Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kdo je ta Vagabund?

Pa kdo je ta Vagabund?

Kaj pa ti blebetaš in lažeš? Idi malo na kak računalniški forum (recimo slo tech) in preberi kakšne odgovore dobijo tisti, ki iščejo koga po IP. Da je to praktično NEMOGOČE. A ti imaš pa kar programček za to? Ne me j*bat. Zbudi se iz pravljice, človek resno, ker se ful sramotiš.
[/quote]

Pa saj je večina tega, kar je kdaj pod tem vzdevkom napisal tle, laž! Tako da to, da lahko kar sam s programčkom vidi IPje, ni nič presenetljivega, pač še ena dodatna laž. Kot tudi tista, da se on javlja samo pod enim nickom.

Odgovor na objavo uporabnika
čudo čudno, 21.10.2019 ob 08:22

hja skupaj z Desičem sta izginila in skupaj sta se spet pojavila. Pa oba nekaj gastarbajtirata…..
kdor ima dve možganski celici, lahko potegne zaključek.

zanimiva teorija

Barca in Vagabund sta isti lik. To ni nihce drugi kot nekdo od moderatorjev.

Matkurja, 20.12.2021 ob 05:49

Barca in Vagabund sta isti lik. To ni nihce drugi kot nekdo od moderatorjev.

Če bi takrat videla, kar smo stari forumaši videli, niti pomislila ne bi na to, kar si napisala!

Pa kdo vleče iz naftalina spet stare teme????

popolnoma zgrešeno, 20.12.2021 ob 09:16

Če bi takrat videla, kar smo stari forumaši videli, niti pomislila ne bi na to, kar si napisala!

Se strinjam.

Vagabund je v Tirolah, od kar je forum taka beda mu dol visi za vas in vaše norosti, nekdaj je verjel da nam lahko pomaga, itak pa vam ni več pomoči,

jasno in glasno, 20.12.2021 ob 20:33

Vagabund je v Tirolah, od kar je forum taka beda mu dol visi za vas in vaše norosti, nekdaj je verjel da nam lahko pomaga, itak pa vam ni več pomoči,

Hitro reci, da se šališ!

On pomagal? S svojimi diagnozami, ki niso bile pravilne in obljubami o ozdravitvah neozdravljivih bolezni?

Pojma ni imel!

Ja, ful sem cenila njegov trud, da nam pomaga, sploh z zgodbicami o fukanju koz, o pretepanju žene pa lojtrah na Pluton. Res, neprecenljiva pomoč, ni kaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close