Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa djmoo se precepit nooo

Pa djmoo se precepit nooo

jaz se bom vroče cinkano jutri pocepila, pa vi?

Vecina tanormalnih se je seveda ze cepila. Zdaj so ze studenti na vrsti.  Se malo, pa bo.

precepljenje npr. starostnikov povzroča probleme … v CSO.jih ni prostora za nove kandidate, če sedanji ne umrejo.
Dobro plačana delovna mesta se ne sprostijo, če nadrejeni ne podleže Covid-19,
aja zdravstvo je plačano svinjsko .. objajcajmo njihov sindikat ☺

NJET!

Ali Sputnik ali nič!

Nabijem vas  na cepljenje.

Pri katerem % pa je precepljenost? 20%?

Precepljenosti ne bo NIKOLI, ker vas bodo kmalu obvestili, da dva odmerka nista nič in da morate po naslednjega.

A vam ni jasno, da je epidemija nateg. Pa ne more biti epidemija za smrtnost 0,2%. Trčeni ste, če verjamete, da bo cepljenje prineslo normalnost.

Cimprej se pejte cepit. Zdaj ni vec nobene guzve.   Boste imeli veliko manj problemov v lajfu.

Ja itak, komi čakam da se cepm 😀

Kdor se pa hoče, naj izvoli, vsak se sam zase odloča.

Se jih je pa do zdej res že full cepl 😀 kolk, cca 20%?

Kaj ti vsakič plačuješ po 100€ na meji, da se lahko vračaš nazaj? Nam to nebi zneslo in letos bomo doma.

Niti 1x še nism plačala in vrjamem da nikol ne bom. Glih še to se mi manjka ja, da jim za to njihovo PLANdemijo še plačujem.

Zdej sva bla ob povratku v Slo itak v 10 dnevni karanteni.

Če že, bi se prej odločla za brezplačn HAT test, čeprav me tud to odbija, ampak ok, mogoče sm pa tja kdaj da ga nardim, me vejetn tud ne bo pobral.

me cepi vsaj 3x na teden…počutim se top…paziva da ne pride do stranskih učinkov…cepivo je preverjano in sigurno varno. Midva ostajava na tem načinu cepljenja, drugi pa…kakor želite….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close