pa ste dobili lekcijo policija, da boste občutili nemoč naroda
naivno razmišljaš ti ki si napisal, da bo policija stopila sedaj na stran naroda. policija je zvežbana tako, da je vedno na strani ukazov vladajočih, pa če jih vlada še tako tlači. prej bo tebe prebunkal kot janeza. mi je pa všeč, da se bodo morali cepit, čeravno ne podpiram cepljenja.predvsem zato, da bodo občutili nemoč državaljana takrat ko se policija na njega spravi. me zanima. če bodo sedaj sami sebi pisali kazni, tistim, ki se ne bodo cepili. pa če je verjeti nekaterim da bodo cepiva pokazala svojo kuto moč čez leta, se bomo na lep način znebili policije saj bodo pocepali ko muhe ob prvi slani.
Šnelca_783, 17.09.2021 ob 08:33
Zato pa eni izstopajo, ker vidijo da to cloveku ni podobno, ko se borijo za pravice so neuslisani in celo maltretirani, borijo se z mlini na veter in gredo ven.
Se gredo samooskrbo, kaj prodat, na crno zivet al zivotarit izven civilizacije
Vidimo da ti ni jasen ta pojem borbe z mlini na veter.
policijo pocepit, 17.09.2021 ob 08:24
naivno razmišljaš ti ki si napisal, da bo policija stopila sedaj na stran naroda. policija je zvežbana tako, da je vedno na strani ukazov vladajočih, pa če jih vlada še tako tlači. prej bo tebe prebunkal kot janeza. mi je pa všeč, da se bodo morali cepit, čeravno ne podpiram cepljenja.predvsem zato, da bodo občutili nemoč državaljana takrat ko se policija na njega spravi. me zanima. če bodo sedaj sami sebi pisali kazni, tistim, ki se ne bodo cepili. pa če je verjeti nekaterim da bodo cepiva pokazala svojo kuto moč čez leta, se bomo na lep način znebili policije saj bodo pocepali ko muhe ob prvi slani.
Oglej si dobro, kaj se dogaja v Izraelu:
http://www.bitchute.com/video/0gl73qM3RB8P/
na intenzivnih oddelkih pa 90% cepljenih , tisti ki imajo hujše oblike.
Višja matematika, 17.09.2021 ob 14:29
Vidimo da ti ni jasen ta pojem borbe z mlini na veter.
Ne skrbet zame.
On bo zase in za svoje otroke poskrbel, ti bos pa pisal po forumu in se do 99 leta specializiral za vse izraze tega sveta, ruknil par l vina in to je to?
On bi te vprasal koncept druzinskega zivljenja kje imas, kje imas otroke in kaj zanje ter z njimi pocnes.
Visja mat ti je pa nedosegljiva, drugace bi ze tam okrog svetil. ?
Najlazje je iz fotelja filozofirat.?
Domet ti je Mon in vinska klet? Pardon ob vsakem kozarcu 100 pomenk ?
Gestapovec.?
Forum je zaprt za komentiranje.