Pa kaj je bivšim???
Z bivšim sm nehala že en 3 leta nazaj, morm povedat, da me je hooodoo vrglo takrat-pustil me je on in sem rabila skoraj 2 leti, da sm ga prebavila! Ko sva šla narazen je bil zelo krut do mene-ne bi v detajle, samo eni so bili tkrat mnenja, da bi bil še kamen bolj usmiljen do mene… Zdej me seveda spet kliče, k ga je bejba pustila in seveda bi tip rad pomoje mal svojo mošnjo spraznu-pa mi je zato že ene 1000 sms poslal, da bi šu rad na pijačo-ok sva šla na tist drink-sem upala da bo potem mir-povedala sem mu, da sem srečno zaročena, s človekom 100krat boljšim od njega, da je sex the best in da ne mislim z njim kej swingat, sploh ne po vsem tistem, kar mi je naredil.A on kot da je tup-še kar sms, pa kdaj pridem na drink k njemu, pa ostale buče.PA a je vam tipom to res tko,da če ženska reče ne, si mislite ,da to pomeni ja al kaj? Kaj mu naj rečem,da me pusti na miru, ker po moje je njegov emocionalni IQ na nivoju planktona…???
Čim prej se ga znebi, da ti nebo delal “sranja” v sedanji zvezi.
Enostavno reči, da nimaš časa in da je zate preteklost zaključena.
Če nebo pomagalo naj se tvoj dragi nekajkrat javi na telefon.
Vsekakor pa ne hodi z njim na pijačo. Reči odločno ne in konec. Taka “svinja2 (se opravičujem izrazu) si ne zasluži drugega kot brco v rit in še kam.
Lp,
m.
Ja, pa res, zakaj si šla napijačo. Pa menda res nisi mislila, da mu bo to dalo mislit, da nočeš nič od njega. TUP!
Forum je zaprt za komentiranje.