Najdi forum

Imam Nerota 6
Rada bi spekla na CD z 800 MB en filmček s 746 MB.
V File -> Preferences -> ExpertFeatures imam kljukico na “Enable Overburn Disc-At-Once” … Ko hočem spečt pa vseeno izpljune CD in javi, da je premajhen.
A sem še kaj pozabila? 😮

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Aja, OS je WinXP 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Mogoče imaš prestaro programsko opremo za snemanje zgoščenk (tlačenk)
če se prav spomnim, je 6xx imela včasih težave..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ma ne, sej sem s tem pekačem že pekla overburn 🙁 Samo dooooolgoooo nazaj. Zato sem mislila, da sem kaj pozabila :S
A je lahko krivo to, da je pač pekač že spekel toliko in toliko CD-jev in se mu ne da več? 😉

mogoče je pa len postal, e-pošto še kaj bereš

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

V nastavitvah mora biti nastavljeno na: zapis čez mejo in pa zaključi cd…

Poskušaj namesto s starim Nero 6 raje s tem programčkom, ki je povrhu še zastonjski: http://cdburnerxp.se/download.php

Če pečeš overburn, je potrebno vedno izbrati Disc-at-once… mi pa ni jasno, zakaj bi bil overburn potreben, če je film manjši od kapacitete CD-ja? Morda je stvar v tem, da novi programi zaznajo, da je kapaciteta CD medija večja od 700 MB, starejši pa ne. Skratka, poskušaj omenjeni programček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close