Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pag-kateri del ?

Pag-kateri del ?

Še nikoli nisem bila na Pagu-…….kateri del Paga se splača obiskati. In kaj pomeni zame “splača”…..plaža majhni kamenčki ali mivka, senca na plaži, v bližini kakšen kafič, restavracija picerija, pekarna, slaščičarna,…se pravi primerno za odrasle in otroke

bili v kampu v Šimunih..božansko,plaža super,prikolica v prvi vrsti,razgled..skratka krasno.

Pa še eno vprašanje….greste raje na trajekt ali čez most?

Mi smo šli čez most…

Metajna – majhna vasica, vseeno imaš blizu do malo večjih mest npr. Novalja.
Zelo mirno, imaš pa vse: več malih trgovinic, pekarna, več kafičov, tudi restavracija,…
kar je bilo meni všeč, da na vsakem koraku raste figovec in ko greš po ulici lahko mirno trgaš dol božanske fige :)))
pa da ne govorim o paškem siru, mmmm

malo stran je plaža Ručica – beli kamenčki. nimaš pa tam nekega bara, edino pod marelo prodajajo pijačo :).
senco si moraš pa zrihtat sam, mi smo si postavili kar tak mini šotorček.

lp

Pag je sicer lep, Šimuni tudi, plaže so tut OK, samo sence pa ni nikjer, razen če imaš marelo.

Če hočeš lepo plažo – kamenčki zunaj in v vodi, pa senca na plaži koliko hočeš, pojdi na Makarsko riviero, ta je za nas zakon, senca, kafiči, hrana, plaža, vse ustreza.

LP, M.

V Straškem je sence, kolikor hočeš.

stara novalja – super plaža za otroke + senca + kafič

Se strinjam, samo da smo bili mi v apartmaju v “mestu”, hiša je pa čisto zraven morja. Gremo kmalu spet:))

pol pa ne poznaš Paga
v Šimunih (pa ne v kampu) še nikoli nismo rabli marele pa smo vseeno imeli senco – naravno

“mi smo lani bili”… me zanima, ste prikolico najeli ali je vaša?? Če ste jo rentali, bi bila zelo vesela kakšne informacije.

pa na eno malenkost si pozabil/ a veter, v Metajni ful piha, burja, mogoče ste imeli srečo in “trofili” na brezveterje, kar je v enem dopustu skoraj nemogoče…se pa lahko zgodi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close