Pa kaj je s temi zblaznelimi alkoholiki
Težava je v tem, psihatrije bi bile prenatrpane, delavcev ne bi bilo … .
Zaposlen sem v živilski industriji in je razmerje takšno. Od desetih delavcev jih je 5 delta alkoholikov, to so takšni, ki niso sposobni za delo preden ne dobijo svoje doze, tresavica, razdražljivost. Trije se ga občasno nažgejo zraven teh petih, da se razumemo to se dogaja v službi. Tako in ostaneta dva, ki ne pijeta, ker sta v manjšini sta velikokrat šikanirana in podobno, dokazat pa ne moreš ničesar, ker večini se verjame.
Tako daleč je že prišlo, da šef reče ( če ni šef sam alkoholik) : ” saj bi jih poslal domov, ja a potem bi moral sam delati, sploh nimam delavcev s katerimi bi nadomestil alkoholike”. Alkoholik je napihal v službi krepko čez dovoljeno mero, potem se v garderobi pohvali, ja kaj mi pa morejo saj boljšega delavca od mene ne bodo dobili in se ga napija dalje. Kruta realnost.
Še to, ko je takšen pijančevalski dan se do konca službe približno strezni četrvorica, drugi vidno okajeni štirje, sedeje za volan in dalje popivat. Ni mi jasno, kako jih policija ne dobi, še manj mi je jasno kako živijo z njimi njihove družine. Žalostno.
Sedaj bodo prikriti alkoholiki skočili v zrak in zatrjevali, da se to sploh ne dogaja po službah.
Opažam, sedaj ko so gostilne zaprte se še mnogo bolj pije v službi. TAKO JE .
Če bi bila drugačna vlada, recimo Cerarjeva, sploh ne bi napisal tega: “(beri=vladnih ukrepov)”, čeprav bi karantena bila taka, kot je zdaj.
Na Novi Zelandiji po ulicah mest patruljirajo oboroženi vojaki!
PS
Mi ne bomo ponoreli od vladnih ukrepov, temveč zaradi znorenih ljudi, kot si ti. Na tem forumu ste popolnoma ponoreli. Vso svojo napumpanost vedno agresivneje kažete.
Če bi bila drugačna vlada, recimo Cerarjeva, sploh ne bi napisal tega: “(beri=vladnih ukrepov)”, čeprav bi karantena bila taka, kot je zdaj.
Na Novi Zelandiji po ulicah mest patruljirajo oboroženi vojaki!
PS
Mi ne bomo ponoreli od vladnih ukrepov, temveč zaradi znorenih ljudi, kot si ti. Na tem forumu ste popolnoma ponoreli. Vso svojo napumpanost vedno agresivneje kažete.
[/quote]
Smešno, kako si omejitev gibanja, vojske in policije vsepovsod po ulicah, represije in kaznovanja najbolj želite tisti, ki imate vedno toliko povedat proti “komunistični diktaturi”.
Po temeljitem premisleku sem prišel do zaključka že dlgo časa nazaj, da tako kot trgovec z alkoholom nima nobene razloga za slabo vest prav tako nima noben trgovec z marihuano razloga za slabo vest. Gre samo za vprašanje kaj je družbeno sprejemljiva droga… Zasvojenost z alkoholom je del biznisa in vir zaslužka za državno blagajno.
Smešno, kako si omejitev gibanja, vojske in policije vsepovsod po ulicah, represije in kaznovanja najbolj želite tisti, ki imate vedno toliko povedat proti “komunistični diktaturi”.
[/quote]
Nalezljiva bolezen (epidemija!) je hujša kot diktatura. Samo odločni ukrepi (tudi s pomočjo policije in vojske), jo lahko zaustavijo.
Levakarji so v demokraciji vedno proti tistemu, kar so sami počenjali in bi radi počenjali. Ko pridejo na oblast, obrnejo ploščo ( zelo milo in minimalizirano povedano).
Pijandure nemarne, 13.04.2020 ob 12:10
Sami pijanci z skisanimi možgani, pol se pa čudimo zakaj je slovenija tolk v k****. Pol pa bereš v črni kroniki, kako je v afektu zadavil svojo partnerko, kako padajo z pokrova motorja… Vse alkoholike bi bilo potrebno zapreti na psihiatrijo
tako je bilo in bo
megaboy, 13.04.2020 ob 12:24
Te primere bi bolj upravičeno lahko šteli med žrtve koronavirusa (beri=vladnih ukrepov), kot pa tiste smrti v zadnjem stadiju raka, pa pozitivni na testu.
Točno tako, dve leti zapiranja, puščajo posledice, jebi ga kolateralna žrtev velikih igralcev.
Podpis. Janša in del njegovih poblaznelih vernikov se v tej plandemiji obnaša huje kot komunisti. Nivo pisanja na Nori Pfizer TV je hujši kot v Severni Koreji.
Forum je zaprt za komentiranje.