Pa kaj je z vami?
Berem te poste, pa najdem samo prepiranje, nestrpnost, žalitve… Kaj se res ne znamo več normalno pogovarjati in normalno “čvekati”? Dajmo, umirimo strasti in komunicirajmo kot odrasli. Mislim, da je blizu 300 postov odločno too much, nazadnje se to že bere kot bedaste telenovele. Poiščimo druge teme in uživajmo lepe pomladne dni.
Js že neki časa berm forum in morm rečt, odkar se je Jack pojavu so stvari postale šele zanimive. Prej res ni blo druzga kot sam babji čvek in opravljanje čez moške, kaj se keri gravža na njih, kaj gre keri na živce pri njih, ko se nben moški brant ni mogu. Jack se je zavzeu za svojo lepšo polovico in to na šaljiv način. Prou spoštujm njegovo vztrajnost in smisel za humor. ;-))))
tudi jaz ne hodim dolgo na ta forum , sem obiskovala le starši staršem, pa mi je bil ženski forum nekaj novega in zanimivega
odkar pa se Jack vtakne v vsak post pa se mi ne ljubi niti prebirati naprej
Jack zame ni bil popestritev, saj drugega kot žaliti s svojo samozvano nadpovprečno inteligenco ne ve
zame to ni zabava
se strinjam s primožem, ko ga lepo prosi ,da se umakne, priporočam mu , da se umakne na Moški forum, pa me prav zanima kako dolgo ga bodo prenašali
lp
samo nekaj. tiste, ki pišejo, kako jih je jack vse zmerjal za kure in potem napišejo, kakšen prasec je, niso nič boljše kot on. s tem se spuščate na njegov nivo. mene je tudi zmerjal s kokošjo, pa sem utihnila, ker sem ugotovila, da karkoli nazaj rečem, nima veze, ker ne zna prebrati napisanega, zna samo besedo kokoš napisat. saj smo ugotovile, kakšen tip moškega je (očitno zelo osamljen in bogi, pa tudi inteligenten, kar pa mu ne pomaga dosti), pustimo ga, da si ga v miru drka :).
Forum je zaprt za komentiranje.