Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ozempic – doza za počasno hujšanje

Ozempic – doza za počasno hujšanje

Imam ITM 32. Odločila sem se, da bom preizkusila Ozempic. Toliko, da dobim začetni zagon, vem, da se bom mogla potem še bolj paziti.

Dobila sem ga “pod roko” od znanke.

Tiste, ki se spoznate – kolikšna je doza za rezultate? Imam 1mg.

Ne me napadit, prosim. Samo sprašujem za nasvet.

Če ne moreš zdaj, kako boš potem???? In če dobiš druge zdr. težave, kako se boš rešila?

Odgovor na objavo uporabnika
pujsika, 29.11.2024 ob 11:35

Imam ITM 32. Odločila sem se, da bom preizkusila Ozempic. Toliko, da dobim začetni zagon, vem, da se bom mogla potem še bolj paziti.

Dobila sem ga “pod roko” od znanke.

Tiste, ki se spoznate – kolikšna je doza za rezultate? Imam 1mg.

Ne me napadit, prosim. Samo sprašujem za nasvet.

Glej takole je

Mi diabetiki štartamo z 0,25, naslednji mesec z 0,5 in šele na to 1 mg, telo se mora privaditi, v nasprotnem zna biti štala.

Kako boš porabila to špiko ne vem, imaš samo 4 igle, če misliš da bo šlo kar tako se motiš.

Jaz sem v 9 mesecih izgubil 10 kil, če se pregrešiš gredo kile gor, tu ni dvoma.

Sicer pa daj prvo manjšo dozo da vidiš kako se bo telo odzvalo, hrani v hladilniku, tam na številčnici je 1 mg čisto na koncu, prvič več kot obrat ne obrni.

Za v naprej pa raje probej dobiti beli recept od svojega zdravnika, pa v Avstrijo pojdi ponj.

Anonimno 10899, 29.11.2024 ob 14:02

Glej takole je

Mi diabetiki štartamo z 0,25, naslednji mesec z 0,5 in šele na to 1 mg, telo se mora privaditi, v nasprotnem zna biti štala.

Kako boš porabila to špiko ne vem, imaš samo 4 igle, če misliš da bo šlo kar tako se motiš.

Jaz sem v 9 mesecih izgubil 10 kil, če se pregrešiš gredo kile gor, tu ni dvoma.

Sicer pa daj prvo manjšo dozo da vidiš kako se bo telo odzvalo, hrani v hladilniku, tam na številčnici je 1 mg čisto na koncu, prvič več kot obrat ne obrni.

Za v naprej pa raje probej dobiti beli recept od svojega zdravnika, pa v Avstrijo pojdi ponj.

Ozempic lahko nastavljaš?

Imam Trulicity in ga ni ni mogoče nastaviti, z avtomatsko injekcijo se vbrizga celotna doza (ki pa se v lekarni dobijo z različno močjo). Trulicity nima stranskega učinka zmanjševanja apetita in hujšanje, niti tega ne potrebujem, ker imam idealno težo.

diabetik, 29.11.2024 ob 14:29

Ozempic lahko nastavljaš?

Imam Trulicity in ga ni ni mogoče nastaviti, z avtomatsko injekcijo se vbrizga celotna doza (ki pa se v lekarni dobijo z različno močjo). Trulicity nima stranskega učinka zmanjševanja apetita in hujšanje, niti tega ne potrebujem, ker imam idealno težo.

Imaš srečo. Če bi imelo tvoje zdravilo tak stranski učinek, bi ti še tega debeluhi požrli.

Jaz sem hujšala z 1mg. Rabiš vsaj 3 – 4 škatle..

Anonimno 7322, 29.11.2024 ob 14:38

Imaš srečo. Če bi imelo tvoje zdravilo tak stranski učinek, bi ti še tega debeluhi požrli.

Ker se na veliko izdaja Ozempic, so diabetikom nadomestno začeli predpisovati Trulicity in je že slabo leto prihaja tudi tu do težav.

V lekarni ga dobim samo za en mesec, včasih celo samo za dva tedna (v enem paketu sta dve injekciji), torej včasih namesto 6 škatel (za 3 mesece) dobim eno škatlo in še to po rednem preverjanju v lekarni, če so kaj dobili. Na srečo vodijo v lekarni evidenco o nas in skrbijo, da ne ostanemo popolnoma brez.

Po novem letu pride novo zdravilo za hujšanje, mi je povedal prijatelj farmacevt. Počakaj in prosi potem svojega zdravnika, se mi zdi bolj varno.

Začni z 0,25 mg za en mesec. Nato 0,5 mg drugi mesec, sledi 1 mg.

Za 0,25 mg moraš peresnik zavrteti 18-krat..Za 0,5 mg pa 36-krat.

Igle lahko kupiš v vsaki lekarni.

Dokler ga ne začneš uporabljati, ga moraš imeti obvezno v hladilniku.

Novo zdravilo po novem letu, 29.11.2024 ob 15:14

Po novem letu pride novo zdravilo za hujšanje, mi je povedal prijatelj farmacevt. Počakaj in prosi potem svojega zdravnika, se mi zdi bolj varno.

Hvala vsem za odgovore. Toliko želim, da dobi prvi zagon in motivacijo.

Mi mogoče lahko poveste kaj več o tem zdravilu? Bi bila zelo vesela, če veste kaj več, če mi lahko napišete na mail:

moj.netflix1974@gmail.com

Bom zelo hvaležna.

Poguglaj Mounjaro

Moj itm je bil 38, zdaj 22.

Sem malo manj jedla, pa se manj, pa se malo manj in se malo manj, tako sem prisla na normalno tezo, ki jo drzim ze 5 let.

Ne potrebujes nobenih busterjev za hujsanje, ce hoces shujsat, moras spremeniti nacin prehranjevanja, redkim to uspe cez noc, ostali pa spreminjamo malo po malo in tudi gre.

Imam viška 2 škatli 1mg. Jananovak990@gmail.com

Zakaj v Avstrijo?

Jaz sem prvi mesec vzela pol mg – enkrat na teden. Nato pa en miligram na teden še 3 mesece. Shujsala sem 15 kg in težo tudi obdržala.

začet moraš z minimalno dozo. niti slučajno z 1mg

0,5 ali pa še bolje 0,25

imam ozempic, lahko pisete na 040237301

Oslepiš lahko tudi pri minimalni dozi.

Jaz imam Trulicity 1,5mg in ga uporabljam že kar nekaj časa in sem tudi zelo lepo shujšala v kratkem času. Ni bilo nobenih stranskih učinkov. Ga pa še imam nekaj.

pujsika, 29.11.2024 ob 15:21

Hvala vsem za odgovore. Toliko želim, da dobi prvi zagon in motivacijo.

Mi mogoče lahko poveste kaj več o tem zdravilu? Bi bila zelo vesela, če veste kaj več, če mi lahko napišete na mail:

moj.netflix1974@gmail.com

Bom zelo hvaležna.

Ce ti sama pri sebi ne najdes zagona in motivacije, ti nobeno cudezno zdravilo ne bo pomagalo!

Bos cel lajf jemala razna zdravila, da bos hujsala, ko se vsakic nazaj zredis?

Postimaj glavo, zacni z malimi, a trdnimi koraki, naj ti bo cilj vsak mesec nizja cufra na tehtnici, pa ce traja 5 let ali 5 mesecev, da shujsas, nima veze, samo da gre dol.

In najpomembnejse, ne bos hujsala instant, ampak s svojim trudom, spremljala bos samo sebe, spoznalasamo sebe, se spreminjala in na koncu bos vedela, da je vse rezultat tvojega lastnega dela, kar ti da samozavest, samovrednost in zagon za marsikaj drugega v zivljenju.

Hujsanje lahko vzames kot na hitro instant z zdravili, lahko pa ga vzames kot proces spoznavanja, spreminjanja in sprejemanja sebe, tvoja stvar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close