Pa to ni res! V OniPlus spet intervju s Savino Atai! Pa dajte no, to se pa že norca delate!!!
Ogabno, odurno, odvratno!!!
V OniPlus spet forsirajo to flenčo Savino Atai!!! Pa kaj jim je??? A res nimajo minimalnega standarda dobrega okusa???
Pa ta drolja je intervjuvana na vsakih 14 dni!!! A je glavna urednica Sabina Obolnar res tako poniglava ženska, da z vsemi štirimi propagira takšno osebnostno plehkost in intelektualno ničevost, kot ju pooseblja Savina Atai, ta pomilovanja vredni ništrc in karikatura sodobne ženske (?)!!! A je za Sabino Obolnar ta puhloglava počepača res zastopnica česar koli, kar naj bi sodobna ženska bila???
A Sabine Obolnar res nič ni sram, da takole maloumno v ospredje sodobne družbe poriva človeške usedline najslabše vrste, kot je Sabina Atai??!!!
Prvir sem na Ono kot prilogo novic naletela med študijem cca. 20let nazaj. Dolgo sem jo brala, super članki, intervjuji (ne samo slo scena)
Potem je kvaliteta precej padla in so naučili Onoplus. Zadnje čase pa še tega ne morem niti pogledat, kaj šele brat.
Izpeli so se na stereotipih in ponavljanju nenehno istih tem. Pa 1000x prevleče reklam, očitnih in malo manj očitnih zakritih v take in drugačne članke in intervjuje.
Podobno se je zgodilo z Jano (čeprav ta gre malenkost nazaj v staro smer,res pa ja vedno bila taka poljudna, vsakdan revija).
Od vseh revij enako kvaliteto ohranja naša žena, a ta je pač za starejše ženske. Čeprav jo berem od 16leta, ko sem pri babičini sestri odkrila vse izvode od prvega leta izdaje.
V glavnem za ženske ni nikjer nič pametnega oz. splošno ne. Lepotne so še hujša reklama od one, čvek je vojak, časopisje postaja na eno stran, kaj pač bereš pa tudi tu je kvaliteta v podnu. Še vrtne so zanič
Obsojeni smo na spec. tisk tu pa tam namensko ala NG, Global (tud obarvan), Moj pes,…
Novinarstvo je v totalnem podnu, mislim, da bi se v društvu novinarjev poleg svobode mogli ukvarjat tudi s kvaliteto!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.