Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pa kaj vsi žabarji rinete na to Šmarno goro?

Pa kaj vsi žabarji rinete na to Šmarno goro?

V soboto sem bila prvič (in zadnjič) na tej slavni Šamrni gori. A mi lahko razložite kaj je tako dobrega tam gor, da eni skoz gor rinete? Sorry sam meni je ves ta folk prav smešen, vsi prešvicani sopihajo gor, komaj dihajo, od muke spačeni obrazi, teče z njih, majica vsa prešvicana, ubijajo se čez une korenine in potem ko končno prilezejo gor grejo pa žret tiste mastne miške in žlampat smrdeči pir. In pol še dedi obesije tiste svoje prešvicane smrdeče majce na ograjo, da se ti obrne želodec, fuj. V glavnem bila sem gor prvič in zadnjič.

Čeprav sem Ljubljančanka, mi tudi ni jasna ta sveta pot. Ne razumem. Še manj razumem, zakaj bi sploh kam šel v hribe. Razen matra ne vidim nič.

Preveč tebi podobnih ljudi hodi na Šmarno goro, se strinjam.

Naslednjič raje doma ostani,se nažiraj s čipsom,klobasami in glej španske nadaljevanke.Ko boš debela kot podmornica in ko boš videla,da se te vse svet izogiba,potem boš še rada vzljubila Šmarno goro in kak drug lep hrib,kjer ni gostiln in ti ne bo treba gledat kaj počnejo ostali planinci.

zelo rada hodim v hribe ampak na ŠG pa res ne, ravno zaradi tebi podobnih

Kaj ti hodiš gor zaradi sebe ali drugih? No, zdaj mi je jasno, da hodite gor samo , da se lahko hvalite, da ste šli gor.Res butasto.

Jah, no, če se močno potrudiš, boš morda dojela, da ŠG ljubljančanom pomeni pripraven kuceljček za dnevno rekreacijo.

Kaj ti hodiš gor zaradi sebe ali drugih? No, zdaj mi je jasno, da hodite gor samo , da se lahko hvalite, da ste šli gor.Res butasto.[/quote]

slabo bereš? napisala sem da gor ne hodim

Ne vem sicer s katerega konca prelepe Slovenije si, vendar po pisanju sodeč nisi ravno ljubiteljica nas, žabarjev. Ne vem pa zakaj rineš na žabarski vrh, v okolici jih imaš sigurno dovolj. Meni osebno je ŠG čisto všeč, vendar ne po standardni poti iz Tacna. Če greš iz vasi Podvrh ali čez Peske je pot prav prijetna, pa še take gužve ni. Kam pa drugače zahajaš, mogoče bomo pa raje tja prišli?!

Kaj se potem javljaš?

kva?

A si ti vedno tako dobre volje ali samo v ponedeljek?

Ne razumem kaj ti ni jasno. Pač mal narave, rekreacija in to je to. Eni grejo bolj na sprehodek, drugi za trening. Te druge pa očitno ti ravno ne razumeš, a ne. Očitno pač nisi ne vem kako športen tip.

To je bilo za uno pametnjakovičko, ki sploh ne hodi gor pa nekaj pametuje tle. Zate pa odgovor -sem zmeraj dobre volje in nasmejana! In še za uno gor, ki misli da sem debela- sem ful vitka in se ukvarjam z rekreacijo -ampak normalno:pilates, joga, skratzka primerno za ženske,da vsen ohraniš dostojanstvo in ne izgledaš kot ena prepotena svinja,.Zdaj se pa požrite.

Brezveze, očitno ti še veliko manjka:
da osvojiš primerno spletno komunikacijo,
da dojameš, da smo si ljude različni,
da sprejmeš to drugačnost.

Zdej se grem pa žret 🙂

poznam enega tipa, ki sicer ni iz ljubljane in pride mogoče enkrat na leto v glavno mesto. ampak je prepričan, da je pohod na ŠG višek romantike, takoj za gradom.

sori ampak ob tvojem IQ tudi ti čudno zgledaš!

Uf, zdaj si pa stopila v osje gnezdo – ne veš da je tu 3/4 ljubljančank, zlasti danes ko je delovni dan in v službi dolgcajt? 🙂

Žalostno dejstvo je, da večina LJ-čanov, kar se narave tiče, ne vidi dlje od “oh-in-sploh” Tivolija ter Šmarne Gore. Si povzela moje misli – iz Ljubljane se pač radi umaknejo v “naravo”, kjer je izhodišče zaparkirano kot ljubljanski BTC, se prerivajo do vrha med ljudmi, kjer tako poznaš vsakega desetega in osvojiš ljubljanski Triglav, za nagrado s pirom ali tistim slavnim cvrtjem v roki.

Prava narava se začne le kakšen kilometer dalje – in je resnično brez primere (Julijci, Kamniške, ipd)!

opa izgleda si žoknila v oko eno zapriseženo ljubljančanko, ki sveto izpolnjuje svojo “dolžnost” in vsako soboto/nedeljo visi na šmarni gori. jaz sploh ne hodim v hribe, takega kmetavzarskega folka ki se znajde ob vikendih ko je lepo vreme po hribih, lahko zlepa dolgo iščeš pa ga ne boš našel. sem si raje kupila vikend nekje čisto na samem sredi ničesar in uživam tam sama, z družino, prijatelji, kakor nam pač ustreza. mi pač ne potegne slovenceljstvo, ki se konča s 5 piri in odojkom nekje na vrhu hriba, obvezno goveja glasba oz. neki z harmonko ala golica ali kaj podobnega in zagovedan folk, ki kruli potem na to glasbo. potem pa pijani, prešvicani, odvratni 40 let stari dedci z familijo, ki pecajo 17 letne punce. v glavnem obup!!

Že 25 let živim v Ljubljani, na Šmarni gori pa še nisem bila:), pa drugače grem občasno v hribe, da ne bo pomote.
Še kdo tak?

Se mi zdi, da ima vsako mesto en tak “romarski” hrib za rekreativce.
Pač folk hodi gor, da se mal zlaufa. Tistim, ki jih motijo oni, ki hodijo gor, pač ni treba gor hodit. Naj si najdejo svoj hrib, kjer ni nobenga (dvomim pa, da kje kak tak je, sploh v bližini mest) al pa ležijo doma na kavču.

Matic19, če ima Ljubljančan urco, dve časa, pač ne bo hodil v Julijce in Kamniške, ne?

(Pa nisem iz Lj niti ne hodim na Šmarno.)

Saj v MB pa vsi na Kalvarijo ali Piramido rinejo. Samo tukaj imaš pač sendvič in pir v nahrbtniku, ker ne cvrejo na vrhu mišk 🙂

Kak razlog za tvoj gnev ? Ce bi sama imela vikend nekje na samem, kjer bi prezivljala dneve kot opisuješ, mi niti na misel ne bi prišlo, zlivat gnojnico po ljudeh, ki ob vikendih pocnejo kaj drugega…Clovek, ki je sam s seboj zadovoljen, takega blatenja ni sposoben oziroma po njem ne cuti potrebe..Mogoce je pa cisto mejcken slovenceljstva v tebi ?

Šmarna gora je odličen hrib za hitro (če nimaš cel dan časa) rekreacijo, v eni uri si gor in dol, + lep razgled, ker je blizu. Ljudje pa tja hodijo, da si malo rekreirajo- še vedno veliko boljše to kot samo na sedežni in pred TV se ti ne zdi??

:)))))))))))))))

Očitno res ne nikoli ne stopiš na noben hribček, da imaš tako zgrešene predstave o dogajanju 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close