Pa poln nekaj imam, da netestirani cepljeni okuzujejo druge
potrđe, 07.09.2021 ob 13:55
Pustite cepljene pri miru, 07.09.2021 ob 13:20
Benz396, 07.09.2021 ob 12:37
V Brezicah je okuzenacepljena osnovnosolska uciteljica in zato je 31 uciteljev v karantrni.
Pa kdaj bodo cepljene ze zaceli testirati??
Necepljeni ste si sami krivi, da ste bolj kužni, cepljeni se lahko tudi okužijo, so manj kužni in imajo lažji potek bolezni. Vsak sam izbere v katero skupino bo stopil in s tem nosil posledice. Učiteljica se je cepila in je naredila maksimalno, kar je bilo v njeni moči, da ne bi virusa širila naprej, na njeno nesrečo se je kljub temu okužila, zdaj jo napadate zakaj se ne bi še testirala kar tako. Kaj pa, če bi se vi in vaši otroci cepili in bi bili s tem manj kužni in bi bila verjetnost, da bi se okužili od cepljene okužene učiteljice zelo, zelo nizka in če bi se že okužili kakšnih resnih posledic ne bi imeli.
Nihče ne napada učiteljice, ampak sistem, ki omogoča, da cepljeni okužijo še na stotine drugih – ker zanje pogoj testiranja ne obstaja. In med okuženimi lahko tudi kakšen cepljen umre. Vsi, ki prihajajo v stik z ljudmi, bi se morali redno testirat – cepljen ali necepljen. Dokler ne bo tako, gre za farso, namenjeno prisili za cepljenje.
okužijo samo tiste, ki jim je za virus in ukrepe za zaščito malo mar.
Glede na videno, cepivo ščiti samo pred razvojem in zapleti covida (če).
Zdaj pa mene zanima, ali se vsi cepljeni zdravniki in drugo zdravstveno osebje, ki bi morali biti v prvi vrsti odgovorni za zdravje, tudi testirajo vsakih 48 ur? Ker sicer lahko komot okužijo vse, ki so prišli testirani, torej neokuženi v bolnico.
Že nekaj časa spremljam vso to polemiko okoli cepljenja in testiranja predvsem z vidika necepilcev. In kar ne morem verjeti kakšna logika prevladuje. Cepleni so krivi ker se ne testirajo,.
Cepljenje ne preprečuje okužbe, samo olajša prebolevanje. Prav tako testiranje ne zagotavlja negativnosti. Nekdo ki se danes testira lahko že čez dve uri zboli pa bo do naslednjega testiranja kao negativen. Prav tako cepleni in testirani še vedno nosimo maske in razkužujemo roke.
Čudi me edino eno, zakaj pri vsem tem nismo pravi slovenci in naj vsak poskrbi najprej zase, pol pa za sosede. Pri vsaki drugi stvari smo zelo egoistični ala sam naj sosedu crkne krava sam da men ne bo.
Ne tukaj pa necepilci od cepljenih zahtevajo testiranje, pa doma ostante pa nehajte virus širt. Zakaj že zato da imajo necepilci dokaj normalno življenje. Ha ha.
Sama sem cepljena, držim se ukrepov, ampak da bom pa gledala in pazila katerega necepilca bom okužla v primeru da bom kužna pa ne bom. Bom Slovenka in bom najprej poskrbela z asvojo rit.
Jaz imam pa eno vprašanje za anticepilce. OK, ukrepi so itak pretirani, to se strinjam tudi jaz, ki sem cepljena in ne, ne verjamem, da sem ovca. Ampak, če za moment pustimo to temo o ovcah in idiotih in tko…
Teorij je sedaj že veliko in če prav razumem, anticepilci verjamete, da je to, da je da je kovid nevaren, zarota s katero se nekateri oblastniki trudijo pridobiti absolutno oblast? A imam prav?
Jaz sicer verjamem, da je ogromno takih ljudi, ki si to želijo in so pripravljeni it v konkretno akcijo, da bi to dosegli.
Ampak zarota takega obsega bi terjala nenormalno veliko število ljudi po celem svetu, ki bi bili močno homogeni in s vzgibom pravzaprav morali za leto in pol potisniti svojo indivitualnost v ozadje. Tak karakter sploh ne gre skupaj s človekom ali skupino ljudi, ki bi si želela podjarmiti cel svet. In ta skupina naj bi skupaj homogeno zdržala leto in pol. Vsebovala naj bi farmacijo, zdravnike in medicinske sestre, vsi homogeni, vsi za en cilj in to celo leto in pol. Uau, kje so to prijavim?? Zveni pravljično
In sestre, ki so delale v skafandrih zapuščajo bolnišnice s pretvezo, da je prehudo delati s takim številom kovidnih bolnikov, ker so jih tako bogato plačali, da jim ni treba več delati? Ker v resnici so naključne ljudi, ki so pogledali v njihovo sobo s kijem po glavi, jim hitro injicirali nekaj za daljše spanje in jim potisnili cev skozi grlo tja do gat.
In do sedaj se pri taki masi ljudi ni pri nobenemu pojavila individualna potreba, da se izpostavi in pove:”Jaz sem ukazal, da počijo Jožeta po glavi, da je spal 4 mesce.” Noben ni na sodelavca pokazal prt in rekel: “Prasec, ta je sodelaval, videl sem ga. Slike imam. Zraven sem bil.”
Taka homogenost, ki drži tako maso ljudi celo leto in pol, da skupaj držijo pa … jst bi bla zravn.
Cepljeni mislijo, da so nedotakljivi in da sedaj za njih virus ne obstaja vec in da lahko pocnejo kot vcasih. Šetkajo, kasljajo, vrtajo po nosu, frcajo okol smrkle, si ne umivajo rok itd.
Po eni strani imajo prav, saj sterilno okolje ni zdravo za nikogar.
Po drugi so pa itak prenasalci virusa kot necepljeni, ker virus trosijo vsepovsod znake imajo pa tako tako.
Pa tud to mi je ok, cimvec cepljenih prej bodo dal mer.
Raja navali na cepljenje, sej je zastojn.
-
Bruh.
ga ni cepiva, 07.09.2021 ob 12:52
ki bi mi nadomestil moja naravno proizvedena protitelesa. Še več, za vsak naslednji sev, ki bi lahko prišel. Moj imunski sistem da skenira in sproži ter doploni protitelesa. Inekcija, ki jo nekdo kar dobi, enostavno sesuje imunski sistem. Pametni in inteligentni, ste spet popušili.Edino v čem vodite, so smrti.
aleluja… podpis popolni pod tole!
G.817, 07.09.2021 ob 13:09
Benz396, 07.09.2021 ob 13:02
G.817, 07.09.2021 ob 12:41
zakaj naj bi jih, če so cepljeni? naloga necepljenih je da zaščitijo sebe, če se v cca. dveh letih tega niste naučili vam tudi testiranje cepljenih ne bo pomagalo.
Ja, kako se je pa potem tale cepljena okuzila?? A ni prav ona lep dokaz, da je tudi cepljene treba testirat. SIcer je luda kuca, da ostalih cepljenih niso testirali, ampak to je zanje ze visja matematika ??.
saj cepljenje ne pomeni da se človek ne more okužit, pomeni zgolj zaščito pred hujšimi simptomi ali hujšim potekom bolezni… če se kdo necepljen okuži ob stiku s cepljenimi pa pomeni zgolj to, da se en ali drug ali oba nista držala preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb, ki so nam pa vsem znani že drugo leto ne od danes zjutraj.
IN ravno zato ni upraviceno, da se tudi oni ne testirajo. Brez znakov ali v blagi obliki lahko preboli tudi necepljen.. in skupno jima je tudi to, da sta oba kuzna. Kak je torej argument, da se cepljeni ne rabijo testirat? Kar se pa zascite tice so pa cepilci itak cisto podivjani in ne upostevajo mask, higiene rok( to itak vecina folka ne- zato cepivo ni resitev ampak prisila)
Ampak kje ste prebrali, da je isto? Kot jaz razumem, naj bi cepljeni zboleli ali prenašali virus v bistveno manjši meri kot necepljeni. Torej bolj izjemoma. Se pa strinjam, da če res pride do tega, da je na koncu isto, ali pa manj razlike, da se res izkaže, da cepivo ne deluje, je pa jasno, da bi se morali testirati vsi. Ampak to je za zdaj bolj slaba tolažbe neceljenih? Mislim pa da je to argument necepljenih, ki bi najraje rekli, da virus ni nič slabši od prehlada. Ampak a res niste videli v svoji bližini nobenega, ki bi resno zbolel?
Jaz, mislim, da se mi sploh ne bo potrebno testirati na delovnem mestu, ker tudi stranke v naši panogi ne potrebujejo Ptc pogoja. Pa tudi to, da se bi enkrat na teden testiral nebi bil problem. Za uporabo storitve velja test 48 ur, to v bistvu sploh ne koristim tako, da bi tudi to preživel.
Jaz sem čakal beljakovinsko cepivo Novavax (katero je najprimernejše) pa letos še ne bo na voljo iz veliko nejasnih vzrokov.
Tako sem se danes cepil, potem, če bo sila se bom pa drugo leto s Novavax kot poživitvena doza in to bo to s tem covidom.
G.817, 07.09.2021 ob 14:04
okužijo samo tiste, ki jim je za virus in ukrepe za zaščito malo mar.
Zdaj se pa odločite. Je delta 100 x bolj nalezljiva od alfe ali ne, kot pravi stroka? Oboje ne gre. Verjamete stroki ali ne? In če je to res, so vsi ukrepi bob ob steno, ker ni zaščite proti delti, razen stroga osamitev vsakega posamezni ali skafander.
Stara Mama 59, 07.09.2021 ob 17:14
Ampak kje ste prebrali, da je isto? Kot jaz razumem, naj bi cepljeni zboleli ali prenašali virus v bistveno manjši meri kot necepljeni. Torej bolj izjemoma. Se pa strinjam, da če res pride do tega, da je na koncu isto, ali pa manj razlike, da se res izkaže, da cepivo ne deluje, je pa jasno, da bi se morali testirati vsi. Ampak to je za zdaj bolj slaba tolažbe neceljenih? Mislim pa da je to argument necepljenih, ki bi najraje rekli, da virus ni nič slabši od prehlada. Ampak a res niste videli v svoji bližini nobenega, ki bi resno zbolel?
Narobe razumeš. Edina razlika je, da naj bi cepljeni zboleli blažje. Virusno breme je enako.
Za Stara mama 59:
Večina anticepilcev ne govori o teorijah zarote temveč o tem, da se je cepiti z nezadostno stestiranimi cepivi nevarno. Da je za večino cepiv potrebno, da preteče najmanj dve leti, pri teh cepivih pa to obdobje še ni mimo. To je vse. A je to tako težko razumeti??
Dodatno nam vzbuja skrb še dejstvo, da virus še naprej prenašajo tudi cepljeni in da zbolevajo tudi cepljeni (tudi težje zbolevajo, kot je primer šolska ministrica in še kdo).
potrđe, 07.09.2021 ob 17:58
Narobe razumeš. Edina razlika je, da naj bi cepljeni zboleli blažje. Virusno breme je enako.
Ampak, a to pomeni, da tudi stroka tudi pravi, da se cepljeni okužimo v isti meri kot necepljeni, le z lažjo obliko, ali si anticepilci to sami razlagate?
vegi + antivaks + omejenost = katastrofa, 07.09.2021 ob 14:03
Rajka npr., 07.09.2021 ob 13:16
robi567, 07.09.2021 ob 13:13
Debilno fašistično 🙂
Čemu se potem sploh cepit ? Aja, zato, da lahko greš na dopust, pa na pijačo….
In da lahko v svojemu telesu ustvariš viruse ter jih širiš naokrog, da se dela večja panika in se še več debilov gre cepit.
Kaj se je zgodilo s tabo človek? Se te spomnim leta nazaj na forumu, ko si se mi zdel še normalen. Če bi ti isti kot registrirani Robi… Zdaj ko te berem, pa te žaljivke in neka paranoja. Hudo stari…
Se je že takrat nakazovalo, da je imela žena močan razlog, da mu je pobegnila z drugim.
Kasneje se je po forumu tudi razvedelo, da je s pritiski skoraj uničil tudi enega izmed svojih otrok.
Nekakšen približek tistega psihopata Plohla, ki je pred leti izstradal otroka in se zdaj v prvih bojnih vrstah “bori” za pravice ljudi. Robi je podoben tip človeka. Je pa razbrati, da mu popuščajo živci in da postaja vedno bolj psihotičen in mislim, da se tole ne bo dobro končalo.
Nisem bila dolgo na tem forumu, tako da sem bila prav šokirana, ko sem brala. No, očitno je težava globlja kot samo anticepilna paranoja. Zaskrbljujoče…. A je to res tisti ta registrirani Robi? Skor ne verjamem
robi567, 07.09.2021 ob 13:07
A na to pa ste že pozabili, da se je ves ta cirkus z okužbami vred pričel v Italiji, kjer je bilo največ cepljenih. Sicer so rekli cepljenih proti gripi, a kdo ve, s čim so jih cepili.
To gre nekako takole…Več cepljenih – več okužb – več strahu – več represije – več cepljenih…Začaran krog norosti.
Ti si pa tako zeloooooo pameten. Upam, da že sestavljaš govor ob prejemu Nobelove nagrade.
Bimbaks, 07.09.2021 ob 18:12
Za Stara mama 59:
Večina anticepilcev ne govori o teorijah zarote temveč o tem, da se je cepiti z nezadostno stestiranimi cepivi nevarno. Da je za večino cepiv potrebno, da preteče najmanj dve leti, pri teh cepivih pa to obdobje še ni mimo. To je vse. A je to tako težko razumeti??
Dodatno nam vzbuja skrb še dejstvo, da virus še naprej prenašajo tudi cepljeni in da zbolevajo tudi cepljeni (tudi težje zbolevajo, kot je primer šolska ministrica in še kdo).
Prav kemik ali biolog nisem, ampak naj bi Astra Zeneca ne bila narejena na nov način. Glede na to, da zapiranje države slabše od cepljenja, je bilo vredno poizkusit. Ampak kaj bi pa anticepilci drugače predlagali namesto zapiranja države, da se bolnišnice ne bi polnile?
Nikoli nisem prebrala konkretnega predloga. Tisti, ki so pa najbolj glasni anticepilci, kot jih non stop beremo na FB, so pa tisti, ki v eni sapi govorijo o chemtrailih in to da če poleti na 5000 nnmv sneži , je čudno in nam prou gotou nekej prikrivajo. Na 5000 je to drugač precej normalno, tud poleti, in to še pred chemtraili.
potrđe, 07.09.2021 ob 17:57
Zdaj se pa odločite. Je delta 100 x bolj nalezljiva od alfe ali ne, kot pravi stroka? Oboje ne gre. Verjamete stroki ali ne? In če je to res, so vsi ukrepi bob ob steno, ker ni zaščite proti delti, razen stroga osamitev vsakega posamezni ali skafander.
kaj ni jasno? če se kdo ne drži ukrepov je čisto vseeno kakšna je kužnost…
Forum je zaprt za komentiranje.