Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa to ni mogoče!

Pa to ni mogoče!

Pozdravljeni in ne me takoj dat iz kože kot vam povem, kako “nemogoča” stvar se mi je zgodila (in se še dogaja!): dobro, vem da ni v redu, vendar že nekako leto in pol se videvam s prijateljem mojih let, poročenim. Za vsa njegova zakonska dejstva sem vedela in pač vzela v zakup, nikoli me ni nič zanimalo.

Vendar: 2. avgusta pridem v novo službo, prestavijo mi sodelavko in fino sva se ujeli, prav prijateljici sva postali. Veste kje se skriva najbolj bizarna stvar? 17.8. izvem, da je moja nova sodelavka (in prijateljica) NJEGOVA ŽENA in on je to ves čas vedel!

Bizarno…… čez mizo sedi njegova žena in jaz se vpričo nje po sms pogovarjam z njim o khm………. ne me dat iz kože!!!!!

Kaj bi naredile na mojem mestu?

Moški nasvet: prevaraj še njega z njo!

Takoj bi se nehala dobivat z njenim možem!!! Mislim, kako gnilo…Upam,, da boš nekoč tudi ti občutila tako bolečino, kot jo bo občutila ona, če izve za vajine laži!

Nikoli ne stori nečesa,ker nočes da kdo stori tebi

Ma saj to je pa res preveliko naključje, da se ti zgodi kaj takega. Na tvojem mestu bi ga postavila pred dejstvo. No, ali pa bi prekinila z njim!

Tale je pa res huda situacija. Slej ko prej lahko njegova žena kaj zve, ali pa posumi, potem bo pa cel hudič. Jaz bi raje končala. Kaj pa on pravi na to, zakaj ti ni povedal, da bo njegova žena tvoja sodelavka?

Nimam besed, pa kva si mislš bejba?
Ne u bistvu, kaj si misl ta tvoj tip???

želim si, da bi bil to DR. roman!

nikoli nisem vedela njenega imena, nič me ni zanimalo, na njeno vprašanje, ali imam fanta, sem rekla da ne……

ne vem, ne vem……

a ti bi bla z njim na daljši rok, al je to sam neki za krajšanje cajta?

Prvič ko bi ga vidla bi mu tak šamar spustila da bi mogu doma razlagat kak hudo je po stopnicah padu…pol bi se ga pa po hitrem postopku znebila…en jebač kjer bi bla vedno na 2. mestu ni vreden da uničim dober odnos s sodelavko/kolegic/prijateljico…

..konc koncev se pa itak ne mislm zapletat s poročenimi moškimi, ker nobenmu ne mislm bit številka 2. oz. občasno razvedrilo…plus kar pride zravn še razdiralka familije..

nemogoče=mogoče
naključje VS nenaključje
nakladancija..tud prav

Verjetno se bo slej ko prej zvedelo. Zato ti svetujem prekini z njim. Kaj hitro si bo našel novo potešitev. Če bi mu bilo kaj zate bi ti tudi povedal kdo bo tvoja nova sodelovka. Boljše je imeti dober odnos s sodelavko.

Verjamem temu, da kar storiš narobe drugemu se tebi trikrat hujše povrne nazaj.

Lahko, da je vse to res, ampak ne verjamem, drugac ne bi na forum pisala. A mislis, da te sodelovka ne bo prepoznala. Povedala si kar nekaj kljucnih podatkov: sedita si nasproti, zaposlila si je 2. avgusta in nimas fanta! Daj mal misl no.

takoj razčisti zadevo, kakorkoli že.

tem dalj odlašaš, tem bolj bo na koncu grmelo. tudi če ti je sedaj vseeno, vedi, bo na koncu bolelo tudi tebe.

KUPI JI ŽELVO, VOLNENE NOGAVICE IN NALIVNO PERO. Preden ji to izročiš, doma skuhaj zvarek: 0,5 dl merlota, 2 kaplji žrebčeve sperme, 2 pajka(križevca-mlada), 4 paglavce (če jih nimaš lahko mlade ribe), 13dkg kozjega sira,0,5l jabolčnega kisa in žlico turške kave. Vse skupaj naj 7 minut vre, nato daj-še vroče v sokovnik ali drugače spasiraj-precedi in daj tekočino v hladilnik. Dve uri, preden ji izročiš darilo se s tem zvarkom poškropi po vratu in zapestjih ostalo pa polij po lesenih tleh, stopi 9 metrov nazaj in z zaletom preskoči zvarek. V zraku zavpij JAHI-KALI-BOMSO.
Darila ne zavijaj in ne aranžiraj in ko ji boš izročila je ne glej v oči ampak v nos. Čez čas ji povej kakšen zvarek si si naredila in kaj si z njim naredila. S tem boš rešila sebe, če bo kadarkoli izvedela, ti nebo zamerila. On pa si tako ne zasluži,da bi mu kdaj oprostila.

ok, štekam situacijo…. mene bi kap (mam tut poročenga tipa)
sam ni mi pa jasn, da je tip ves čas vedu za to da sta skupi v službi?? mislm, haloo?? a je zasvojen z adrenalinom? al mu dol visi če žena vse zve?? pa da ti ni povedu?
dej mal več povej. sej vem, čist si fertik zdele, krizaaa, si čist predstavljam….

a vidva samo tako sms-ata al še kaj več? Poznam tak par. Kjer on veselo flirta okoli z drugimi (sodelavkami, znankami, celo ženami od kolegov…) pa nje to kao ne moti. Še celo z njenega telefona kdaj kak sms pošlje. Ona misli da je tak taki tipo da vsaka dol pade in da če mu to kao dovoli, da pol mu tak ne bo zanimivo in dlje od sms-anja za svoj ege tak ne bo šel. On… kaj pa vem. Dolgo mu je govorila, da če najde boljšo da si jo lahko privošči, in potem si jo tudi je. Pred njo.

Jah tudi taki pari obstajajo. Morda pa ona celo ve.

robyn ne vem zakaj ti je zdaj to taka drama. Saj si sama napisala, da si vedela da je poročen. Vajino početje je še vedno isto, pa če veš kdo je ta ženska ali ne. No ja, prej si se morda tolažla, da je čudna, ena pač… zdaj pa si morda ugotovila, da je celo prijetna. Jaz tu ne delam razlike. Varanje je za mene veleizdaja. Če že igramo potem igrajmo pošteno. Sicer pa ne vrjamem, da se lahko iz čistega miru v razmerje, ki funkcionira nomalno vrine nekdo 3-ji. Ampak to je že pol druga debata.

Ce bo ona izvedela bos ziher letela iz sluzbe, v del.knjizico pa zagotovo ne bo napisala kaj lepega…tako da pomisli malo kaj to pomeni za tvojo prihodnost, se splaca?
Sicer pa se meni taksne zenske (in moski-mozje) zdijo odvratne, saj sploh ne pomislijo,koliko ljudi lahko prizadanejo s tem. Vsekakor taksni tipi ljudi nimajo vesti. Moje mnenje pac.

želela sem dodat še to: Ža varanje so vedno potrebni vsaj 3-je. Tisti, ki vara, s tistim, ki vara in tisti, ki je prevaran. Zame so zasedeni moški tabu. Ker če ne bi imeli priložnosti varati, tudi varali ne bi. Nočem, da bi se meni zgodilo kdaj kaj takega. Če pa se mojemu že kdaj kaj priskuti, pa upam, da bo naletel na kako tako, ki mu ne bo dala priložnosti.

****Prvič ko bi ga vidla bi mu tak šamar spustila da bi mogu doma razlagat kak hudo je po stopnicah padu…*****

Kaj pa je zdaj naenkrat mož kriv? Saj je robyn od vsega začetka vedela, da ima ženo…. Naj se raje sama po stopnicah vrže, ker razdira družino in otrokom jemlje očeta. To ali ženo pozna ali ne, sploh ni bistveno. Se bo pač morala še v službi pazit, da se ne bo kaj zagovorila, ne samo da se skrivata ko hodita po mestu če si sploh upata.
Hmm. Ko bo žena izvedla, bo ob službo pa še ob ljubimca hehehe

what ???????????

Zakaj pa bi ona izgubila sluzbo? Ker ima razmerje z mozem od sodelavke? ahahahaha.. kot da to briga njene nadrejene. Je pa res, da ni fer do sodelavke, se posebno, ce sta v dobrih odnosih.
Ce pa mora koga peci vest, je to samo tega moza oz. ljubimca.

… ma za službo ni problem, ker sem na nek način jaz nadrejena njej, mojega nadrejenega pa vse to čisto nič ne briga (naj sam svoje ljubezenske stvari prej uredi)…. pa to ni niti pomembno, bolj je bizarno dejstvo, da jo gledam v oči in pišem njenemu možu sms o terminu randija, da mi ob jutranji kavi pove, kako njen mož redno hodi na tenis…. ja, ja…. loparja še v življenju ni v rokah držal!!!

to sem še hotela dodati…… občudujem to žensko, ki tako vdano prav vse verjame svojemu možu in veruje v brezpogojno ljubezen in zvestobo…..

pa hudiča: če bi hotela, bi lahko preverila ali ima res rezerviran termin tenis igrišča, zakaj na dopustu nikoli ne igra tenisa (ker ga seveda ne zna!), lahko bi pogledala tudi v njegov mobič…… jaz bi vse to naredila in bi ga v mesecu dni našla…….. ja, dobra je….

jaz ne verjamem nikomur več……

S čim pa pol tenis igra, a ne prnese domov nobenih prešvicanih cunj. Tale njegova žena je pa res za luno al je pa slepa. Mene moj že ne bi mogu tko nategvat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close