pa dajmo skuhat današnje kosilo – poceni
a ni tema poceni kosilo??[/quote]
Oprosti ampak zgoraj omenjeni kromprrjev golaž, pa jota, pa neki piščančji fileji niso prav nič ceneje od krementlov, ki so skoraj najcenejše meso. Pa solata iz svežega zelja je tudi po moje kar najcenejša od solat, no krompir pa itak.
Res ni ravno najcenejše kosilo, je pa kar se tiče mesa, solate…itd pri zelo poceni varianti.
včeraj sem si odprla konzervo fižola, narezala čebulo, solila in je bilo super fino kosilo. pod en evrov, ne spomnim se več, koliko stane v lidlu mala konzerva fižola, čebula je od doma.
danes bo kumara iz lidla, ful narezanega česna (ta je tudi iz vrta) in relito z navadnim jogurtom 125 g iz lidla. bo tudi pod en evro. 🙂
zato pa ostali člani družine toliko bolj zapravljivo jedo
Kako to, da kupujete fižol iz konzerve. Meni se zdi, da ga ni boljšega kot doma kuhan. No, pač vsak dela po svoje.Je pa kg fižola v Lidlu mislim da okrog 1,29 €. Jaz ga skuham cel kg in potem en dan jemo ali juho ali ričet, potem pa čez kaki dan fižolovo solato, ali pa jo prepražim kot prilogo. Sicer pa fižol je zakon.
Danes pri nas makaronflajš še od včeraj (nič ne mečemo vstran), zraven pa endvija z lečo. Aja pa kurjo juhico sem danes skuhala iz piščančjega hrbta, not pa bom zakuhala zdrobove žličnike.
Poceni, dobro, zdravo, kaj še češ boljšega.
Pa lep dan!
Forum je zaprt za komentiranje.