Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Pa kako je vsako leto večji kaos na cestah?!!!

Pa kako je vsako leto večji kaos na cestah?!!!

Čak, a ti si pol stara cca 25 let? Ker deluješ bolj med 40 in 50.
Razen če nisi hodila v šolo ob delu.

Razen če nisi hodila v šolo ob delu.[/quote]

Pa ni 5 let, odkar…….pomeni, je mnogo več 🙂

Aja, sem razumela, da še ni 5 let, odkar je hodila v šolo.

Včeraj popoldan je bila polovična zapora na AC Vrhnika- Logatec. Zaradi zdrsov kaminonov. Okrog 17h so jih končno pričeli izločati! Promet je bil preusmerjen na staro cesto Vrhnika-Logatec. Kljub opozorilom je bilo tam 5 kamionov, ki so zdrsnili….mi pa čakali v koloni, pa izmenično vozili !! Kje so bili policaji, ki naj bi izločali??!! Istočasno je iz Logatca proti Vrhniki pripeljal kamion- šel je na vožnjo!!
Avtoprevoznika poznamo, točno pozna razmere v tistem koncu, a je kljub temu šel na vožnjo!!!
Po vseh teh peripetijah se ni čuditi, da so zastoji, nesreče itd.
Kamionarje, ki so v takih razmerah na cestah bi bilo treba kaznovati z visokimi kaznimi!

Včasih ni bilo toliko avtomobilov.Pa folka tudi ne.Pa še zim ni več takih in enostavno se vsi zjutraj natrpajo v avto, namesto da bi šli peš ali na bus.[/quote]
včasih ni bilo tolko avtomobilov, pa še slabši so bili… in ko je močno snežilo, smo šli tudi peš v šolo npr.
ne pa danes so vsi odvisni od avtomobila, pa še ko sedejo vanj, ne poznajo omejitev, za zimske razmere jim je vseeno in naterajo na normalno hitrost kot bi bilo sončno vreme, ker je kao to adrenalin… zdajle sem jih vsaj 3 take videla zunaj – in potem ko nastanem problem pa drugi stojijo…
tudi tovornega prometa včasih ni bilo toliko in ti so pa že tako kritični zaradi svoje okrtenosti – danes jih je več na cestah in težav zastojev več je takoj tukaj.

Meni je to tudi v oči padlo. Ne vem, koliko si stara, a si že kar nekaj časa tukaj. Nekako bi ocenila 35-40. Brez zamere, a 25 pa res ne.

Včeraj popoldan je bila polovična zapora na AC Vrhnika- Logatec. Zaradi zdrsov kaminonov. Okrog 17h so jih končno pričeli izločati! Promet je bil preusmerjen na staro cesto Vrhnika-Logatec. Kljub opozorilom je bilo tam 5 kamionov, ki so zdrsnili….mi pa čakali v koloni, pa izmenično vozili !! Kje so bili policaji, ki naj bi izločali??!! Istočasno je iz Logatca proti Vrhniki pripeljal kamion- šel je na vožnjo!!
Avtoprevoznika poznamo, točno pozna razmere v tistem koncu, a je kljub temu šel na vožnjo!!!
Po vseh teh peripetijah se ni čuditi, da so zastoji, nesreče itd.
Kamionarje, ki so v takih razmerah na cestah bi bilo treba kaznovati z visokimi kaznimi![/quote]

Takih dogodkov je bilo včeraj (pre) več.

Meni je to tudi v oči padlo. Ne vem, koliko si stara, a si že kar nekaj časa tukaj. Nekako bi ocenila 35-40. Brez zamere, a 25 pa res ne.[/quote]

Hotela je napisat 15 , ne 5 let.

Seveda je vec kot 5 let, kar sem hodila v srednjo solo.
Ce bi bilo manj, bi napisala “pa je manj kot 5 let….” ali pa “se ni minilo 5 ler, odkar….” ali pa kaj podobnega…

Ce bi bilo manj, bi napisala “pa je manj kot 5 let….” ali pa “se ni minilo 5 ler, odkar….” ali pa kaj podobnega…[/quote]

Treba je bilo bolj natančno prebrati;), Vse jasno,

Ce bi bilo manj, bi napisala “pa je manj kot 5 let….” ali pa “se ni minilo 5 ler, odkar….” ali pa kaj podobnega…[/quote]

Treba je bilo bolj natančno prebrati;), Vse jasno,[/quote]

Bo že res:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close