Pa Vlada djte nooo že prisilno precepit antivakserje noo
Vlada bi lahko, če bi hotela, od vseh zaposlenih v JU zahtevala, da se cepijo.
To je pa res minimalno, kar lahko naredijo.
Seveda, njim paše, da zaradi covida nič ne delajo, da ni nikogar ne na upravnih enotah ne v zdravniških ambulantah ne nikjer. Ko je delo od doma, so sploh srečni. Plača itak pride vsak mesec, po možnosti še koronski dodatki. Kaj pa tisti, ki zaradi zaprtja države in covida ne morejo delati, katerih firme so na robu propada?? Kdo bo njim dal plačo! Je..be se jim za tiste, ki jim dajejo plačo! Samo meglo mešajo, pa niti cepiti se nočejo. In to zaposleni, ki imajo stik z ljudmi, od referentov do inšpektorjev! Pa mi povejte, kako boste vi v imenu države pošiljali inšpektorje recimo v inšpekcijo na eno osnovno šolo, če se niti vaši inšpektorji nočejo cepit!
Največja katastrofa so pa zaposleni po domovih za starejše. Ponekod samo 45% cepljenih. To ni normalno! Da o ultra pametnih medicinskih sestrah sploh ne izgubljam besed!
Jaz kot davkoplačevalec ne mislim plačevat testov tej drhali! Naj skeširajo iz svojega žepa vsakih 48 ur, če se nočejo cepit!
Vlada pa tudi samo nekaj cinca, ker se boji, da se jim bo maščevalo na volitvah. Kar se mene tiče, se jim bo maščevalo to, da imamo po 1000 okuženih na dan, da bolnišnice kmalu ne bodo mogle več folgat vseh kritičnih covid bolnikov, oni so pa dosegli manj kot 50% precepljenost! Eno najnižjih v EU, primerljivo s kakšno Malezijo! To je nekaj, kar se bo poznalo na volitvah!
Poskrbite, da se cepijo ljudje, ki so vam blizu, ki vam nekaj pomenijo.
Ostali pa… good luck!
Na takšen način ne bomo nikoli dosegli zadostne precepljenosti. Upam samo,da bo ta vlada enako pametna kot je zdaj s tem, da noče niti zaposlenih v javni upravi ali vsaj zdravstvu pripravit do cepljenja, pametna tudi, ko bodo okužbe še bolj strmo naraščale in ne bo zapirala države. Če se jim en mudi z ukrepi za obvezno cepljenje, naj tudi državo držijo odprto. Pa naj preživijo tisti, ki lahko.
Večje indolence od tega, da se zdravstveni delavci in zaposleni v DSOjih nočejo cepiti, NI! ČE ne veste, vsi ukrepi so vedno usmerjeni v to, da ZDRAVSTVO ne krepne! Zaradi vas k…čevih medicinskih sester, ki ste se z dvojkami vpisale na srednje zdravstvene šole, pa celo srednjo šolo prežurale, nekatere se tudi drogirale in jo komaj spacale skupaj, no zaradi TAKŠNIH COVID STROKOVNJAKINJ mi zapiramo državo! Da bo VAM življenje lažje. Ve, kure zarukane pa se niti cepit ne morete! In okužujete bolnike po onkoloških oddelkih in še kje! Zgledujte se po zdravnikih, imajo več soli v glavi, pa kaj več medicinskega znanja od vas in so več kot 90% cepljeni!
Potem boste pa jokale, ko bodo bolnice polne. In verjemite, če se bo takrat zapirala država, bomo šli na ulice cepljeni!
Logično razmišljanje pa ni ravno tvoja dobra stran?
Epidemijo bi ustavili, če bi se cepili vsi nad 60 let, ali pa mogoče nad 50. Ostali bore malo prispevajo k rešitvi situacije. Saj huje tako ali tako ne zbolevajo (razen redkih izjem, ki pa niso krive za polnjenje bolnišnic), zbolevajo pa morda malo manj (pa ne bistveno) kot če ne bi bili, poleg tega pa virus neovirano trosijo okoli (če ne bi bili cepljeni bi se morali testirati in ne bi okuzevali drugih).
Vsem govedarjem se gre za precepljenost da bi večina postala še večji cepec kot je pa bila AMPAK NIKOLI se jim pa ne gre za prerazporeditev keša na tak način, da bo imel vsak polno denarnico ves čas, kot bi želeli, da ima cepljeno in precepljeno rit-telo. Prebasanost denarnic pa jim ne pride na misel hm hm hm. GOVEDARJI GOVEDARJI
Jaz in vso širše sorodstvo smo cepljeni.
Ampak res ne vem kaj ima pri tem VLADA.
Stroka bi morala imeti že od vsega začetka glavno in EDINO besedo. Ne pa to kar je zdaj – malo tu, malo tam.
Bodo pa naši preživeli otroci imeli priložnost povedati kako je bilo v resnici – in ne kot si bo takratna politika mislila da je bilo……………………..
Žal je res da se zgodovina ponavlja.
Antivaxxerji??? who? Me?
Ne. Res da se nisem cepila, ampak jaz pozdravljam da se ovvvvce brez možganov cepijo. Beeee.
Boste videli kako bo lepo, ko boste kmalu spet šli v vrsto, pa se ponovno cepili. Beee. Njeee.
Vi se kar delajte norca, boste že dobili svojo dozo in kazen za zmerjanje. Za vsako rit palca raste. Mogoče vas bodo naslednjič cepili s cepivom ‘strpnost’, narobe ne bi bilo nič.
Dajmo precekirat dejstva, ker samo ta stejejo, obljube in lepe besede niso vredne nic.
1. dejstvo -cepljenih s stranskimi ucinki nihce ne hebe 5 posto, samo stevilke so.
2. dejstvo- necepljenih nihce ne jebe ce lazje ali tezje zbolijo (ne mislim tistih v bolnici) dobijo lekadol in so samo stevilke
3. dejstvo- cepljenih nihce ne hebe, ko lazje ali tezje zbolijo, dobijo lekadol in so samo stevilke
4. dejstvo- ce si sam ne pomagas kot ves in znas v primeru da zbolis ali se pojavijo stranski ucinki (pri cepljenih) nisi nikjer pristal
5. dejstvo- ni vse tako kot nam govorijo, treba je imet odprte oci in usesa 24/7
6. dejstvo- vsi smo samo stevilke na eni ali drugi strani, vedno nekomu v korist.
Vi se pa kregajte cigava trava je bolj zelena :))
yram, 08.09.2021 ob 20:28
Dajmo precekirat dejstva, ker samo ta stejejo, obljube in lepe besede niso vredne nic.
1. dejstvo -cepljenih s stranskimi ucinki nihce ne hebe 5 posto, samo stevilke so.
2. dejstvo- necepljenih nihce ne jebe ce lazje ali tezje zbolijo (ne mislim tistih v bolnici) dobijo lekadol in so samo stevilke
3. dejstvo- cepljenih nihce ne hebe, ko lazje ali tezje zbolijo, dobijo lekadol in so samo stevilke
4. dejstvo- ce si sam ne pomagas kot ves in znas v primeru da zbolis ali se pojavijo stranski ucinki (pri cepljenih) nisi nikjer pristal
5. dejstvo- ni vse tako kot nam govorijo, treba je imet odprte oci in usesa 24/7
6. dejstvo- vsi smo samo stevilke na eni ali drugi strani, vedno nekomu v korist.
Vi se pa kregajte cigava trava je bolj zelena :))
Bravo!
Nesmiselno, 08.09.2021 ob 19:20
Logično razmišljanje pa ni ravno tvoja dobra stran?
Epidemijo bi ustavili, če bi se cepili vsi nad 60 let, ali pa mogoče nad 50. Ostali bore malo prispevajo k rešitvi situacije. Saj huje tako ali tako ne zbolevajo (razen redkih izjem, ki pa niso krive za polnjenje bolnišnic), zbolevajo pa morda malo manj (pa ne bistveno) kot če ne bi bili, poleg tega pa virus neovirano trosijo okoli (če ne bi bili cepljeni bi se morali testirati in ne bi okuzevali drugih).
A lahko nasprotniki cepljenja že nehate ponavljati to vašo mantro, kako ste vi testirani in negativni, cepljeni pa da okužujejo?
Kot prvo, večina necepljenih se NE testira, ker jim ni treba. Torej ne vemo, kaj se dogaja z njimi. Ko se bo virus razširil, testiranje en bo več dovolj dober izgovor. Slej kot prej boste vsi okuženi in po zaslugi tega, da niste cepljeni, boste okužili še več ljudi, ki jih sicer ne bi.
Za osebo, ki je na neki točki pozitivna na covid, je 48 ur lahko usodno. Da se okuži in da druge kuži.
Kot drugo pa, vsi vemo, kako je s cepljenimi. Ne le da redko in blažje obolevajo, verjetnost, da lahko koga okužijo je zelo majhna.
Tretja stvar pa je, da je edini varen način,da lahko živimo z virusom, cepljenje. Odkar je v Evropi delta, ni pametno staviti na prebolevanje. Vedno več mladih je na intenzivnih negah, ne le pri nas, tudi v tujini. Mladost ne pomeni nedotakljivosti.
Je pa žalostno, da necepljeni mladi še vedno najpogosteje širijo virus.
Poleg tega je marsikaj odvisno tudi od tega koliko si izpostavljen virusu. Ko kakšen starejši zboli, pa se derejo, da je cepljenje brez zveze, ker se vseeno okužiš.
Devet mesecev imamo že cepivo, pa enim še kar ni nič jasno.
vi pa vaši testi, 09.09.2021 ob 00:40
A lahko nasprotniki cepljenja že nehate ponavljati to vašo mantro, kako ste vi testirani in negativni, cepljeni pa da okužujejo?
Kot prvo, večina necepljenih se NE testira, ker jim ni treba. Torej ne vemo, kaj se dogaja z njimi. Ko se bo virus razširil, testiranje en bo več dovolj dober izgovor. Slej kot prej boste vsi okuženi in po zaslugi tega, da niste cepljeni, boste okužili še več ljudi, ki jih sicer ne bi.
Za osebo, ki je na neki točki pozitivna na covid, je 48 ur lahko usodno. Da se okuži in da druge kuži.
Kot drugo pa, vsi vemo, kako je s cepljenimi. Ne le da redko in blažje obolevajo, verjetnost, da lahko koga okužijo je zelo majhna.
Tretja stvar pa je, da je edini varen način,da lahko živimo z virusom, cepljenje. Odkar je v Evropi delta, ni pametno staviti na prebolevanje. Vedno več mladih je na intenzivnih negah, ne le pri nas, tudi v tujini. Mladost ne pomeni nedotakljivosti.
Je pa žalostno, da necepljeni mladi še vedno najpogosteje širijo virus.
Poleg tega je marsikaj odvisno tudi od tega koliko si izpostavljen virusu. Ko kakšen starejši zboli, pa se derejo, da je cepljenje brez zveze, ker se vseeno okužiš.
Devet mesecev imamo že cepivo, pa enim še kar ni nič jasno.
Se pravi bo več PREBOLELIH.
O svojem telesu bi moral odločati vsak sam. Naš ščiti Ustava. Če se te več ne upošteva, lahko kar razglasijo izredno stanje in vojno, ker nas silijo v poseg v naša telesa, kar pa ne želimo.
Gre za eksperimentalna cepiva.
Še pri avtih pazimo, da v diesla ne tankamo bencina, v bencinarja pa ne diesla.
Nimamo vsi enakega organizma in ne ve se, kako bo kdo odreagiral na cepivo.
Ko je bila še gripa, je bilo približno enako število obolelih v bolnišnicah.
Za vprašati se je pri vsem tem problemu, kam gre naš denar od osnovnega in dodatnega zavarovanja, če že 300 hospitaliziranih pri nas predstavlja grožnjo po sesutju zdravstvenega sistema.
Nekaj tu zelo smrdi.
Cepila se ne bom, pa četudi izgubim službo v JS. Preveč se bojim stranskih učinkov, ki so jih utrpeli že mnogi, ki jih poznam, predvsem strdkov in posledičnih kapi.
Raje ostanem brez zaposlitve, pa živa in morda še z možnostjo, da nekoč v drugačnih časih dobim drugo službo, kot pa da pristanem v krsti, če bi se cepila proti virusu, za katerim nisem zbolela v letu in pol.
Več mi pomenita zdravje in življenje, kot pa služba v JS za minimalca z dodatkom na delovno dobo.
Vprašajte pa se tudi tisti, ki tako forsirate cepljenje, kdo bo nas necepljene nadomestil na delovnih mestih. Novega kadra ne morejo zaposliti čez noč, prav tako pa se ne morejo na hitro uvesti.
Če nas prisilijo v cepljenje, je to dodaten dokaz, da v ozadju sploh ne gre za virus. V ozadju se dogaja bankrot Evrope, izropane so pokojninske blagajne in nekaj so si zaradi slednjega ti umotvori morali izmisliti, da nas lahko na povsem “legalen” način na krajši ali daljši rok pobijejo ali držijo na kratko.
Vidim, da so mediji nekaterim res dodobra sprali možgane.
Vedno bolj, ko spremljam naše kljukce, vidim, da je vse, kar so govorili tako imenovani teoretiki zarote, res. Dejansko vse, kar so slednji kdajkoli omenili, se danes uresničuje in tako prihaja na plano vsa gnojnica, ki jo skušajo skriti za “novim Corona virusom”.
Če bi resnično obstajal tako nevaren virus, politikov ne bi bilo več v javnosti, cepiva nam ne bi vsiljevali, bilo pa bi tudi plačljivo in nam kot raji nedostopno.
Zanimivo, da je ta tako imenovani virus celo pameten. On se odloči, kam bo šel na pohod. Pri tem se izogiba sej vlade, sakralnih objektov in tudi odloči se, kdaj bo haral. Med poletnimi počitnicami in dopusti očitno gre na dopust tudi virus, vrne pa se septembra še močnejši in “spočit”. Res, zanimivo. Če kdo še temu verjame, se mi smili. Corona dodatki se na veliko izplačujejo, namesto da bi, če bi že obstajal tako hud virus, ta denar šel za plače medicinskih sester, gradnjo bolnišnic ipd. Niti trohice resnice ni v izjavah politikov in kvazi stroke.
Še vprašate tudi, od kod denar ta dodatke? Raje ne, ker bo preveč za vas. Nekdo je nekaj plačal in v zameno pričakuje “rezultate”. Kdo, pa naj vsak sam razišče. Ve se, da obstaja “virus”, ki pa res razhaja in ta je pohlep brez meja. Vse ostalo so laži.
Cepiti vse v JU, 08.09.2021 ob 15:06
Vlada bi lahko, če bi hotela, od vseh zaposlenih v JU zahtevala, da se cepijo.
To je pa res minimalno, kar lahko naredijo.
Seveda, njim paše, da zaradi covida nič ne delajo, da ni nikogar ne na upravnih enotah ne v zdravniških ambulantah ne nikjer. Ko je delo od doma, so sploh srečni. Plača itak pride vsak mesec, po možnosti še koronski dodatki. Kaj pa tisti, ki zaradi zaprtja države in covida ne morejo delati, katerih firme so na robu propada?? Kdo bo njim dal plačo! Je..be se jim za tiste, ki jim dajejo plačo! Samo meglo mešajo, pa niti cepiti se nočejo. In to zaposleni, ki imajo stik z ljudmi, od referentov do inšpektorjev! Pa mi povejte, kako boste vi v imenu države pošiljali inšpektorje recimo v inšpekcijo na eno osnovno šolo, če se niti vaši inšpektorji nočejo cepit!
Največja katastrofa so pa zaposleni po domovih za starejše. Ponekod samo 45% cepljenih. To ni normalno! Da o ultra pametnih medicinskih sestrah sploh ne izgubljam besed!
Jaz kot davkoplačevalec ne mislim plačevat testov tej drhali! Naj skeširajo iz svojega žepa vsakih 48 ur, če se nočejo cepit!
Vlada pa tudi samo nekaj cinca, ker se boji, da se jim bo maščevalo na volitvah. Kar se mene tiče, se jim bo maščevalo to, da imamo po 1000 okuženih na dan, da bolnišnice kmalu ne bodo mogle več folgat vseh kritičnih covid bolnikov, oni so pa dosegli manj kot 50% precepljenost! Eno najnižjih v EU, primerljivo s kakšno Malezijo! To je nekaj, kar se bo poznalo na volitvah!
Jaz res ne vem kako smo lahko nekateri v javni upravi (kamor spadajo tudi policisti, redarji, zdravniki, učitelji, vzgojitelji…) delali več kot leto in pol brez testiranja, brez cepljenja in brez okužbe… Pa smo dejansko delali, bili na terenu, imeli stike. Na koncu tisti, ki smo se najbolj pazili in nismo zboleli izpadejo največji kriminalci in največje budale.
Sploh ni res, da mlajši huje ne zbolevajo hudo. Malo poglej na razne strani, kjer se zbirajo tisti, ki so zboleli za coronavirusom v ZDA. Koliko ljudi okoli 30, 40 je na ventilatorjih, sami se javljajo po tem, ko imajo mesec, dva, tri ventilator na sebi, javljajo se tudi svojci umrlih, tudi mlajših. Koliko ljudi se javlja, ker imajo po mesecih prebolelosti resne težavek, posledice, takšne in drugačne. Če kdo hoče najti te informacije, jih bo našel. Jaz vem, da ni “zastonj” taka panika okoli te krize. Imam pa tudi sama izkušnjo težjega poteka bolezni, stara malo čez 40, posledice sem pa tudi imela (krvavitve, občutljive stene žil in kapilar).
kogve, 09.09.2021 ob 06:01
Sploh ni res, da mlajši huje ne zbolevajo hudo. Malo poglej na razne strani, kjer se zbirajo tisti, ki so zboleli za coronavirusom v ZDA. Koliko ljudi okoli 30, 40 je na ventilatorjih, sami se javljajo po tem, ko imajo mesec, dva, tri ventilator na sebi, javljajo se tudi svojci umrlih, tudi mlajših. Koliko ljudi se javlja, ker imajo po mesecih prebolelosti resne težavek, posledice, takšne in drugačne. Če kdo hoče najti te informacije, jih bo našel. Jaz vem, da ni “zastonj” taka panika okoli te krize. Imam pa tudi sama izkušnjo težjega poteka bolezni, stara malo čez 40, posledice sem pa tudi imela (krvavitve, občutljive stene žil in kapilar).
Zakaj se pa nisi cepila?
Preveč spremljate @cititam
Kako zelo resničen zapis.
Ponjave po svojih vikendih na Krku, in ostali Hrvaški so pokrili po svojih jahtah in vikendih in sedaj je čas je. Bat narod.
-
Sprašujem se kako, le kako, so tako natempirani na termine. Bolj, ko ustvarjajo krizne razmere, bolj so pomembni. Jaz pa pet let nisem bila pri doktorju, nikoli na bolniški in podpiram s svojim davkoplacevalskim denarjem karantene, bolniške po cepljenju, bolniške zaradi stranskih učinkov cepljenja, koliko je vrtoglavic in slabega počutja in odsotnost iz dela. O tem ni dovoljeno govoriti.
Vse to placamo zdravi ljudje, ki smo sedaj, da smo zdravi kaznovani.
Saj to se bo nehalo slej, ko prej, le zavedati se moramo svojih pravic.
Nihče me ne bo silil posegati v moje telo in kot piše gospa zgoraj,ki jo citiram nobena, služba ni toliko pomembna, da bi se osebno cepila.
Osebno pa nimam nič proti, če vsi prejmejo še tretji poživitveni odmerek.
Nihce ampak prav nihče nima pravice omejevati moje svobodne volje.
Ljudem rastejo tumorji in se razvijajo bolezni zaradi virusa bogatašev. In to je Covid.
Pa poglejmo malo na sever, kaj se tam dogaja. Mi od tam kopiramo.
V avstriji hitri testi kmalu več ne bodo veljali. Samo pcr.
V nemčiji razpravljajo o tem, da necepljeni v primeru karantene ne dobijo nadomestila.
V glavnem vedno težje bo bit antivakser. Ampak ko poslušam in berem vaše blodnje, vam vedno bolj privoščim.
Forum je zaprt za komentiranje.