Pa so dosegli kar so pričakovali
Hubbabubba, 29.07.2021 ob 18:02
Evo, v roku 14 dni bo dosežena 70% precepljenost. Narod si je premislil in konec je z anticepilci.
Wou, jaka anketa, 540 vprašanih in oni pršli do cifre 70% 😀 pa sej se sploh ne zavedajo kakšne gluposti pišejo 😀
Tudi jaz ne razumem teh vsiljivcev cepilskih. Kaj njih briga, če se ne cepimo? Oni so menda zaščiteni, njihove riti so varne, zdaj naj pa dajo mir. Se bodo vsaj znebili egoistov, neodgovornežev, teoretikov zarote, zblojencev in za kaj vse nas še imajo, če nas bodo razni sevi iztrebili. A ne bodo srečni, ko se nas bodo končno znebili?
dodatke!! Kaj se pa gredo?!?! Vzgojiteljice nič otrok v vrtcu mele pa dodatke dobivale. Pa učitelji. Za koji klinac? Da smo mi otroke doma učili, če nismo želeli enoletnega manjka znanja. Tista ura Zooma dnevno je bil družabni dogodek ne pa predaja znanja. Pa sej so cepljeni kakšne dodatke . To kar se zdej z vsemi dodatki v JU dogaja je manipulacija in rop pri belem dnevu. Rop države IN podkupovanje volilne mase. Iz našega denarja. Na bruhanje mi gre kaj ta človek počne z našim denarjem.
TAKOJ UKINIT, 30.07.2021 ob 11:45
dodatke!! Kaj se pa gredo?!?! Vzgojiteljice nič otrok v vrtcu mele pa dodatke dobivale. Pa učitelji. Za koji klinac? Da smo mi otroke doma učili, če nismo želeli enoletnega manjka znanja. Tista ura Zooma dnevno je bil družabni dogodek ne pa predaja znanja. Pa sej so cepljeni kakšne dodatke . To kar se zdej z vsemi dodatki v JU dogaja je manipulacija in rop pri belem dnevu. Rop države IN podkupovanje volilne mase. Iz našega denarja. Na bruhanje mi gre kaj ta človek počne z našim denarjem.
Tako je – ta vlada je mislila, da bo s temi dodatki kupila narod. Pa z boni in drugimi bonbončki.
V predstavitvi o različici delta, ki jo je pripravil CDC, je zapisano, da je varianta delta tako prenosljiva kot norice, pri čemer vsaka okužena oseba v povprečju okuži osem ali devet ljudi. Prvotna različica je bila tako prenosljiva kot navadni prehlad, pri čemer je vsaka okužena oseba v povprečju prenesla virus na približno dve drugi osebi. Ta nalezljivost je znana kot reprodukcijsko število R0. “Bolezni, ki imajo R0 osem ali devet, ni toliko,” je povedala Walenskyjeva.
Če se cepljeni vseeno okužijo, imajo v telesu toliko virusa kot necepljeni. To pomeni, da je verjetnost, da bodo okužili še nekoga, enaka kot pri necepljenih. “Bistvena razlika med delto in drugimi različicami je, da so se cepljeni ljudje, čeprav so asimptomatski, okužili in virus širili na podobni ravni kot necepljeni ljudje,” je dokumente komentiral dr. Walter Orenstein, vodja cepilnega centra Emory Vaccine Center.
Ho ho ho, 29.08.2021 ob 21:40
Še vedno smo pa vsak teden v temnejše obarvani fazi, četrti val lepo napreduje in čedalje več je okuženih, kljub temu, da je vsak teden precepljenih več ljudi. Konec je s cepilci, ki se bodo požrli od frustracije.
Vse je posledica načrtn in prmišljne “vremenske napovedi Kovid” – zakaj misliš, da IJS piše take “predikcije”,kot jih ? So pisali, da bomo do konca tega tedna v rdeči fazi.Ker piše po naročilu, za to pa dobi tudi plačano. Je sofianciran tudi s strani države.
In ja, dnevo se je “višala” št okuženih , pa smo prilezli do napovedano faze :). Ameriški NIJZ pa pred časom dal ven ( najdi na spletu, da določni PCR testi določenega proizvajalca niso in ne prepoznajo razlike md virusi gripe in Covid virusom – torej vse kar lepo bilo šteto pod Covid 🙂
isem anticepilec, da ne bo pomote. Samo tem cepivom, ki so trenutno na razpolago še ne zaupam. Ker je znanih premalo stranskih učinkov, posledic,in ker so tudi še vsa vedno v testni fazi do leta 2023. Ne potrebujem pa se cepiti tudi zato, da grem lahko kamorkoli na dopust. Dlam pa od doma, nikogar tako n ogrožam, v javosti pa spoštujem vs zapovedane ukrepe od vsega začetka In ja, dosledno umivaje rok, nošnja maske zagotovo zagotavlja tudi prprčitv širjenja tudi tga virusa Pa tudi tako kot smo prčiščni v javnih prstorih, presterilizirani vsepovsod naokoli, tudi javni prostori ( bolj se čistijo in sterilizirajo kljuke, držala, sedeži, mize, ipd), nismo bili nikoli zadnjih 4o let.
Jim pa plandemija štima ko urca.
Si zamislijo koliko bo okuženih. Seveda toliko jih imajo.
Pa bolnice so našopali kot so rekli. So v intenzivi 4 več kot prejšnji dan, pogovarjajo in izražajo se kot da jih je 200 več.
Govorijo o odstotkih povišanja. Seveda, če jih je v bolnici 10, pa pridejo noter 3, seveda 30% povišanje , pa še to pozabijo napisat koliko jih je ven šlo oz. jih je umrlo.
Na bruhanje mi gredo ti zapisi.
Čakam na tekmovanje katera od veštic bo lahko povedala višjo cifro.
Prav vse tri blontne, pa skuštrane po glavi.
https://buypropeciaon.com/ – propecia or rogaine
Forum je zaprt za komentiranje.