Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa vi niste normalni…no eni izmed vas pa res ne…

Pa vi niste normalni…no eni izmed vas pa res ne…

Bol berem, manj vem, zavedam pa se le eno, da marsikdo vse to jemlje hudicevo resno.Pa kaj za vraga vam je treba to brat, pejte ven na sonce in uzivajte u real zivljenju, kle pa berte kar vam pase, ostalo pa puste pri miru.A ni skoda cajta , energije za tale net, mislm to je le net in tko bo, pa ceprav marsikdo misli da temu ni tako, pa je!
Kle sm, ko mi pase mal pospegam teme in ce mi katera ustreza preberem ce mi ne grem dalje in tko bi moral narest usak, ne pa sam umesavat se u eno sranje, da vse se bolj smrdi kot ze…
Ma ni dnarja da bi urejala-skrbela za ta forum, Primoz ti mors met zelezne zivce, prav zares!

ja, ti lahko uživaš v realnem živčjenju, saj imaš polno rit vsega….

joj ti nas obsojaš, sama pa sodeluješ pri vsaki temi!!! non stop pika,pika,pika….

Pika,

vsak živi po svoje, vendar lahko tako samo tam kjer nobenega ne prizadenemo, vsaj bilo naj bi tako.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Očitno sva tle dve Piki….

Zakaj se pa potem ne registriraš in s tem preprečiš da se pod tvojim nikom ne pojavlja še kdo drug? :))
Čisto preprosta rešitev .:)

čao

___________________________________________________________ Počni, kar v srcu čutiš, da je prav, kajti v vsakem primeru te bodo kritizirali. Preklinali te bodo, če boš ravnal po svoji volji in preklinjali te bodo, če boš ravnal drugače.

Čisto preprosto zato, ker nisem vedela, da je še ena PIka. To je moje ime in ne nick.
Ker v kočni fazi mi ime ni niti pomembno, če komu kaj svetujem ali pa kdo drug meni. Itak vsa imena z neta pozabim.
Sicer pa sploh ni važno.
lp

ja res sva dve,okej ti ostani pika, jaz bom kaj drugega ce je to res tvoje ime nisem vedela da sva dve, postala sm pozorna ko je ena dejala da se povsod pojavljam, jaz pa tko mal kle.
Bom jaz po novem pika *.

Jaz tud nisem vedla, pa ni panike!
Bova pa vsaj vedle, katera je katera!
lp
Pika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close