Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › packa provokatorska

packa provokatorska

A da bi link prilepila, je pa tudi pretežko, da človek ve, kaj se štahercem dogaja. Spet.

https://www.slovenskenovice.si/bralci/incident-v-siski-varnostnik-zaradi-proticepilke-povsem-izgubil-zivce-video/

Ajme ???????????????

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 08:20

Ohjoj.. ne vidim nobenga smisla v taki namerni provokaciji..https://zurnal24.si/slovenija/video-zelela-je-vstopiti-brez-pct-ja-varnostnik-ponorel-in-ji-vrgel-telefon-ob-tla-380289..

Nisem brala naprej, zato nisem videla tu linka z videom.

Ljudem se je kisalo. ?☺☺☺

robi9, 24.01.2022 ob 12:57

Najhujši zločini so se zgodili zaradi ljudi, ki so samo sledili pravilom in opravljali svoje delo. A ljudje se iz zgodovine še vedno niste ničesar naučili.

Ne gre samo za spoštovanje pravil, gre za to, da 99% ljudi ni anticepilskih idiotov, ki zanikujejo obstoj virusa oziroma vseh virusov, verjamejo v vstavljanje anten z brisi in čipov s cepivom.

Je razlika med ljudmi ki se ne želijo cepiti zaradi nezaupanja v cepivo (tisti se ne spravljajo na študente in varnostnike) in vami, trolovskimi agresivnimi anticepilci.

Včasih smo tudi rekli, vsaka šola nekaj stane. Ta šola zaradi covid fašizma in širjenja sovraštva, nas je že veliko stala. A to še ni nič. Ta pravi račun šele prihaja.

Zdaj pa nazaj zakopljite glave v rit. Oziroma, ne v rit. Ker tam je po novem tudi korona.

Imaš izračun koliko letno stane državo vsak brezdelnež?

CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 11:54

robi9, 24.01.2022 ob 11:38

CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 11:26

robi9, 24.01.2022 ob 11:23

CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 11:20

robi9, 24.01.2022 ob 11:02

Poslušajte o duhovni zastrupljenosti. Kdor pač razume. Ostali preskočite.

(https://www.youtube.com/watch?v=0ahNXVcQqIk)

In.. si si meril kdaj auro? Si poznavalec meridian, čaker, njihovega delovanja?

Seveda. Zadeve sem študiral že pred 20-imi leti.

Če neb tk v ta materializem zapadli, tega neb blo treba študirat, nam je naravno dano zaznat. Doma mamo kirlianovo kamero. Tk da ja tud js sm od mejhnga v tem..

Saj takrat še ni bilo takšnega materializma. Ker sem že v mladosti čutil, da obstaja še nek drug, na videz neviden svet, sem to začel raziskovati. Saj je vse elektromagnetno valovanje.

Kapitalisti, oziroma materialisti, zato želijo človeka popolnoma popredmetiti. In vsak zavesten človek se bori proti temu uničenju človeške zavesti in njegove duše.

Smo kr sami krivi marsikaj.. pograbli smo kost, ki so nm jo vrgli kot sestradanmu psu in preleni smo, da neb udobje napredka koristli v kao lastno dobro. Z industrijsko revolucijo pa tk.. sej je lušno, ko mamo vse na dosegu, sam cena je visoka.. je pa ogroomno teh, ki jim je nematerialen svet izgovor za ležerno čakanje, da jim z lufta pade kaj na glavo. Vse je pobrkljano.. zato pa pravim ne morš bit normaln, če nis vsaj malo nor! Uživaj?

Duhovnost je v teh časih sfejkana. Včasih smo čutili zemljo, se ji zahvalili za darove, zdaj je vse prodano, v ozadju vsega je kapital. Se strinjam, da je žal zelo veliko fejkerjev, ki imajo s tem prikladen izgovor za svoj pasiven obstoj. V praksi sem videla, da so pogosto to najbolj neodrasli ljudje, če jim vzamemo dan, dva elektriko pa v jok in ravno takšni ali drigačni pasivni akteriji se ponašajo s presežkom iqja. Redki razumejo.

Kera glupa piiička, dobr da je ni poču.

Anonimno 9129, 24.01.2022 ob 13:55

Kera glupa piiička, dobr da je ni poču.

Moja mama je bila otrok taborišč. Zdaj se pa razvajena raja primerja s tako hudim stanjem, ki ga niti približno ne živijo. Sram jo je lahko.

robi9, 24.01.2022 ob 13:18

Včasih smo tudi rekli, vsaka šola nekaj stane. Ta šola zaradi covid fašizma in širjenja sovraštva, nas je že veliko stala. A to še ni nič. Ta pravi račun šele prihaja.

Zdaj pa nazaj zakopljite glave v rit. Oziroma, ne v rit. Ker tam je po novem tudi korona.

Če kdo seje sovraštvo, ga sejete ravno vi, anticepilci, ki zanikate znanost, nazivate zdravnike in znanstvenike z lažnivci, ki cepljene zmerjate z nekakšnimi fašisti.  Zaradi nekaj fanatikov ste vrgli slabo luč na vse, ki se ne želijo cepiti. Tega se pač ne zavedate, ker ste zaslepljeni s sovraštvom in tudi lastno neumnostjo.  Ne vem, kako nobenemu izmed vas ni jasno, da nadzor nima nič skupnega s pandemijo.  Digitalizacija – popoln nadzor nad ljudmi se dogaja že nekaj let in se bo nadaljevala tudi po covidu.

Tvoj telefon javlja tvoje gibanje in podatke na njemu tudi če je ugasnjen, veš to?  Pa nima to nobene zveze s covidom.

Znanost je jasna glede covid fašizma. Seveda pa janšisti niste nič drugega kot totalni debili.

https://www.facebook.com/100010838227740/videos/288456863260036

Kopiran, a dober komentar.

Gledam posnetek R.B. izpred trgovine v Ljubljani v soboto. Pa gledam. Pa poslusam. Pridem do konca. Pogledam se enkrat celotni posnetek. Odlozim telefon in si mislim: “jebote, mi smo v takem kurcu, da verjet ne mors.”
R. vecina drzave pozna na tak ali drugacen nacin. Sama sem mnenja, da zeli dobro, dolocene stvari ji uspejo, druge ne, spet tretje bi lahko izvedli na lepsi/dodelan nacin. Pa vendar, vsak je ubral svojo pot v teh norih casih. To je njena.
Nisem pristas teh konfrontacij, videnih na njenih posnetkih. Sem tip cloveka, ki se briga zase, zatorej ne hodim do ljudi z namenom iritacije, ampak to seveda pricakujem tudi v drugi smeri do mene. Razumem, da bom delezna takih situacij, tudi ko jih ne bom iskala, ker casi so cudni, ljudje se bolj nori, zasebnost pa neobstojeca. Takrat tudi moje uvidevnosti ne bo vec.
R. je drugacna oseba. Vem, da je namen informirati in se boriti za pravice. Na zalost dvomim, da bo to pravi pristop.
Ampak, bistvo danasnjega razmisljanja so pa besede ljudi na posnetku – gospoda z otroci na desni, gospa na levi in hudo kulturen varnostnik nasproti.
In ja, smo v hudem dreku. Mentalnem. Nepopravljivem. Psihicno totalno na dnu. Kot posamezniki in kot druzba.
Varnostnik, ki ne zna utemeljiti svojih dejanj preko “tak je red, tam so pravila nalimana” in je vec kot pripravljen ponovno dokazati, da ni neke hude selekcije za ta poklic. Besednjak pove vse. Unicevanje tuje lastnine se vec. Nasilna drza in izprsevanje pa najvec. Samo iz posnetka lahko o tem bitju zakljucim dovolj. Vec pa ne bom. Res ne. Mislim si svoje.
Gospod z otroci, ki nima problema stati pred trgovino ter igrati tipicnega “slovencka” s svojim firbcanjem, spremljati dogajanje vprico otrok, za povrhu pa izusti, kot repliko na R. opazko, da je mariborsko sodisce presodilo, da nepooblasceno osebje, ki ne pregleduje PCT ni v prekrsku, poda se najbolj pametno izjavo meseca: “potem pejte pa v Maribor tezit.” Ker to je popolnoma druga drzava z drugo sodno ureditvijo, ali kaj? Tudi tu, vec ne bom.
Za cesnjo na vrhu greznicne torte pa gospa. Urejena. Materinska dusica, na neki tocki se objame lepo govorecega varnostnika. Ki bi najraje vse nezamaskirane poslala nekam. Ker smo problematicni. Ker smo mi krivi. Zakaj sploh hodimo tja, ce pa vemo, da ne smemo notri? Ker ogrozamo druge. Ker je 10k okuzenih…tudi tu, vec ne bom. Zamahnem z roko.
Predlagam, da si pogledate posnetek.
Kaj se narediti, da zbudite ljudi iz nekega zombi stanja?
Moj odgovor: ABSOLUTNO NIC!
Razumela sem zacetno zmedenost in slepo vero; mislim, da ni osebe na tem planetu, ki vsaj prvi mesec ni nosila maske in se vsaj polovicno drzala nekih omejitev.
Sedaj, po dveh letih in vstopu v tretje, tega razumevanja ni vec. Pa da se razumemo, jaz ne zanikam, da ljudje od necesa zbolevajo. Kaj to je, je druga tematika. Poznam osebe, ki so zbolele, imele srednje tezji potek, ki je pustil posledice. Ne bom nesramna in rekla, da jim nic ni bilo. Nekaj je bilo. Absolutno. Zato razumem tudi te ljudi.
Pa vendar – absolutno NE RAZUMEM, da po tolikih mesecih ne opazite, da nekaj pa le hudo smrdi. Tudi kot najvecji vernik v upravicenost ukrepov, bi ti, cisto iz lastnega opazovanja, moglo biti jasno, da se nekaj ne ujema. Ne zdravstveno, ne politicno. Casa je bilo dovolj, da sta zacetni sok in panika minila, da ste malo pogledali okoli, se zaceli pogovarjati, razmisljati in si v koncni fazi tudi poiskali tretje, peto, deseto mnenje, ki pa ni MSM ali vsi “strokovnjaki”, ki jih sponzorirajo MSM. Da ste si izoblikovali mnenje. O vsem.
Zato, prepricevati ljudi v nasprotno, je brezpredmetno. Glede na videno na posnetku, je ni besede, dejanja, slik, video pricanj ali raziskav, ki bi take ljudi predramile. Tako kot trenutno ni zive sile, ki bi mene prepricala v upravicenost ukrepov ali cepljenje. Ne s trenutnimi dejstvi ali odsotnostjo le teh. Ne s postopanji in veleumnimi izjavami, ki se otroke v vrtcu pustijo zmedene.
Razumem, da ljudje, kot je R. delujejo v nameri preprecitve nepotrebnih posledic (tudi psiholoskih, custvenih in socialnih, ne le fizicnih kot potencialne posledice cepljenja) tudi za ljudi na nasprotnem polu, pa vendar je treba razumeti eno kljucno stvar – ljudje resnicno zrastejo, se naucijo in osvojijo lekcijo le, ko jo izkusijo na lastni kozi.
Zato je morda bolje, da se ne opozarja, saj ljudem odvzamete zivljenski razvoj. In da, nekatere lekcije so krute. Morda celo smrtne. In prav je tako. Kot si bos postlal, bos pa se spal.
Sledece besede letijo na drugo stran konfrontacije in jih bom povezovala z obdobjem fasizma. Ker naj bi bil eden od bolj temacnih in sramotnih obdobij clovestva in je prakticno oris danasnjega dogajanja. Ker se nismo cisto nic naucili. Kev, kev, kev, sedaj pa vsi v jok in uzaljeni na drevo, ker vi pa to ze niste.
Poslusati stavke kot so “samo opravljam svoje delo” na tej tocki ni vec dopustno.
To ne bo dovolj dober razlog ali opravicilo, ko se osebam ne dovoli do kruha, denarja, zdravnika, opravljanja storitve ali prostega gibanja. Ko se niti pod razno ne pride stranki nasproti, da sta obe strani zadovoljni in “politicno korektni”.
Ko si kar posamezni zaposleni jemljejo pravico do igranja serifa.
Veste, tudi v Nemciji in Italiji so opravljali svoje delo.
Vojaki, ki so pretepali, stradali in vklenjali ljudi, ki niso bili po standardih druzbe. Druzbe, ki jo je kot tako opredelil vodja. Tako kot to poteka danes.
Tajnica, ki je zapisovala vsakodnevno stevilo zazganih in drugace umrlih Zidov v taboriscih.
Zdravniki, ki so delali eksperimente.
Solniki, ki so vzgajali otroke v ideologiji nadrase. Seveda v dobro druzbe.
Clovek, ki je porinil zivega v kurilnico.
Ali pa tisti, ki je pritisnil gumb v plinski celici.
Ali pa tisti, ki je vozil tovornjak, v katerem so bili zivi ljudje, vedoc, da so s cevjo zdruzili izpuh in notranjost tovornjaka ter da s svojo voznjo dusi ljudi v njem.
Vsi so le opravljali svoje delo.
Vedeli so, kaj delajo. Navodila so jasna.
Tudi danes so.
Veste, da ni prav, da imamo zdravstvene dovolilnice.
Veste, da ni prav, da zahtevate vpogled v ta dokument.
Veste, da ni prav, da silite nekoga v nosenje maske, se posebej za VASO varnost.
Veste, da se nikoli ne bi smelo cepiti za kupovanje svobode.
Veste, da ni prav, da ljudi postavite pred vrata.
Veste, da ni prav, da ljudi mecete z javnega prevoza.
Veste, da ni nic logicno in nic vec prav.
[Ali pa pac ne veste in zivite v veri, da resujete svet in zivljenja]
Zato ne biti uzaljeni, ko se vas primerja s fasisti. Mogoce ne ubijate ljudi direktno, fizicno in na tak aktiven nacin, pa vendar jih ubijate – mentalno, custveno, psihicno in osebno. Na vsakem koraku. Kot ze veckrat povedano; to ni fizicna, ampak mentalna vojna.
Pa vendar izvajate naloge, ki skodujejo socloveku.
Pa vendar diskriminirate.
Pa vendar dopuscate vhod enim, a ne drugim.
Pa vendar zahtevate dovolilnico, prav tako kot v tistih casih.
Pa vendar nimate problema tudi stari mami z berglami prepreciti vhod do kruha, ker nima maske, da more potem mlajsa mimojedoca zenska “znoret” in sama suvereno protestno brez maske zakorakat v trgovino z gospo, kljub groznji s policijo, da bo lahko sploh jedla [resnicna izpoved zenske izpred enega leta nazaj].
Ko pa resno razmislimo se o smiselnosti/upravicenosti/utemeljenosti teh dejanj, je pa sploh poseben mind fuck.
Ker tako so vam rekli. Taka so navodila. Ne se name jezit. Tak je “zakon”.
Opravljati svoje delo pomeni tudi zavedanje, da imate pravico ugovora vesti. Imate pravico reci: “NE, tega pa ne bom opravljal”. Pa tega ne naredite.
Kar mi da vedeti, da nekateri v svojem zganjanju terorja uzivate. Se zavestno odlocite za to pozicijo. Se vam vidi na dalec. Ste cakali celo zivljenje na ta trenutek, da imate ljudi pod svojim palcem. Sama sem raje brezposelna, kot da opravljavljam tako delo.
Pa vam dam drug primer, za vse, ki mislite, da nimate besede pri delodajalcu in ste suzenj. Vam rece sef: “Vsak dan pridi eno uro prej v mojo pisarno in mi ga vleci. Celo uro. Drugace ne dobis place.” Je se tako uvideven feminist, da moski kandidat njemu ni ovira.
Ker zelo pogosto slisim, kako ne razumemo; da imajo ljudje otroke in rabijo delo in denar. Torej, predvidevam, da boste vlekli. Nekako tako, kot sedaj hodite po soljudeh. Ker rabite denar. In ker le opravljate delo, katerega vam je nalozil sef. Dvomim, da imate trenutno delo v opisu del in nalog.
Ali bi tam pa po mizi udarli in rekli NE?
Kje je pa razlika? Aja, v prvem primeru trpijo drugi, v drugem pa vi. Oziroma vasa celjust, grlo, sapnik in poziralnik. V prvem se zlorablja druge, v drugem pa vas.
Kaj sele bo, ko vam bo sef rekel, da vam ga bo dal v rit. Zna boleti.
In da, ljudje, ki recejo ne, zgubijo sluzbo. Se ne vprasate, zakaj je temu tako? Se vam to zdi prav?
Moje postopanje v danasnjih casih je preprosto; hodim svobodno, kjer se le da. Kjer me sprejmejo brez nadlegovanja bodo dobili moj denar, veckraten ponovni obisk, nasmeh in odprt pogovor; kjer mi bodo skakali v kader, me nadirali, mi pogojevali vstop z njihovimi “hisni red” pravili pa pac ne. Nikoli vec. Tega odnosa ne rabim v zivljenju. Imam ze konkreten spisek ustanov, kjer me ze 2 leti ne vidijo in bo tako ostalo do mojega zadnjega diha. Ko izgubis to spostovanje, ne obstajas vec. Pa ceprav si izvajal ukaze v sluzbi. Ker se bojis inspekcije. Skrivanje za kiklo drugih vas ne opravicuje. Pistole vam pa noben ne drzi na glavi.
Nekaj naj vam bo pa kristalno jasno – tudi ljudem na posnetku – vloge se hitro obrnejo in nekega dne, boste vi na drugem koncu palice, ki jo vihtite. Saj vidimo vztrajno zategovanje. Karma pa tudi ne izbira.
Nekega dne, vam bo vrv, ki jo sedaj tako ponosno nosite okoli vratu, zelo pretesna.
Nekega dne bo tudi vam krsen obstoj.
Nekega dne boste tudi vi “teoretiki zarot” in podobne bedarije, ki nimajo prav nobene upravicenosti za uporabo.
Pa ne bom o pravni pravilnosti pa kaj je zakonito in kaj ne; kar se mene tice, pravne drzave ze dolgo ni vec, zatorej je sklicevanje na Ustavo in neke clene, takim, ki ne zelijo slisati, totalno brezpredmetno. Trenutna situacija, razni “hisni redi” in “zasebno varovanje” se bo tudi v prihodnje sprida izkoriscalo.
Hkrati pa sem tudi mnenja, da samo zato, ker v zakonu (sorry, odloku) pise, da se moras na 30. rojstni dan vrzt z mostu, se ne pomeni, da mores biti idiot in to upostevat. Pa cakat na presojo ustavnega sodisca, ki caka na pobudo nekoga, da ti bo pol leta prepozno povedalo, da to ni prav. Na neki tocki naj bi prevladala tudi ZKP. Pa vendar, utopljence bi redno iz reke vlekli. Policisti pa lovili vse nad 30, ki bi jih naprej predali inspektorjem, ker proracun polnijo ne-kriminalni kriminalci. Tudi carovnice niso znale plavat s kamni. Jebi ga zdej.
Tako kot gledamo zamaskirane ljudi, kljub vedenju kaj dolgotrajna uporaba maske povzroca in da ne nudi zascite, kakrsno zagovarjajo.
Pa gledamo ljudi, ki se hodijo cepiti z eksperimentalnim, pogojno odobrenim, dolgorocno nepreizkusenim cepivom.
In prica smo fenomenu, ko si odgovoren za zdravje prav vsakega slehernega okoli sebe, to pa izkazujes tako, da zrtvujes svoje (psihicno, custveno, fizicno) zdravje za njih. Ker drugace si sebicen. Pa se potencialno kaznovan z zaporom. Pa vendar se ne vidi ironije sebicnosti z njihovega kota. Aja, sorry, ne smem komentirat, nisem stroka.
Da, tudi vam, zagovornikom, bo vrv kmalu pretesna. In mogoce je prav tako. Lekcija more bit vzgojna.
Pod crto: imamo resen problem in to ni Corona, temvec virus mentalne paranoje.
Sprevrzenosti.
Dusevno in custveno bolne druzbe.
Totalna podrejenost in vodljivost.
Nezmoznost lastnega razmisljanja.
Kapitalisticna odvisnost in ujetost v sistem, za katerega bi ubil tudi socloveka.
Ko si skupina ljudi vzame pravico do lastnega prav in vsiljuje na vse mozne nacine (pravno, zdravstveno, fizicno, nasilno, posiljevalno, izsiljevalno, moralno, socialno…) ta, lastno opredeljen prav, vsem okoli sebe. To mnenje gospe s posnetka, da bi se mogli nezamaskirani odmaknit pa iti drugam, je ideja fasizma. Rumenih zvezd. In da, vcasih pomislim: “Ma, klinc, Claudia umakni se, preseli se pa bo mir”. In da, bilo bi lazje. A se ustavim in si recem: “NE! Sem prav tako drzavljan te drzave, placujem prav tako kot oni, nisem kriminalec in ne delam nic narobe, zakaj bi jaz mogla bezati, se obnasati kot ilegalec pa hoditi drugam, ker so se oni opredelili za sveti gral?”
In to je vse, kar se v resnici pricakuje z moje strani. Zivi in pusti ziveti.
Cepi se in nosi masko. 5x. Do konca zivljenja. Z moje strani ne slisis besede, ker tvoje telo in skrb za tvoje osebno zdravje, nima veze z mojim obstojem. Ne 20 let nazaj, ne sedaj in ne cez 10 let.
Pricakujem pa v obratni smeri isto – ne zadiraj se name, ne omejuj mi vstopa, ne pogojuj mi dostopa do zdravnika, ne zapiraj mi gibanja, ne meci me z vlaka, ne grozi mi s kaznimi, policijo ipd., ker nisem sprejela iste odlocitve kot ti in ker ne sledim slepo napotkom drugih.
Svoboda izbire, dragi moji.
Ti si jo imel, ko si se odlocil cepiti. Ko si nataknil masko. Takrat ti jaz nisem stala pred vrati ustanove in preprecevala koriscenje te pravice.
Jaz se odlocam, da se ne bom cepila. Da ne bom nosila makse. Ti pa mi preprecujes koriscenje te pravice. Ampak na tak, prefinjen nacin omejevanja zivljenja osnovnega obstoja v vseh aspektih. Ali neprefinjen, ko se za mano derete kot opice sredi dzungle in podajate mnenja, za katerega vas nihce ni prosil.
Razumite; moj zdravstveni status ali (ne)nosenje maske, VAS ne bo nikakor zascitilo. Nimam super moci.
Zagovornik nacela enakosti pravi, da to ni diskriminacija, ampak svobodna izbira.
Smesno, svobodno je vse, a le, ko je to pod vasimi pogoji in ko se vas ogroza. Ironija pa taka!
Zdej grem pa jogo delat.
Za skupno dobro.
Da boste tudi vi psihicno in fizicno zdravi.
Ker to baje v teh casih tako deluje.

Draaaama. Robi vedno najde kar išče. Enak kontekst lahko argumentiram v obratni smeri. Imam ogromno število resnih besed. Drama. Drama. Drama. Pravice pravice pravice. Dolžnosti dolžnosti dolžnosti. Naj si sama speče kruh, ko je tako uboga. Res ste idioti antivakserji. Ena kura gre provocirat in potem iz tega delate dramo in si v svoj prid obračate. Gnoji družbe. Smo v greznici ja, imenuje se Antiantivax.

Grozno – od kod je te tota – Sp. ali Gornji Duplek? Haloze?  Ker od tam so od nekdaj prihajali taki “fukjeni” primerki.

Naj se je lokalni psihiater v lokalnem ZD usmili, pa jo takoj sprejme v obravnavo, ji hnudi pomoč, pa tablete, da bo čimprej prijelo.

Upajmo, da nima otrok; če pa že, da ni raširila svoje tafukjene genetike na njih.

Sem oseba necepljena s temi cepivi, nikogar ne obsojam za kakršnokoli odločitv glede cepljenja, kot tudi mene nima nihče seveda pravice zamojo odločitev; , ne provociram nikogar, še manj pa v javnosti pred trgvoinami, sem oseba redno cepljena po programu z ostalimi cepivi za otroške nalezljive bolezni napirmer;  pa mi na kraj pameti ne bi prišlo da bi v teh vreliščnih časih se iz enega kraja v drugega zapeljal in šel tako pritiskat na knofe primtivno, bolno, provocirat, s toto glupo fukjeno štajerščino v Ljubljano.

Naj se doma fsene na svoj HAJZL na štrbunk, pa naj se sama s seboj pogovarja.

Evo, tale ženska, ki je prišla provocirat varnostnika na vrata je tipičini primer KAREN ženske – kdor jo pozna, naj ji pove, da ji je po novem ime KAREN  🙂  Naj si pa na Youtubu pogleda, kakšne ženske so “Karen” 🙂

.https://www.youtube.com/results?search_query=karen+got+it

wd40a, 24.01.2022 ob 10:31

Zakompleksan folk se znaša nad tistimi, ki ne znajo ali ne morejo usekat nazaj.

Za ono stvar je pa tale korona dobro poskrbela- niti pred samimi seboj se ne moremo več skrivat kakšni smo.

to je slovenska “KAREN”, nimaš kaj 🙂

Tu ni kaj debatirati. Antivaxi tipa Robi rabijo material za grickat. Huj ko verski fanatiki….

Prhprhprh, 24.01.2022 ob 15:53

Tu ni kaj debatirati. Antivaxi tipa Robi rabijo material za grickat. Huj ko verski fanatiki….

sem necepljena oseba s temi cepivi kovid, ker jim ne zaupam; nisem pa zato po tvoje okarakterizirano “antivaxer“…… Pa veš zakaj ne ?  Ker se redno depiliram z voskom  ( =wax) 🙂    Sarcasm off…Got the point?   Boš zdaj končno že lahko dojel/a razliko med necepljenimi s kovid cepivi in proticepilci na splošno?

Saj se sploh ne gre za ne/cepljene. Gre se za podpornike in nasprotnike covid fašizma.

Covid fašizem je totalitarni režim, kot so bili nacistični, komunistični…In tudi tam so vsakega, ki ni podpiral režima, označili za teoretika zarot. To fašistično golazen ne zanima ali si cepljen ali nisi cepljen. njim je pomembno le, da se jim podrediš.

robi9, 24.01.2022 ob 16:01

Saj se sploh ne gre za ne/cepljene. Gre se za podpornike in nasprotnike covid fašizma.

Covid fašizem je totalitarni režim, kot so bili nacistični, komunistični…In tudi tam so vsakega, ki ni podpiral režima, označili za teoretika zarot. To fašistično golazen ne zanima ali si cepljen ali nisi cepljen. njim je pomembno le, da se jim podrediš.

Bedak, tam niso v rokavicah z debili delali. Vse antivaxe na grmado.

Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko: “Epidemijo so ustvarili “mednarodni kriminalci”.”

Naši kriminalci, janšisti in ostala golazen, pa jo izvajajo pri nas.

https://fb.watch/aKulHq_5dG/

Še ena država, ki je odpravila del fašističnih omejitev.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/61ebe0e474448/se-prva-drzava-v-eu-ki-ukinja-covidna-potrdila?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0LwrVNoFoF_beZ_UHh13fI7eSLzZZDAz8O09jiZ53mxC_J1tp82Cc_lZ0#Echobox=1642869270

daj se že enkrat nauči, 24.01.2022 ob 15:57

sem necepljena oseba s temi cepivi kovid, ker jim ne zaupam; nisem pa zato po tvoje okarakterizirano “antivaxer“…… Pa veš zakaj ne ?  Ker se redno depiliram z voskom  ( =wax) 🙂    Sarcasm off…Got the point?   Boš zdaj končno že lahko dojel/a razliko med necepljenimi s kovid cepivi in proticepilci na splošno?

Ne gre za proticepilce na splošno, teh je izredno malo, skorajda jih ni. Niti robi ni proticepilec na splošno (prepričana sem, da se je že kdaj v življenju cepil), ampak je samo antivaxer glede kovida. In tudi ta baba s posnetka je točno to. Grem stavit, da je svoje otroke cepila normalno po programu. Pogrelo jo je, da ne sme v štacuno, pošto, knjižnico… ker nima PCT oz. mora na testiranje, če hoče tja. Kot večino vas! Samo to vam gre na živce, da ne morete nikamor! Če ne bi bilo pogoja PCT, tudi ta ženska ne bi norela, se ti ne zdi?

Samo za to gre! Ljubosumje vas daje, da eni lahko (ki se cepljenja ne bojijo), vi pa ne smete (ker se kot hudič križa bojite, kakšne vse stranske učinke boste imeli od cepiva). In ja, gre samo za kovid. Nehaj se slepiti.

Štajerska provokaturka glupa gre v LJ načrtno provocirat. Ampak tam ne naleti na reditelja Matica z očali, ki s eboji lastne sence, tam naleti na, karikiram, samirja s Fužin, ki ga je ravno punca pustila, pa ves je navdušen, da lahko za 700 eurov posluša teženje folka, dnarja pa ne more zapit niti v ljubljanskih klubih, ki so zaprti.

V bistvu sta prav čakala en drugega, ona je iskala enega, s katerim se bo kregala, on pa je čakal tečno babo ned.ojebano, da ji bo povedal vse, kar mu leži na duši.

niti ne, 24.01.2022 ob 16:10

Ne gre za proticepilce na splošno, teh je izredno malo, skorajda jih ni. Niti robi ni proticepilec na splošno (prepričana sem, da se je že kdaj v življenju cepil), ampak je samo antivaxer glede kovida. In tudi ta baba s posnetka je točno to. Grem stavit, da je svoje otroke cepila normalno po programu. Pogrelo jo je, da ne sme v štacuno, pošto, knjižnico… ker nima PCT oz. mora na testiranje, če hoče tja. Kot večino vas! Samo to vam gre na živce, da ne morete nikamor! Če ne bi bilo pogoja PCT, tudi ta ženska ne bi norela, se ti ne zdi?

Samo za to gre! Ljubosumje vas daje, da eni lahko (ki se cepljenja ne bojijo), vi pa ne smete (ker se kot hudič križa bojite, kakšne vse stranske učinke boste imeli od cepiva). In ja, gre samo za kovid. Nehaj se slepiti.

jaz imam upravičene razloge da se ne pocepim, antikoagulantna zdravila kot redna terapija, iz določenega zdr. razloga, ko mi je bilo tudi že rešeno življenje…. Inu torej?  In ne zaupam, da si pošljem to cepivo v telo, pa da me strdek ponovno stisne in pošlje na drugi svet – ne, nočem tega tveganja. Nočem, ker vem, da v mojem primeru obstaja morda v večjem procentu, kot v tvojem….

IN imam to pravico pošteno, ne zaupati tem  kovid cepivom – ker so še v testni fazi na N populacijah po svetu v obliki kliničnih študij vse do leta 2023 – vse javno objavljeno. Tudi zaradi tega…  Nikomur nisem fouš za letanje po določenih štacunah, turističnih destinacijah, kafičih, ipd – mimam v svoji zasebnosti vse, kar potrebujem in za to ne potrebujem PCT pogoja. Ne rabiom kafetanja kjer je potreben PCT pogoj. Moja kava je pa najboljša zame na svetu 🙂 In če smo dve leti  nekateri takok zdržali, bomo pa še pol leta, če bo treba. LASI pa dve če bo treba.  Brez problema, ihte, obsojanja in siljenja se v prve bojne vrste. Ne, za neko priviligirano svobodo se ne mislim tudi pocepit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close