Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ozimnica – jabolka

ozimnica – jabolka

Že vrsto let na Gorenjskem kupujem krompir. Letos bi rabila tudi jabolka – idared, 4-5 gajb, po možnosti z Gorenjske, ista pot. Poznate koga, ki prodaja to vrsto jabolk? Če jih na Gorenjskem ne dobim, bi jih šla iskat tudi na Štajersko. Pa kakšna je letošnja cena jabolk? Za krompir ste že v enem prejšnjem postu napisale, da je cca od 30 – 40 centov, če pa je “bio” je pa dražji. Prosim za kakršno koli informacijo.

lp nejka3

Tudi jaz bi rada kupila krompir pa tudi jabolka za ozimnico.
A lahko dobim kak kontakt?

http://www.bolha.com/index.php?search=jabolka&ukaz=search&kat=490

Mi kupujemo jabolka na Brdu (na cesti med Domžalami in Lukovico). Imajo tudi Idared.
Cena je 15 evrov na gajbo (prva klasa) in 12 za drugo klaso.

Idared – 1. klasa – 0,55€ kg (8.25€/zaboj)
2. klasa – 0,35€ kg (5,25€/zaboj)

Nas naroči več sosedov skupaj in nam pripeljejo iz Štajerske. Je pa razlika med klasama v bistvu samo v velikosti jabolk. Mi imamo raje malo manjše.

http://www.kgz-sava.si/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=8

sam ne vem kere jabolke imajo. odcep za sadovnjak je na vrh podvinskega klanca, to je zdej na tastari cesti

Hvala za informacije, hvala za linke. Zelo ste prijazni. Jutri grem v nabavo, samo prej moram še malo potelefonirati, da dobim najboljšega ponudnika.

lep večer vam želim. nejka3

Pri nas prodajamo jabolka tudi idared poleg tega še jonagold,carjevič zlatidelišes,elstar in fuji.
Lokacija je Trnovče pri Zlatem polju.
Peljite se proti domžala,potem proti Lukovici tam pa zavijete levo proti Zlatem polju.
Pri gradu zavijete levo in potem samo sledite cesti.
Čez 4 km boste zagledali tablo PRODAJA JABOLK.

GSM:051 840 831

Klopčič Iva

http://www.sadjarstvo-mesko.si

Prodajam jabolka za ozimnico različne sorte – integrirana pridelava. Zaboj 15 kg po 10 €. tel 041502994

Pridelujem jabolka integrirana pridelava okolica Mosta na Soči 041502994

Jabolka za ozimnico lahko dobite v Šmarju pri Jelšah. Jabolka so neškropljena. Sorte:jonatan, carjevič, krivopecelj, kanada, bobovec in ostale sorte.Pokličete na 031 707 273

Mi kupujemo jabolka v okolici Škocijanskih jam. Sadjar je Marijan Kljun, Misliče 7, Vremski britof. Telefon: 031-54-80-24

mi pa prodajamo staro sorto jabolk kosmač, neškropljeno. Ne vem če veste, je najboljše zdravilo za sladkorno bolezen. 0,40€ za kg. Pokličite na Bled 031-251106 begin_of_the_skype_highlighting              031-251106      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              031-251106      end_of_the_skype_highlighting

Tudi mi imamo veliko sort jabolk, predvsem so neškropljena.Smo iz okolice LJ

tudi mi imamo zelo lepa jabolka za ozimnico:idared in jonagold. Če ste si pripravljeni sami pobrati(brez lestve) v lastno embalažo jih dobite po 0,20 eur za kg. Smo na Štajerskem v okolici Ptuja tel. 031 320 616

Mene pa zanima, kje bi lahko kupila gajbice – ta lahke za okoli 15 kg jabolk. Rabila bi jih okoli 20-30. Kontakt 041-961-269

Prodajamo jabolka za ozimnico sorte; IDARED, JONAGOLD, JONADEL, JONATAN,
cena za kg je 50 centov. Smo iz okolice Velenja- Drevesnica Jelen. Vse info na tel, 041 501 842 begin_of_the_skype_highlighting              041 501 842      end_of_the_skype_highlighting

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close