Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pa smo tam

pa smo tam

Ali sta lahko ženska in moški le prijatelja, če sta si tudi malo všeč?
Po mojem ne. Sem ga poljubila na lice in rekla adijo, ker se mi je zdelo tako najbolj prav. Ampak, če je tako prav, zakaj potem tako boli?
A ja pa še to. Sem se tudi opravičila, ker je tip odvetnik, da me ne bi tožil zaradi kakšnega nadlegovanja.

Po definiciji večine moških kar jih jaz poznam tip in punca ne moreta biti samo prijatelja razen recimo ce je ona lezbijka al pa on gay al pa imata oba partnerje v katere sta noro zaljubljena.
Po moji teoriji pa sta lahko samo prijatelja ampak ne ce obstaja med njima vsaj malo privlacnosti…ker potem lahko to pri nekom preraste in se v prijatelja zaljubi…jaz sm vedno govorila da se ne bom nikol zaljubila v kolega pa se mi je glih to zgodilo..in to head over heels..zdj pa ne wem kaj nej naredim.
Vseeno je lazje oditi od nekoga ce ti je smao vsec kot potem ko si ze ful zaljubljen..ce misls da si naredila prav potem vztrajaj pri svoji odlocitvi..samo nekaj mi ni jasno ce je privlacnost obojestranska zakaj potem nista mal prestopila meje prijateljstva?

Ker ima on punco, jaz pa hčer.

“lahko sva pa prijatelja” je samo izgovor, da človeka, ki ti je všeč, še kdaj vidiš in si za trenutek z njim. če boli, potem ni prijateljstvo, temveč odnos, pogojen s čustvi.

Ja, prav o tem sem razmišljala. Če bi bila pa prijatelja, bi ga še slišala in videla. In on mene. Da pa se ne bo iz tega nič drugega izcimilo, pa je jasno povedal.Predlagal pa je, da bi se lahko še kaj videla. Da tako ne bo šlo, da to ni tisto kar želim, da skratka rečem ne, sem se odločila v trenutku, zdaj pa malo premlevam.Takšna pač sem – že na začetku vem kaj hočem. Če mi je pač nekdo všeč, želim biti z njim, ali pa raje nič. Samo kakšnega posebnega entuzijazma pri nasprotnem spolu ne opazim več tisti trenutek, ko povem, da imam hčer. Tako je to.

Ja ampak sj on ve da mas hcer?
Drgac pa jaz tud ne morm tipa pecat k ma punco..enostavno..pa ce mi je se tok vsec, tko da te tle cist razumem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close