Pa je zacingljalo
bozomon, 27.09.2025 ob 12:09
Zanimivo tole… Mal za razmislit. Vsi telefoncki zvonijo naenkrat. Vidijo kolk jih je. To se lahko tudi zlorabi. Tole je zdej nekdo moral na celo mrežo vplivat.
Ajde bebo, jej ti kinderjajčk, ne se spuščat v nekaj, kar ne boš nikoli sposobno razumet.
Stara forumašica (res ta prava), 27.09.2025 ob 12:09
Na enem telefonu (pametnem) nič, na navadnem nič, na ostale poslalo, zavibriralo in sporočilo.
Pri nas ista telefona (kupljena tudi isti dan) a pri različnih operaterjih. Na enemu je bilo sporočilo-brez zvoka, na drugemu ga sploh ni.
modrivrag, 27.09.2025 ob 12:09
To bo to bebec. Tebe so se ustrašili. ☝️? Mater si blesavo nagravžni pedofl.
zgodbice v tvoji glavi zabiti glupi milan, jaz govorim o dejstvih, ker sem dobil nazaj dopis da se koja st brise, ti kurba nasilniska pa verjemi kar hoces, tudi to da se jd tvoja zena spotaknila na stopnicah in prileetela na tvojo pest…5x menda hehe
Julij Cezar, 27.09.2025 ob 12:15
zgodbice v tvoji glavi zabiti glupi milan, jaz govorim o dejstvih, ker sem dobil nazaj dopis da se koja st brise, ti kurba nasilniska pa verjemi kar hoces, tudi to da se jd tvoja zena spotaknila na stopnicah in prileetela na tvojo pest…5x menda hehe
Samo da si jim ti pisal…… tele fuknjeno. ☝️?
Julij Cezar, 27.09.2025 ob 12:18
itak da se gre za zlorabo vsak pameten ve da se to s tem obvescanhem zgolj zlirablja
Res je. Pravilno razumeš bebavi ščurek. Pred bombardiranjem sirene zlorabijo in so krive, ne avioni ki odmetavajo bombe. Tako je bilo in je v vsaki vojni.
modrivrag, 27.09.2025 ob 12:17
Samo da si jim ti pisal…… tele fuknjeno. ☝️?
seveda da sem kretenoid zabiti…spoh zato ker se kretenska oblast hvali da je sli pravna drzava…po gdpr rabis za tako obvescanje soglasje…bo zdaj slo debil pofukani….ni zvijanja in prirejanja pravil v kso urejeni drzavi ti tele psihopatsko
Forum je zaprt za komentiranje.