Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Padec Asa

Padec Asa

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 16.01.2022 ob 09:45

HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 09:17

Popay npr, 16.01.2022 ob 09:14

pravilna odločitev, 16.01.2022 ob 08:40

Pravilno!! Pa kaj misli, da je ta balkanc, ki otresa s svojo balkansko miselnostjo po zahodu. Balkancem je namreč znano, da lažejo, ponarejajo in otresajo jezik vsepovsod…

no tukaj jim lahko konkurira edino vse kar je povezano s s(d)s greznico..

——-

Je pa to tako… Ta zgoda bo šla v športne anale za vse čase.. Tako kot je šla zgodba o Jesse Owens-u, ko mu Hitler ni hotel dati na vrat štiri medalje na OI v Berlinu 1936,  ker je bil črnec…

Đokovič bo po tem dogodku postal še večja legenda kot je že zdaj.., posebaj, če dobi še enega ali dva GS se bodo filmi delali o njemu in tej zgodbi.

Naslov filma bo seveda

The Champ

Ja bo tak naslov, če ga bodo posneli Srbi.

teb je treba seveda vse narisat in napisat, pa evo za začetek, da se že dela nekaj na temu okoli njega…

Kot poroča Daily Mail, je celotno dogajanje pritegnilo tudi Netflix, ki snema novo dokumentarno serijo o zakulisju teniškega sveta.

——

Sicer pa…., kaj fali srbskim filmom, če lahko poveš, dosti njih je bilo v preteklosti nagrajenih na svetovnih filmskih scenah.., al bi po tvoje morali biti nagrajeni samo filmi iz zagreba in haloz, ki ga bi požegnal pacient in sam franc rode…

——-

crazy frog

upajmo ampak svet gre v totalno norijo. Občutek je pa tak, da bo vse skup 1x eksplodoralo tako kot pred 2 s.v. No upam, da ne bo to glih dons v totem Mariboru, ko bodo dekativiralo tisto bombo, hehe…

??????

Kam me spet tlačiš?

A nisva midva že razpucala kaj, kako in komu? Ti je potrebno narisati?

Takole je, 16.01.2022 ob 09:43

Avstralija ima svoja pravila in zakone, ki se jih pač morajo držati vsi, ki želijo tja! Nihče ni Đokovića na silo privlekel tja, njegova ekipa je že več mesecev natančno vedela za vse pogoje za vstop, pa so se ves čas delali bedake. In potem, ko mu kljub vsem ignoriranju pravil izdajo vizo, se sam gospodine Novak Đokovič na svojem profilu hvali, kako mu je kot antivakserju uspelo “zjebati” Avstralske oblasti…

Zdaj je pa on uboga žrtev, če še kakšen bedak to verjame

Daj ne nabijaj. Narod pohlepnega iztrebljanja je tebi vzor načelnosti, ne me hebat.

Je novak šel v Avstrijo po vizo ali igrati turnir na ukradeno zemljo, butlji jedni. Kako lahko on njih ogroža, ko pa so vse vrinili v mehurček.

Bo treba požreti to grenko izkušnjo. V civiliziranem svetu vladajo civilizirane norme za razliko od Balkana kjer še tolerirajo neandrtalce. Smrdi mu cepivo, avstralska pracila, avstralski dolarji pa ne. Balky!

CrazY FroG ?, 16.01.2022 ob 09:29

Res je, 16.01.2022 ob 09:23

Edino pravilno.

Bo Balkanc rušil pravila države, kjer gostuje…

Malo poglejte ankete. V Avstraliji se je 72% ljudi izreklo, da se ga izžene.

Ja, bli so fouš… LOL

Ponavadi je bil v športu pomemben rezultat..

In to naj bi bila izjema?

Pa niste normalni… vi isti ste vpili, če se je kdo od znanih pojavil brez maske. Da morajo pravila veljati za vse in da ne more biti izjem in kršitev.

Enakost pred zakonom.

ZA VSE.

Sedaj bi Novak to podrl in vi bi temu prikimali? Zakaj točno? Aja, ker je vrhunski športnik. Se pravi, za te pravila ne veljajo.

Ob tem, da se je po balkansko govorilo in dokazovalo o njegovi zdravstveni izjemi.

Pa ni to šlo skozi. Potem se je naenkrat ugotovilo, da je v sredini decembra prebolel covid. Najbrž je to šele v prejšnjih dneh prebral v časopisih, da je bil bolan. Takrat ni vedel za svojo okuženost, ker se je okoli sprehajal…

Ne bodite smešni in ne zagovarjajte človeka, ki je pokazal svoj pravi obraz. Mu nič ne koristijo odlični, vrhuski rezultati, če na drugi strani izigrava pravila in laže.

Zame to ni človek , kaj šele človek z veliko začetnico, kot ga tule gor eni častite.

Res je, 16.01.2022 ob 10:04

In to naj bi bila izjema?

Pa niste normalni… vi isti ste vpili, če se je kdo od znanih pojavil brez maske. Da morajo pravila veljati za vse in da ne more biti izjem in kršitev.

Enakost pred zakonom.

ZA VSE.

Sedaj bi Novak to podrl in vi bi temu prikimali? Zakaj točno? Aja, ker je vrhunski športnik. Se pravi, za te pravila ne veljajo.

Ob tem, da se je po balkansko govorilo in dokazovalo o njegovi zdravstveni izjemi.

Pa ni to šlo skozi. Potem se je naenkrat ugotovilo, da je v sredini decembra prebolel covid. Najbrž je to šele v prejšnjih dneh prebral v časopisih, da je bil bolan. Takrat ni vedel za svojo okuženost, ker se je okoli sprehajal…

Ne bodite smešni in ne zagovarjajte človeka, ki je pokazal svoj pravi obraz. Mu nič ne koristijo odlični, vrhuski rezultati, če na drugi strani izigrava pravila in laže.

Zame to ni človek , kaj šele človek z veliko začetnico, kot ga tule gor eni častite.

Vsi, ki živite v iluziji svobode, enostavno ne vidite širše slike, samo tisto, kar vam je po godu. Vseeno bo bolelo.

@HALOŽANKA

ok. po tem kar oba piševa te vidim bolj s(d)s ovo, kar v bistvu ni nič narobe, ampak ena redkih normalnih, ki simpatizira z njimi…, ki sem uletavajo, tako, da v bistvu ne mislim nič slabega s tem.

Ker pri  vernikih s(d)s je glavna fora to, da so žleht, zlobni, pokvarjeni in sovražni, posebej na forumih, tega pa pri tebi ni.

Tocno tako. Treba se je držati pravil drzave gostiteljice. Tu sploh ni debate. Je pa zanimivo, da na You Tube ni tudi enega komentarja vec o Noletu. Srbi so izgleda padli v komo.

Bluzator si, 16.01.2022 ob 10:21

Vsi, ki živite v iluziji svobode, enostavno ne vidite širše slike, samo tisto, kar vam je po godu. Vseeno bo bolelo.

Iluzija širše svobode.

Razloži, kaj točno bi rado sporočilo.

Ne boš zmoglo, je prehudo, kajne?

Ker še samo ne razumeš, kakšne umotvore pišeš.

As je še vedno As. To je padec demokracije in človekovih pravic, kar pa za Avstralijo ni nič novega, saj so njihovi predniki pobijali avtohtone prebivalce.

Iluzija širše svobode, 16.01.2022 ob 10:31

Iluzija širše svobode.

Razloži, kaj točno bi rado sporočilo.

Ne boš zmoglo, je prehudo, kajne?

Ker še samo ne razumeš, kakšne umotvore pišeš.

Jst vem kva sem povedu, razumem pa, da nimaš osnov….

Bluzator si, 16.01.2022 ob 10:40

Jst vem kva sem povedu, razumem pa, da nimaš osnov….

Ne gre ti, kaj?

Me ne preseneča.

Iluzija širše svobode, 16.01.2022 ob 10:41

Ne gre ti, kaj?

Me ne preseneča.

si vsega hudega vajen a ne?

HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 09:39

zdrav clovek, 16.01.2022 ob 09:36

HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 09:31

Torej cilj opravičuje sredstva?

Točno taka miselnost je problem tega primera.

Diskriminacija zdravega cloveka je tebi normalna stvar?!

Ne, meni je povsem jasno, da obstajajo pravila in norme, ki jih socializirani človek upošteva, v kolikor se z njimi ne strinja, pa ne rine z glavo skozi zid in trmari kot froc, da ne govorim o obnašanju njegovih staršev.

Halozanka

Pusti starse, medije in vse ostalo.

Ti podpiras omejevanje zivljenja in dela zdravim ljudem!!!

In btw, na takih velikih tekmovanjih, so vsi v baloncku (hotel zaprt, osebje zivi v hotelu, ven iz hotela ne mores niti na cik!) in so testirani 2x na dan, brez izjeme, cepljen ali ne, 2x na dan imas test!

Kaksen smisel je potem omejevanje zivljenja nekomu, ki je zdrav?! Se ti sploh zavedas, kaj podpiras?!

Bluzator si, 16.01.2022 ob 10:46

si vsega hudega vajen a ne?

Pa še kar ne gre…

Ti pa si eno funkcionalno nepismeno teslo!

Saj ni cudno, da niti ves ne, kaj je sirsa slika, kaj sele, da bi jo bilo sposobno videti!

Takole vam povem. Bil sem v Avstraliji in mu je bila zelo všeč. Vse poštimano, čisto, prijazen folk, odprte možnosti za uspeh itd. Malo je manjkalo pa bi zaradi posla celo tam ostal. In kadarkoli se pogovarjamo o tem, kje razen v Sloveniji bi živel, sem rekel, da v Avstraliji (bil sem veliko tega).

Pod drugo. Đole mi kot tenisač nikoli ni bil posebej všeč. V belem športu so mi všeč igralci tipa Federer, Graff, od kontraverznih tudi celo Ivaniševič.

Ampak po temle vem pa dvoje: da mi Avstralija ni več pri srcu, Novak pa tudi ne kaj bolj, kot prej.

Razlog: Nole ni kriminalc vrste tihotapca ali podobno, da bi ga mrcvarili dva tedna po polzaporih. On je najboljši ali eden najboljših vseh časov. AS vseh asov. Na njegovem mestu se sicer preprosto že v štartu ne bi potegoval na tem turnirju in pika. Ampak ta način zlorabe njehove situacije za notranje politične namene je pa po mojem mnenju naredil več škode Avstraliji in tenisu, kot Novaku, četudi ta ne bi nikoli več igral. Četudi bi ga izgnali, bi to morali narediti na bolj diplomatski način. Upam si trditi, da je to velika sramota za AU.

Avstralija nima izjem, če nisi cepljen boš letel ven, pa če si čoban Mile ali pa as Nole!

Ne vem ali veste, da v življenju obstajajo poleg vzponov tudi padci. Vcasih je treba tudi kaksno bitko izgubit, da dobis vojno.

nepismenost, 16.01.2022 ob 10:53

Ti pa si eno funkcionalno nepismeno teslo!

Saj ni cudno, da niti ves ne, kaj je sirsa slika, kaj sele, da bi jo bilo sposobno videti!

Saj je bilo kristalno jasno, da ne bo odgovora.

Pričakovano prihajajo žalitve in zmerjanja.

Vprašaj se po svoji pameti. Če veš, kaj to sploh je.

Podobno, kot pri vrhunskem športniku.

Za zrnce. Nič več kot to.

CrazY FroG ?, 16.01.2022 ob 08:36

..https://www.24ur.com/sport/ostalo/novak-dokovic-odlocitev.html..

Bohnedi, da se kdo upeha kimat.. ?

Moje mnenje- kapo dol ker razmišlja po svoje- ampak ker ne zna sprejet posledic svojih odločitev, je pa … pezde. Balkansko prelaganje odgovornosti na druge.

Iluzija širše svobode, 16.01.2022 ob 11:05

Saj je bilo kristalno jasno, da ne bo odgovora.

Pričakovano prihajajo žalitve in zmerjanja.

Vprašaj se po svoji pameti. Če veš, kaj to sploh je.

Podobno, kot pri vrhunskem športniku.

Za zrnce. Nič več kot to.

Pišem samo pod tem nickom. Nepričakovano kajne?

Bluzator si, 16.01.2022 ob 11:16

Pišem samo pod tem nickom. Nepričakovano kajne?

Kaj res?

Daj, ne smeši se.

Očitno ni in ne bo odgovora.

Zaključujem debato.

Primerjava črnca na OI in Djokovića je smešna. Owens je tekmoval pošteno in brez ponarejenih potrdil.

Iluzija širše svobode, 16.01.2022 ob 11:29

Kaj res?

Daj, ne smeši se.

Očitno ni in ne bo odgovora.

Zaključujem debato.

Res, res. Izgleda si potopljen v iluzijo na vseh področjih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close