Pa hvala , no , he , he …
Ja , pa vididm ,da ti danes nekam klavrno mjavkaš. Bolj zavijaš.
Je pa z zankami tako : lisičke in mački so že v ljudski literaturi ( glej Ruske pravljice 1 , 2) dobro vkup klapali – zaradi značajskih posebnosti 🙂 ( če prebereš navedeno literaturo , se bo hitro zastopilo , zakaj) , pa so potem pri taki aleansi najahali medvedje , petelini , kure in druga neosveščena živad .
Zajci so navdno hitro zakopčali situacijo in se znali prilagoditi.
Ker pa si ti danes nekam povožen ( le zakaj , v resnici???) moram fronto braniti sama-
in tako smo spet pri uniformah in strategiji. Kje bi mi lahko uspešno pomagala Kajči , ki ji je tema napada in obrambe domača – sem opazila.
Ajd , v boj !
naspidirana lisička ( le zakaj , v resnici :)))
Tukaj moram spet vskočiti z vsemi tremi tačkami. Andrejka, kar se zajcev tiče je res tako. Dokazano v basnih, kakor tudi v resničnem življenju, so in se znajo izredno dobro prilagoditi, no, včasih kopčajo malo bolj počas, drugič spet jim kabel prej potegne. Je pa temu tako, da je prilagajanje nujno potrebna veda, ki ti pomaga lažje preživet v včasih močno razburkanem gozdu, vendar nikoli na račun izgube svojega osebnega jaza.
Nadalje se sprašuješ, zakaj je Saško danes tako povožen. Moj odgovor, saj veš, o prijatelju vsae najbolje, ampak tokrat sigurno ni utrujen od nogometa….he,he
Posebno takrat je nevaren, ko se stemni, ko zaradi teme ne vidiš dobro.
In takrat, je dobro, da si pazljiv, ali pa še boljše, res je dobro imeti zaščitnika. Ta pa mora biti nekdo, ki mu zaupaš, kako pa veš, da je ta tapravi? Ko ti srček zaigra ko ga srečaš, vidiš, bereš in če srčku slediš, pol sigurno veš……..
Te ima rad zajček!
Forum je zaprt za komentiranje.