Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa to ni res! V OniPlus spet intervju s Savino Atai! Pa dajte no, to se pa že norca delate!!!

Pa to ni res! V OniPlus spet intervju s Savino Atai! Pa dajte no, to se pa že norca delate!!!

Ogabno, odurno, odvratno!!!

V OniPlus spet forsirajo to flenčo Savino Atai!!! Pa kaj jim je??? A res nimajo minimalnega standarda dobrega okusa???

Pa ta drolja je intervjuvana na vsakih 14 dni!!! A je glavna urednica Sabina Obolnar res tako poniglava ženska, da z vsemi štirimi propagira takšno osebnostno plehkost in intelektualno ničevost, kot ju pooseblja Savina Atai, ta pomilovanja vredni ništrc in karikatura sodobne ženske (?)!!! A je za Sabino Obolnar ta puhloglava počepača res zastopnica česar koli, kar naj bi sodobna ženska bila???

A Sabine Obolnar res nič ni sram, da takole maloumno v ospredje sodobne družbe poriva človeške usedline najslabše vrste, kot je Sabina Atai??!!!

..nekaj ji je pa treba priznati, dobro je ‘vnovčila’ svoje bogo otroštvo, po dolgem in počez blatila mater, sedaj pa spet služi s pobotanjem ..itd…vse, samo da denar leti…(če ji družina tako malo pomeni, potem se clovek zamisli nad takim cloevkom..)

Spremljam jo na instagramu. Ona nima tri čiste v glavi, niti ne zna razložiti, kaj pomenijo ti njeni umotvori o vesolju, zdravljenju, energijah. Normalen človek ne potrebuje vsak dan zdravljenja energij, kot ona. Sedaj ima novega reveža, enako čudnega kot je sama, da jo podpira v teh blodnjah.

Imela sem priložnost srečati gospo Manco Košir.
Ženska je topla , prijazna odprtega srca in duha.
Revije, borite se za njeno modros tveliko ima za povedati.
Še marsikdo, ki je spregledan z življenjskimi zgodbami.

Zakaj imam občutek, da je ta novi pijanček? In da se bo tudi ta Savina zapila, če se že ni?

Obolnarjeva pa samo dokazuje svojo lastno plehkost s tem vsiljevanjem.
Ali pa so to morda plačani članki?
Bolj se mi zdi, da to zadnje.

Kakorkoli, tudi mene Savina Atai ni.nikoli impresionirala. Ne kupim nobene revije, kjer je ona v njej.Tebi pa svetujem, da – čeprav ti nekdo ni všeč – ostaneš na nivoju.Ker tole zgoraj je slab zgled nizke kulture.Ki je popolnoma tvoja.S tem, da je niti prodati ne znaš in ne zmoreš.

Kaj pa vem, meni se niti ne zdi napačna ali škodljiva. Za naše razmere je precej nenavadna. Občasno ima kakšen dober in uporaben nasvet. Pa njen Grk mi je bil izredno všeč.

Ne nori, je ženska pač plačala članek, tega je povsod polno, ne samo v neki obskurni Oniplus, ampak tudi v “resnih” časnikih/portalih, največ biznisa imajo recimo Finance, tam kšeftajo izključno s tem, da določene barabe pustijo pri miru in o drugih pišejo članke.
Odrasti.

Saj veste da revije ne živjo od prodanih izvodov a ne? 🙂
Pač ženska se reklamira. Tako kot lahko zakupiš stran za oglas, lahko zakupiš tudi vsebinski oglas-članek. Ni neke duhovnosti zadaj :). Samo denar 🙂

Meni to pove približno enako, kot bi napisal/a, da je bil objavljen intervju z Murkom.

Zakaj jo kupuješ???

Prvir sem na Ono kot prilogo novic naletela med študijem cca. 20let nazaj. Dolgo sem jo brala, super članki, intervjuji (ne samo slo scena)
Potem je kvaliteta precej padla in so naučili Onoplus. Zadnje čase pa še tega ne morem niti pogledat, kaj šele brat.
Izpeli so se na stereotipih in ponavljanju nenehno istih tem. Pa 1000x prevleče reklam, očitnih in malo manj očitnih zakritih v take in drugačne članke in intervjuje.
Podobno se je zgodilo z Jano (čeprav ta gre malenkost nazaj v staro smer,res pa ja vedno bila taka poljudna, vsakdan revija).
Od vseh revij enako kvaliteto ohranja naša žena, a ta je pač za starejše ženske. Čeprav jo berem od 16leta, ko sem pri babičini sestri odkrila vse izvode od prvega leta izdaje.
V glavnem za ženske ni nikjer nič pametnega oz. splošno ne. Lepotne so še hujša reklama od one, čvek je vojak, časopisje postaja na eno stran, kaj pač bereš pa tudi tu je kvaliteta v podnu. Še vrtne so zanič
Obsojeni smo na spec. tisk tu pa tam namensko ala NG, Global (tud obarvan), Moj pes,…
Novinarstvo je v totalnem podnu, mislim, da bi se v društvu novinarjev poleg svobode mogli ukvarjat tudi s kvaliteto!!!!

Kdo pa je njen bio oce?

Komu je podobna?

Baje je produkt nekega slucajnega jebanja v hotelu Turist.

Potem je posilil tudi njo. Tudi franciskan Plohl naj bi obe jebal. Da o vegans stradanju ostalih otrok sploh ne pisem.

Ta ta mala je pa jalova. Tako bo izginilo to satansko predrajsano seme…

ni ničemur podobno. Koga briga, če vam Savina Atai ni všeč. Meni tudi ni, ne berem člankov kjer je ona, je ne spremljam in me ne zanima. Ne razumem zakaj tak primitiven post.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close