Pa kaj vsi rinete na morje ob sobotah??!!
Ne štekam, v čem je point rinjenja na morje ob sobotah. Se klanjam vsem, ki imate voljo, da stojite v km kolonah na avtocastah, prehodih…o fak, no way. pejte no rajš v nedeljo al pa ponedeljek in se dol pripeljite kot gospodje.
Pa ne govorte o menjavah na sobote. Tudi če so, se kliče, da prideš dan kasneje, big deal. Itak plačaš, prideš pa kadar hočeš, samo da obvestiš dotične.
Aleluja za vse, ki čakate v 10 kilometrski koloni na Gruškovju. No v bistvu boste enkrat v zgodnjih jutranjih nedeljskih urah na cilju:)
Ja, tako je, da imajo Slovenci skoraj vsi dovolj denarja ali pa še prikolico, stanovanje, žlahto ali kaj vem še na morju in ker je iti na morje vsak teden ali celo biti na morju po cel mesec v Sloveniji statusni simbol, potem torej vsi rinejo na morje pa pika. Ker če nisi vsak teden na morju ali nekajkrat po 14 dni na morju, potem si “revež” ki nima denarja ali pa nima kam iti.
Jaz jih razumem.
Če greš v apartma, hotel … in si plačal od sobote do sobote, si želiš to tudi izkoristiti. Ne verjamem, da bi kdo zaračunal samo iz dobre volje en dan manj, da se pač gost izogne gužvi na cesti. In nekomu, ki si lahko privišči samo teden dopusta, vsak dan pomeni veliko in jim je vreden tudi cijazenja na cestah.
In ja, midva greva pogosto dol, ne sicer vsak vikend, vendar greva dol vedno v petek popoldan, nazaj pa se res vračava običajno v nedeljo. Edina gužva, če je, je na AC Črni kal-Ljubljana, prek meje ne greva nikoli pri Kopru, od Ljubljane naprej pa tudi AC ni več problematična.
Ne, po mojem ni nepismena. Verjamem, da se da klicati, da prideš 1, 2 ali 3 dni kasneje, ni problema. Ampak plačal boš pa od sobote. In marsikdo si komaj lahko plača 1 teden morja, potem pa 3 dni ne boš koristil?
Mi smo nekaj let hodili na Krk, ravno ob sobotah, ampak ne po avtocesti, tako da ni bilo gužve. Drugače pa, saj si na dopustu, če me pa kaj jezi pa to, da noben nima časa nič nikjer več počakat.
Zakaj se sekiram?
Ker od Bertokov do Izole rabim dve uri. Zaradi močvirnikov, ki s plačano vinjeto vsak vikend s polno hladilno torbo ali tremi rinejo na plažo in jo zasedejo s svojim kričanjem od enega konca do drugega.[/quote]
hahaha:)) kam le? A v tisto vodo, k ji rečete morje? Hahaha, ja veš da grem. Če grem, grem na morje, a veš, če pa ne, sm pa rajš v moji močvirni Ljubljani, je 500 x lepša od naših kvazi morskih mest.
Ne vem kaj se kuriš? Mi smo šli danes dol, nobene gužve, stali ene 15 minut ker je bilo verižno trčenje…no, pa niti stali v bistvu nismo, ampak se počasi peljali.
Zdajle pa pijem kapučinček, mali spi in čakam, da se zbudi, da se greva že drugo rundo kopat 🙂
Ni panike torej. Pa smo šli ob 8.00 zdoma 🙂
Mi imamo slabo izkušnjo tudi z Gorenjsko.
15.8. smo se tudi proti Kranjski Gori vozili v koloni. Smo mislili na morje, pa je ravno odločitev da bo manjša gužva proti Gorenjski prevladala 🙁
No ja, na Pehto smo pa le šli :)[/quote]
Ma kakšna gorenjska…Soča , Lepena, Bovec ,itd. vabijo…
Ne nakladajte da ste stali 15 min, pa da je prvo kopanje že za vami, pa drugo čaka. Kaj si morda kje južneje. Ker na slo obali danes ni bilo primerno za kopanje takih malih, ki v tem času spijo! Poleg tega je bila kolona, kolona, pismo skor zamudila v službo. Pa še res tle visiš, jaki dopust. Jaz vsaj imam izgovor da sem delala do 17 ure, pa morje vsak dan gledam. Še je čas. Ko pa grem na dopust na morje, ni govora da visim na SČ. Jasno, vsak po svoje – laže!
Aaaaaa, ti si pa mogoče nepismena??!![/quote]
Ne hodim v hotele, ampak tok za stran metat denarja pa tudi nimam IN RES NE VEM KDO JE TOK BLESAV, da bo imel aranžma od sobote, koristil pa ga bo od nedelje.
kdo je zdaj tukaj nor?
Se pa strinjam z ccccccc !!![/quote]
ne vem v kake apartmaje hodite, ampak a se ne da rezervacijo naredit po lastni želji? “hočemo pridet v ponedeljek.”
Evo jest tudi danes s kopanja v Slo morju. Nobene gneče, od doma ob 8. uri (okolica Lj), ob 9.15 bila že v Kopru. Vreme super, ni bilo pretirane vročine, le morje malo hladno, vendar po parih sekundah že znosno. Ma se kopamo tudi v Soči in Nadiži, zato tu ne vidim težav.
Za nazaj pa smo imeli izlet po stari cesti, čeprav pogled na AC ni kazal gneče.
Forum je zaprt za komentiranje.