Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa kaj je z vami?

Pa kaj je z vami?

Berem te poste, pa najdem samo prepiranje, nestrpnost, žalitve… Kaj se res ne znamo več normalno pogovarjati in normalno “čvekati”? Dajmo, umirimo strasti in komunicirajmo kot odrasli. Mislim, da je blizu 300 postov odločno too much, nazadnje se to že bere kot bedaste telenovele. Poiščimo druge teme in uživajmo lepe pomladne dni.

Ja, tudi jaz bom rajši presedlala “kam drugam”, ker tele teme o Jacku me pa res ne pritegnejo…

Lep dan:)

Sem nova na tem forumu in sem na začetku pričakovala dolgčas med samim ženskim čvekom. Pa sem malo brala in vidla, da le ni tako suhoparno vse skupaj. Najbolj pestri so se mi zdeli prispevki Jacka, človek je faca. 🙂

???? :(((

Js že neki časa berm forum in morm rečt, odkar se je Jack pojavu so stvari postale šele zanimive. Prej res ni blo druzga kot sam babji čvek in opravljanje čez moške, kaj se keri gravža na njih, kaj gre keri na živce pri njih, ko se nben moški brant ni mogu. Jack se je zavzeu za svojo lepšo polovico in to na šaljiv način. Prou spoštujm njegovo vztrajnost in smisel za humor. ;-))))

Ma, brezveze, ker se pod vsemi temi imeni itak Jack oglaša!!

Adijo, lepo se mejte.

Pa kaj je z vama Marija pa majčka? Sta čist zablodli. Jack je ena navadna svinja, ki ne zna spoštovat nobene ženske. Vsaki reče kura pa to. Še dobro da je zdaj Primož opazil in se stvar premika na bolje. En navadn prasc je k more že enkrat utihniiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!111

tudi jaz ne hodim dolgo na ta forum , sem obiskovala le starši staršem, pa mi je bil ženski forum nekaj novega in zanimivega

odkar pa se Jack vtakne v vsak post pa se mi ne ljubi niti prebirati naprej

Jack zame ni bil popestritev, saj drugega kot žaliti s svojo samozvano nadpovprečno inteligenco ne ve

zame to ni zabava

se strinjam s primožem, ko ga lepo prosi ,da se umakne, priporočam mu , da se umakne na Moški forum, pa me prav zanima kako dolgo ga bodo prenašali

lp

Na moški forum naj gre neumen merjasc Jack grdi smrdljiv pa naj ga tam na grmadi skurjo! Le kdo ga tukaj želi gledat. Jas že ne! Mi še tamala skoz joka ko vidi jacka tukaj. Živ obup!

Ni duhovito, bolj je za :((((

Pupica se ti sama sebi smiliš?

samo nekaj. tiste, ki pišejo, kako jih je jack vse zmerjal za kure in potem napišejo, kakšen prasec je, niso nič boljše kot on. s tem se spuščate na njegov nivo. mene je tudi zmerjal s kokošjo, pa sem utihnila, ker sem ugotovila, da karkoli nazaj rečem, nima veze, ker ne zna prebrati napisanega, zna samo besedo kokoš napisat. saj smo ugotovile, kakšen tip moškega je (očitno zelo osamljen in bogi, pa tudi inteligenten, kar pa mu ne pomaga dosti), pustimo ga, da si ga v miru drka :).

Ja ti si bla svetnica s tem nasvetom:

“če pa resno sprašuješ, pa pojdi v mesnico, tam boš verjetno kakšno našel.”

Res neki čudnega, da te je po tem užalil.

ker nick si pa ti mela? aja, razumem, ga rajš ne boš povedala.
drugač, pa je bila to šala, kar sem pa prej napisala, pa verjetno nisi prebrala. pa itak, da se more ena najdt, k išče napake na drugih, a ne ekspres?

Zanj je bla tud šala tisto kar ti je reko. Zakaj si pol vzela tisto tako resno? Si iskala napake na njem?

kako pa ti veš, kaj je zanjga šala in kaj ne? a ga poznaš al si ti spet jack?

Kako pa ti veš, da je blo tisto z mesnico zanjega šala? GA ti mogoč poznaš al si ti jack?

ah, kr neki. k da bi se s 5 letnih otrokom pogovarjala. nisem rekla, da je bla zanja šala, ampak zame.

ekspres, mogoče nisem pravilno odreagirala, sem pa vsaj potem utihnila. ne, ne poznam jacka.

Res zgledaš ko da si stara 5 let ja. Mi govorimo kaj si je on mislil, ne ti. A misliš da se svet sam okol tebe vrti in so le tvoji problemi pomembni, problemi drugih ljudi pa ne? Teb je vseeno če si njega užalila, če te pa on ti pa ni več al kak?

Pa še ime si zamenjala, ursa36 – soni… res si fina.

Ne nisi utihnila. Zdaj še zmer govoriš prot njemu in zganjaš neko paniko kot da ti je kej naredo.

Pa ste vi ljudje sploh normalni?!?!?!?!? A ste sploh ljudje?!?!?!?!?

ja, še to, da sm ime zamenjala, pa dej se umiri. ni mi treba nicka menjat, za razliko od tebe. nič ti nočem, tako da lahko zaključiš s tem napadanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close