Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PA KAJ JE ZDAJ S TEMI FAKING TESTI?

PA KAJ JE ZDAJ S TEMI FAKING TESTI?

Bom iskrena.

Delam v firmi z 11 zaposlenimi (kadrovska, adiministracija, računovodstvo, one man band skratka…)

Ta teden sta mi dva zaposlena na HAG-u pozitivna. Ok, ostaneta doma, gresta na na PCR, izvid pride seveda šele tretji dan: oba negativna! A? Dva zaposlena 3 dni doma. Za nič! Raje ne bom pisala stroškov tega, ker ne bi verjeli… (Oba sta šoferja in smo morali odpovedati tri mednarodne prevoze  v vrednosti par deset tisoč evrov …, oziroma za enega nam je uspelo dobiti podizvajalca).

Tretji, šofer včeraj zjutraj  ob 8.00 na  IT meji na plačljivem HAG-u pozitiven, me kliče zmeden kaj naj naredi in mu rečem, ‘jebiga, če se počutiš ok pojdi ti vseeno, če te ustavijo, bo pač kazen manj kot penali, ki bi jih morali plačati za nedostavo …’.

Danes ob 19ih se taisti človek vrača iz IT in gre na free hag test na meji (Nova Gorica Qlandija) – NEGATIVEN! – Mi je poslal na mail oba screen shota. (pozitivnega  včeraj in negativnega danes).

Kaj se tu dogaja??

Zaupajte stroki!

škrtice kupujete teste slabe kvalitete

a po skoraj 2 letih še vedno niste ugotovili kj se dogaja?

Odgovor na objavo uporabnika
ludid legenda, 03.12.2021 ob 22:47

a po skoraj 2 letih še vedno niste ugotovili kj se dogaja?

a to da se gre folk vojno dobičkarstvo?

WTF… a ti še nikoli slišala tiste… Jebe lud zbunjenog? No vidiš, približno tako to izgleda. ?

Na enih piše ‘pozitiven’, na drugih pa ‘negativen’. odvisno, kaj trofiš. Pa kolokšno stopnjo fake-okuženosti rabijo za statistiko, za prodajo palčk in za strašenje tistih, ki še vedno nasedajo. Saj noben test ne določa virusa! Pcr test ni nič boljši, ker prav tako ne določi virusa, ampak človekov genski material. In na tej majavi osnovi je zgrajena plandemija!

Potem pa svizec zavije čokolado v folijo, ane avtorica?

Odgovor na objavo uporabnika
v naprej določeni, 03.12.2021 ob 23:12

Na enih piše ‘pozitiven’, na drugih pa ‘negativen’. odvisno, kaj trofiš. Pa kolokšno stopnjo fake-okuženosti rabijo za statistiko, za prodajo palčk in za strašenje tistih, ki še vedno nasedajo. Saj noben test ne določa virusa! Pcr test ni nič boljši, ker prav tako ne določi virusa, ampak človekov genski material. In na tej majavi osnovi je zgrajena plandemija!

Ma ni res.. jaz vedno izvajalca HAG testa v kontejnerju prosim,da si predno me popalčka, razkuži rokavice, ki jih ima gor cel šiht – – -ene in iste (!!!!!!) To je zaskebljujoče – še nikolisi jih pred menoj izvajalec testa ni zamenjal (!!) … In ker se mi je že xx zgodilo, da si jih ni razkužil predno mi je vzel bris…. In ker vem, da sem neokužena oseba; delam od doma, živim v solo gospodinjstvu in se pač držim določenih ukrepov, kar pa ne pomeni, da bivam v kevdru v temi, vlagi in z zalogo hrane za 3 leta…. -in ja, bom zmagovalec, ko bom spomladi spet neokužena oseba, enako kot letos, lani spomaldi… In čakam na močne sončne žarke….. Takrat  spomladi pa želim rdečo preprogo in priznanje, da je možno, da smo nekateri tega zmožn, ker ne zbolimo za tem viruom…… Zaporedje testirannj v z-Vem ne laže…… Imam dokaz…..

Qrc… v tej korona vojni bomo tudi zmagovalci, s pošteno igro – spoštovanje ukrepov, ipd…… in to bomo nekaterim tudi dokazali… rdečo preprogo, prosim ( sarkazem off).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close