na začetku) in tam je nabito polno ljudi. Meni to ni všeč, zato smo se zadrževali na naši plaži. Če rabiš miren dopust toplo priporočam! Sprehajalna pot tik ob morju za večerne sprehode. Komarja pa nisem videla niti enega!!!!
PRIPOROČAM! Sploh z malimi otroki.
Z kolegi smo se šele pred tednom odločili da bi dopust preživljalji v novalji. Vse turistične agencije so se nam smejale ko smo vprašali za novaljo, še posebej v bližini zrč in to v mesecu avgustu. Najbolje je iti na kompas saj tam smo takoj dobili apartma z lastno plažo in oddaljen 700m od straška in 2km od zrč kar glih ni neke panike. Pa še cena je bila zanimiva, 70 EUR na osebo za 7.dni.Pozanimal sem se in stvar je v tem da ima kompas največ zakupljenih apartmajev v bližini zrč, vse ostale agencije pa imajo ostavljeno prodajo za julij in avgust. Se vidimo v zrčah!!
hey..:)
ja tudi mi smo letos ful pozni..pa zdej iščem apartmaje pa klicarim na pag pa je vse polno do septembra..
če kdo kej pozna da bi blo možno še kej frej naj mi posreduje na bedene17@gmail.com.
ful hvala, lp, tjaša
Forum je zaprt za komentiranje.