Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa poln nekaj imam, da netestirani cepljeni okuzujejo druge

Pa poln nekaj imam, da netestirani cepljeni okuzujejo druge

V Brezicah je okuzenacepljena osnovnosolska uciteljica in zato je 31 uciteljev v karantrni.

Pa kdaj bodo cepljene ze zaceli testirati??

so kuga 21st.

Jaz bi postavil drugo vprašanje. Kdaj se bo narod zbudil in nehat cepit ter si uničevat zdravje ?

Še dobro, da so priznali, da je bila cepljena. Čeprav bi debili fašistični spet radi lagali in zanikali resnico.

zakaj naj bi jih, če so cepljeni? naloga necepljenih je da zaščitijo sebe, če se v cca. dveh letih tega niste naučili vam tudi testiranje cepljenih ne bo pomagalo.

ki bi mi nadomestil moja naravno proizvedena protitelesa. Še več, za vsak naslednji sev, ki bi lahko prišel. Moj imunski sistem da skenira in sproži ter doploni protitelesa. Inekcija, ki jo nekdo kar dobi, enostavno sesuje imunski sistem. Pametni in inteligentni, ste spet popušili.Edino v čem vodite, so smrti.

Odgovor na objavo uporabnika
G.817, 07.09.2021 ob 12:41

zakaj naj bi jih, če so cepljeni? naloga necepljenih je da zaščitijo sebe, če se v cca. dveh letih tega niste naučili vam tudi testiranje cepljenih ne bo pomagalo.

Naloga cepljenih je da zaščitijo sebe? A masko pa moram nositi da zaščitim tebe>?

Govedo manipulistično

Vtaknite se vaš Bull shit tam kjer vam ven leze

Darwin477, 07.09.2021 ob 12:54

Naloga cepljenih je da zaščitijo sebe? A masko pa moram nositi da zaščitim tebe>?

Govedo manipulistično

Vtaknite se vaš Bull shit tam kjer vam ven leze

krulifix, drugi te ne bodo ščitili, se moraš kar sam, če se ne znaš ali nočeš si sam sebi kriv….

Ja, kako se je pa potem tale cepljena okuzila?? A ni prav ona lep dokaz, da je tudi cepljene treba testirat. SIcer je luda kuca, da ostalih cepljenih niso testirali, ampak to je zanje ze visja matematika ??.

A na to pa ste že pozabili, da se je ves ta cirkus z okužbami vred pričel v Italiji, kjer je bilo največ cepljenih. Sicer so rekli cepljenih proti gripi, a kdo ve, s čim so jih cepili.

To gre nekako takole…Več cepljenih – več okužb – več strahu – več represije – več cepljenih…Začaran krog norosti.

Benz396, 07.09.2021 ob 13:02

Ja, kako se je pa potem tale cepljena okuzila?? A ni prav ona lep dokaz, da je tudi cepljene treba testirat. SIcer je luda kuca, da ostalih cepljenih niso testirali, ampak to je zanje ze visja matematika ??.

saj cepljenje ne pomeni da se človek ne more okužit, pomeni zgolj zaščito pred hujšimi simptomi ali hujšim potekom bolezni… če se kdo necepljen okuži ob stiku s cepljenimi pa pomeni zgolj to, da se en ali drug ali oba nista držala preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb, ki so nam pa vsem znani že drugo leto  ne od danes zjutraj.

G.817, 07.09.2021 ob 13:09

saj cepljenje ne pomeni da se človek ne more okužit, pomeni zgolj zaščito pred hujšimi simptomi ali hujšim potekom bolezni… če se kdo necepljen okuži ob stiku s cepljenimi pa pomeni zgolj to, da se en ali drug ali oba nista držala preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb, ki so nam pa vsem znani že drugo leto  ne od danes zjutraj.

Ampak jaz se testiramn da ne okuzim tebe, zakaj se ne tudi ti, da ne okuzis mene? A ne govorijo na veliko o solidarnosti?

Debilno fašistično 🙂

Čemu se potem sploh cepit ? Aja, zato, da lahko greš na dopust, pa na pijačo….

In da lahko v svojemu telesu ustvariš viruse ter jih širiš naokrog, da se dela večja panika in se še več debilov gre cepit.

Benz396, 07.09.2021 ob 13:10

Ampak jaz se testiramn da ne okuzim tebe, zakaj se ne tudi ti, da ne okuzis mene? A ne govorijo na veliko o solidarnosti?

morijo, zapirajo, otežujejo življenje, zdravljenje, vse to da zaščitijo življenja. Resno!! Kdo je tu nor?!

robi567, 07.09.2021 ob 13:13

Debilno fašistično 🙂

Čemu se potem sploh cepit ? Aja, zato, da lahko greš na dopust, pa na pijačo….

In da lahko v svojemu telesu ustvariš viruse ter jih širiš naokrog, da se dela večja panika in se še več debilov gre cepit.

Kaj se je zgodilo s tabo človek? Se te spomnim leta nazaj na forumu, ko si se mi zdel še normalen. Če bi ti isti kot registrirani Robi… Zdaj ko te berem, pa te žaljivke in neka paranoja. Hudo stari…

Zakaj pa potem poslusamo, da je edino cepljenje moznost ,da se znebimo virusa? non stop to trajbajo. No, ne more biti tako. Okub je vse vec.

Benz396, 07.09.2021 ob 12:37

V Brezicah je okuzenacepljena osnovnosolska uciteljica in zato je 31 uciteljev v karantrni.

Pa kdaj bodo cepljene ze zaceli testirati??

Necepljeni ste si sami krivi, da ste bolj kužni, cepljeni se lahko tudi okužijo, so manj kužni in imajo lažji potek bolezni. Vsak sam izbere v katero skupino bo stopil in s tem nosil posledice. Učiteljica se je cepila in je naredila maksimalno, kar je bilo v njeni moči, da ne bi virusa širila naprej, na njeno nesrečo se je kljub temu okužila, zdaj jo napadate zakaj se ne bi še testirala kar tako. Kaj pa, če bi se vi in vaši otroci cepili in bi bili s tem manj kužni in bi bila verjetnost, da bi se okužili od cepljene okužene učiteljice zelo, zelo nizka in če bi se že okužili kakšnih resnih posledic ne bi imeli.

saj vem da vam ne gre v tisto možgansko brozgo ampak je vsak sam zase odgovoren kaj in kako, za mladoletne otroke pa starši… če vaši otroci ne bodo nosili mask, si razkuževali rok in držali distance, ker je vam staršem to kar neki brez veze in vam to “uničuje” otroke pa pač nosite posledice, saj vam že povsod piska, da tudi če se cepljeni testirajo in so pozitivni za njih karanten ni… torej vam ostane ali-ali.

najboljše pa je to, da so zdaj morali ostati doma v karanteni tisti učitelji, ki so necepljeni in se redno testirajo, v šoli pa so lahko ostali cepljeni učitelji..LUDA KUČA!!

Niti ne bom brala do konca. Prvi del sm in to sm tud sama želela verjet, da le ni tk temno vse. Pol pa se okuži cepljena zdravnica (kolegica) in jo skor nese, pa je to blažja oblika? Ne bi rekla! Za nameček je še dejstvo, da je pozimi pa celo prebolela korono… Si zmišljujem ane.. !?.. Pč nikakor ni. Je pa res tud to, da se pretirava s forami like dohtar zavrnu, nwem no težko verjamem in prav zanima me kdo ht res čaka cele ure? Tukaj gre vse ckpk. Tale forum je res, breznica paranoje in manipulacije z vseh strani.

Cepila sem se zato, da bom zaščitila sebe in druge ter tudi zato, da se mi ne bo treba testirati. Tisti, ki se niste cepili zaradi lastnega strahu, paranoje in “osveščenosti” (hahaha), pa niste moj problem.

Hja saj zato se pa naj testirajo tudi cepljeni,sja zo pa ne,pa ves zakaj ne,jer bi se jim omracil  um od togote.

Pustite cepljene pri miru, 07.09.2021 ob 13:20

Necepljeni ste si sami krivi, da ste bolj kužni, cepljeni se lahko tudi okužijo, so manj kužni in imajo lažji potek bolezni. Vsak sam izbere v katero skupino bo stopil in s tem nosil posledice. Učiteljica se je cepila in je naredila maksimalno, kar je bilo v njeni moči, da ne bi virusa širila naprej, na njeno nesrečo se je kljub temu okužila, zdaj jo napadate zakaj se ne bi še testirala kar tako. Kaj pa, če bi se vi in vaši otroci cepili in bi bili s tem manj kužni in bi bila verjetnost, da bi se okužili od cepljene okužene učiteljice zelo, zelo nizka in če bi se že okužili kakšnih resnih posledic ne bi imeli.

Nihče ne napada učiteljice, ampak sistem, ki omogoča, da cepljeni okužijo še na stotine drugih – ker zanje pogoj testiranja ne obstaja. In med okuženimi lahko tudi kakšen cepljen umre. Vsi, ki prihajajo v stik z ljudmi, bi se morali redno testirat – cepljen ali necepljen. Dokler ne bo tako, gre za farso, namenjeno prisili za cepljenje.

Lahko si cepljen in tudi testiran negativno s hitrim testom pa še vedno imaš virus, ker hitri testi niso najbolj točni. Treba je predvsem gledat simptome, ki jih pa ljudje na žalost velikokrat zanikanijo:

temperatura, boleče grlo, boleče mišice, utrujenost, glavobol, kihanje, kašelj, lahko tudi driska in podobno. Ni potrebno da so prisotni vsi simptomi.

Že če človek ima samo npr. boleče žrelo, mogoče je malo zahripan in malo temperature je lahko covid, sploh pri cepljenih so simptomi navadno manjši kot tisti necepljenih.

Problem je ker ljudje niso pošteni do samega sebe in zanikajo, jaz pa nimam covida, pa včasih ni tako.

Rajka npr., 07.09.2021 ob 13:16

Kaj se je zgodilo s tabo človek? Se te spomnim leta nazaj na forumu, ko si se mi zdel še normalen. Če bi ti isti kot registrirani Robi… Zdaj ko te berem, pa te žaljivke in neka paranoja. Hudo stari…

Se je že takrat nakazovalo, da je imela žena močan razlog, da mu je pobegnila z drugim.

Kasneje se je po forumu tudi razvedelo, da je s pritiski skoraj uničil tudi enega izmed svojih otrok.

Nekakšen približek tistega psihopata  Plohla, ki je  pred leti izstradal otroka in se zdaj v prvih bojnih vrstah “bori” za pravice ljudi.  Robi je podoben tip človeka.  Je pa razbrati, da mu popuščajo živci in da postaja vedno bolj psihotičen in mislim, da se tole ne bo dobro končalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close