Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Padel sem na zagovoru diplome

Padel sem na zagovoru diplome

Prejšni dan in na dan zagovora diplome sem ga pil ko zmešan, spal sem glih pol ure in šu na zagovor. Na zagovor sem se dejansko primajal, ker mi je bilo zelo slabo in se mi je grozno vrtelo 🙁 Prisotne sem prosil naj mi dajo 6 in grem dam spat. So me sam debel gledal in zahteval da začnem s predstavitvijo. Sm neki začel ampak se nisem mogel zbrati, nic povedati pa še po 30 sec sem kozlal po laptopu. Na koncu so mi rekli, da zagovora nisem opravil. Zdaj me pa zanima kaj me čaka? Kdaj mam lahk nov zagovor?

lahko samo želim, da se iz tega kaj naučiš, če se pa ne, je vse brezveze.
Predvidevam, da te ni nihče zvezal in ti vlival pijače v grlo.
Upaj, da te ne izključijo iz fakultete, vsaj nekoč se je lahko zgodilo kaj takšnega.

Hahaha. Noro. Vprasaj v tajnistvu. Pa drugic ne pij pred pomembnimi zadevami lej ga.

samo taki, ki hodite na neke izi, hobi faxe, dvomim da si se tudi za diplomo kaj pretegnil. Na resnih faxih se to ne dogaja. Jaz pred zagovorim diplome nisem šla spat, ne zato ker bi pila/ žurala, ampak ker sem se celo noč pripravljla na zagovor in na morebitna vprašanja po zagovoru.

Bravo.

Cvet slovenske inteligence.

Upam da to sicer ni res.
Sicer pa kaj studiras?

-ufukaš se ga en dan pred zagovorom
-nč ne spiš, kdo pa še spi dons?
-se prmaješ k invalid v predavalnco
-še začneš ne predstavitev: “A loHkA dUbiM ŠesSt???”
-pokozlaš komp
-…
-profesorji so fegeti pa te fuknejo na zagovoru

Jeb ti dou 11 XXXDDDD

Baje bom mogu še enkrat delat diplomo. Wtf?!?????????? Prosim rečte, da to ni res!!! Že to sm pacal 2 leti!!! napil sem se ga od vesela, da bo vsega konc :((((((((

Jp, vse od začetka in prav je tako.

Edino pravilno. Pa še srečo imaš, da ti dovolijo delati novo diplomsko.

Ne verjamem, na našem faksu lahko padeš samo, če nisi sam napisal diplomske naloge in ugotovijo

Ne verjamem ti, če si pa res to naredu, pa svaka čast. Tisti zagovor je čist u izi, če se ga ne napiješ dan prej. Diplomsko pa tud loh spacaš v ene dveh tednih.

napišete zraven še kateri fax (in smer) obiskujete, tisti, ki jo ‘spackate v dveh tednih’ ?

pa je to očitna provokacija/zajebancija, sej ni možno sploh, da pride nekdo do zadnjega letnika faxa in to nrdi.. ne bi rekla, da bi kdo pred maturo kaj takega naredil…

FDV

Dvomim, da je to resnična zgodba.

Ker na bolj resnih šolah taki zadetki sploh ne prilezejo do diplome, na raznih FDV, DOBA, GEA Colledge, Kranjska Sorbona, FVV ipd. bi pa gladko naredil kljub bruhanju po laptopu.

No ampak če verjamemo avtorju teme… V svoj zagovor bi lahko rekel, da je bruhal burek, ki je tema diplomske naloge in je tako tudi bruhanje del prezentacije. Pač ‘evo vam burek in vašo šolo’.

Fdv ok..mogoce. Ampak ce se clovek trudi za svojo diplomo, ne bi tega naredil, ampak pocal, da se napije po zagovoru. Jaz sem iz fkktja in ni sans, da bi se kaj takega zgodilo, tudi ‘spacka’ se ne v dveh tednih.

Raje sexaj, ne pa da piješ alko!

Odgovor na objavo uporabnika
Jože Sedar, 30.08.2025 ob 16:00

Raje sexaj, ne pa da piješ alko!

Ti  še nikoli nisi videl nobenega faksa od znotraj.Da bi pa šel na zagovor – malo morgen! Nakladaj komu drugemu!

Izmišljotina?

Verjetno le zgodbica. Če pa slučajno ni, se mi zdi možnost, da lahko napišeš novo diplomsko nalogo, zelo prijazna in popustljiva. Zaslužil bi izključitev in prepoved ponovnega vpisa.

Odgovor na objavo uporabnika
v rožicah, 08.07.2019 ob 17:37

Cvet slovenske inteligence.

Čez pet pa že v DZ. Vseeno v kateri stranki, saj so vse in vsi tam enaki. Barabe, pijanci, narkiči in paraziti.

Aavtor, haha. Legenda ?

če si naravoslovec kar verjetno nisi ampak ak inkluzvini luzer družboslovec, pač se jejab u 3 pičke matrne pederjas

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close