ožemalnik
Najlažje bo, če se oglasiš kar pri podjetju SIMC (http://www.ozemalniki.com/), in ti bodo tam vse razložili in demonstrirali.
Podjetje SIMC prodaja tudi vodne destilatorje in jih gospod Milan zelo priporoča (ne razumem kako jih lahko priporoča).Te destilatorje prodaja tudi ALJA DIMIC (s podjetjem Simc imata poslovno povezavo).
Alja Dimic se šteje za vrhunsko strokovnjakinjo na tem področju.Resnica pa je zelo žalostna-DESTILIRANA voda je KISLA voda in je ni priporočljivo piti.Voda iz pipe ima ph več kot 7 in je rahlo alkalna, destilirana voda pa je kisla, saj ima ph okrog 5.Zaradi pitja takšne vode lahko zboliš.Rakavi bolniki imajo ph telesnih tekočin (razen krvi) okrog 5 in celo manj.V končnem stadiju imajo tzdi ph krvi nižji, zato tudi umrejo.Človek ne more živeti, če nima uravnotežen ph krvi tam okrog 7,40.
Toliko o strokovnosti podjetja Simc in Alje Dimic.
Pravilno destilirana voda bi morala imeti pH 7.
In da ne bo pomote, ne poznam gospoda Milana, ki ga omenjate, niti gospe Alje. Postavljeno je bilo vprašanje glede sokovnika in po mojem mnenju, ker ne gre za tako majhen strošek, je najbolje, da se ga sproba in potem vidi, če je to to, kar bi hoteli.
Vsekakor pa se mi zdi nesprejemljivo, da daje kakšen uvoznik/posrednik kakršnekoli zdravstvene napotke, če nima ustrezne izobrazbe (medicina…), še posebej ne težkim bolnikom, kamar spadajo tudi oboleli za rakom.
Mišljeno je bilo le, da ima destilirana voda (ki je popolnoma deionizirana …) v teoriji pH 7. V praksi pa je malo drugače, ker se takoj, ko pride v stik z zrakom, nanjo veže ogljikov dioksid in jo zakisa.
Mene so vedno učili, da destilirana voda ni primerna za pitje in se tudi jaz sprašujem, zakaj bi to kdo sploh pil. In očitno to ni jasno vsakomur, če se prodaja oz. izkorišča stiske ljudi.
voda iz pipe sebuje minerale-tudi kalcij, zatpo ima ph 7 in več (običajno je tako-ni pa nujno).
Vendar ti minerali v vodi niso UPORABNI za naše telo, ker so delci preveliki, tako da jih telo sploh ne uporabi.Minerali za naše telo so uporabni samo iz sadja in zelenjave.
Človk do 70. leta starosti popije toliko vode iz pipe, da skupaj z vodo zaužije okoli 130 kg apna (apnenca).Ta apnenec gre v glavnem iz telesa, nekaj pa ga vedno ostane. Ta apnenec se nalaga tudi na sklepe,ožilje….. zato je človek vedno bolj okoren in ima vedno več težav.
Tudi s kuhanjem hrane (to zalivamo iz vode iz pipe) zaužijemo precej apna, zato je za pripravo-kuhanje- hrane boljša destilirana voda. Za pitje je vsekakor najboljše, da kupite ožemalnik in prešate svežo zelenjavo in sadje.Najboljša je zelenjava (sadje ima preveč fruktoze-sladkorja) za prešanje pride v poštev kar koli, špinača,regrat,stebelna zelena,solata,radič,peteršilj,KORENČEK, rdeča pesa (v manjši količini) vse divje zelene ratline…….najboljše je, da jih vedno malo razredčite z destilirano vodo.Odvisno koliko kalorij zaužijete z drugo hrano.Najboljše bi bilo, da največ kalorij zaužijete s temi zelenimi svežimi sokovi-vedno sveže stisnjenimi-.
Včasih so ljudje pili deževnico-to je v bistvu destilirana voda.Destilirano vodo je nejbolje pripravljati sam doma.Destlilator ni nič drugega kot odjemalec apna iz vode.Tudi ko vodo vrete v enem loncu, vidite, da se tam nabere apno na posodi, vendar to ni destilirana voda.Destlirat vodo zavre, s pomočjo ventilatorja, ki je vgrajen v aparatu paro dvigne in jo potisne skozi šobo v ohlajevalnik, kjer se para zopet utekočini.Apnenec pa ostane v posodi.To je pravzaprav prekuhana voda brez apnenca, ki je za telo itak neuporabno.Samo pomislite koliko starejših žensk ima osteoporozo pa vsaki dan lahko popije 3 litre vode iz pipe-zato, ker ta kalcij v vodi za telo ni uporaben !!
Vsak ima lahko svoje znanje in je v to prepričan.Jaz imam svojega in sem v to kar vem in znam prepričan.Spet nekdo drugi ima neko drugo vedenje o vodi in bo napisal komentar na moj prispevek, ki se bo popolnoma razlikoval, ker pač človek črpa znanje iz drugih virov.Jaz priznam, da svojega znanja ne črpam iz svetovne klasične medicine in farmacije, ker so ti dve veji za mene neuspešni in samo ljudem kradejo denar in se bogatijo na račun ljudi. Sem ne dolgo nazaj prebral podatke, da samo 2-3% ljudi preživi-dejansko preživi raka.Tisti ljudje ki se odločijo za kemoterapijo ali obsevanje pa običajno umre prej kot tisti ki si tega ne dovoli.Alternativnih-uspešnih zdravljen raka pa je kar nekaj, vendar ljudje tega ne vedo, ker farmacevtski lobiji to širjenje preprečujejo-tudi z lobiranjem politikov, ki potem uzakonijo določene postopke, ki preprečijo takšna zdravljenja.
Ampak to je tema o destilirani vodi.Jaz vedno rečem, kdor mi želi verjeti kar sem napisal, naj verjame, kdor ne, naj ne verjame-odločitev je vaša.Jaz sem z naprotniki mojega znanja ne bom prepiral, ker je brez veze.Vi se odločite, še kaj kje preberitie-google-.ajte in se učite.Predbsem pa jaz nimam nič od tega, da bi vam trosil laži.
Lepo se imejte
Forum je zaprt za komentiranje.