Overbooking
Uff, tole je pa že skoraj Nobelove nagrade vredna ugotovitev. No, važno, da tvoja tema laufa in da s tem, ko malo druge požališ, kobajagi sebe dvigneš.
Uff, tole je pa že skoraj Nobelove nagrade vredna ugotovitev. No, važno, da tvoja tema laufa in da s tem, ko malo druge požališ, kobajagi sebe dvigneš.[/quote]
Je mal na glavo obrnjen tvoj svet. Napisati logicno “ugotovitev” pomeni zaliti druge in kobajagi sebe povzdigniti. Ko mi pa clovek napise, da sem se mu “popeo na qurac” ali pa Marko, da sem naivkovic (zakaj ze?), ali… je pa… kaj ze? Saj ni vazno… Vazno, da se po komentiranju bolje pocitis. 🙂
Uff, tole je pa že skoraj Nobelove nagrade vredna ugotovitev. No, važno, da tvoja tema laufa in da s tem, ko malo druge požališ, kobajagi sebe dvigneš.[/quote]
Je mal na glavo obrnjen tvoj svet. Napisati logicno “ugotovitev” pomeni zaliti druge in kobajagi sebe povzdigniti. Ko mi pa clovek napise, da sem se mu “popeo na qurac” ali pa Marko, da sem naivkovic (zakaj ze?), ali… je pa… kaj ze? Saj ni vazno… Vazno, da se po komentiranju bolje pocitis. :)[/quote]
Jaz sem samo predstavil še drugi zorni kot pogleda. Ne pravim, da si naivkovič. Pa tudi, če si, če so tvoji rezultati zadovoljivi, se nimaš kaj sekirat. Včasih je malo naivnosti tudi potrebno. Ni nujno, da se vedno slabo konča.
Je mal na glavo obrnjen tvoj svet. Napisati logicno “ugotovitev” pomeni zaliti druge in kobajagi sebe povzdigniti. Ko mi pa clovek napise, da sem se mu “popeo na qurac” ali pa Marko, da sem naivkovic (zakaj ze?), ali… je pa… kaj ze? Saj ni vazno… Vazno, da se po komentiranju bolje pocitis. :)[/quote]
Saj bi se še sekirala, ker sem ti storila krivico, če bi bila ta tema prva, ki bi ji na tem forumu prebrala.
Če si razumel, da drugi stavek izhaja iz prvega, je bolj kot to, da je moj svet obrnjen na glavo, verjetno to, da je kaj s tvojim svetom narobe, ali pa z glavo, saj ni važno, a ne?
Da bi imelo pa komentiranje na forumu tolikšno moč, da se bi zaradi njega počutila bolje, pa ne vem, no, v mojem svetu ne. Dopuščam pa možnost, da je pri kom drugem to verjetno.
Saj bi se še sekirala, ker sem ti storila krivico, če bi bila ta tema prva, ki bi ji na tem forumu prebrala.
Če si razumel, da drugi stavek izhaja iz prvega, je bolj kot to, da je moj svet obrnjen na glavo, verjetno to, da je kaj s tvojim svetom narobe, ali pa z glavo, saj ni važno, a ne?
Da bi imelo pa komentiranje na forumu tolikšno moč, da se bi zaradi njega počutila bolje, pa ne vem, no, v mojem svetu ne. Dopuščam pa možnost, da je pri kom drugem to verjetno.[/quote]
Pac, mal hecno je, ko gres poleg direktne zalitve mene dva prispevka vise izpostavljat moj stavek kot zalitev. Pa se sama napises, da sem napisal le ocitno. Pac, ti grem na qurac in bos nasla se tako kontradiktoren razlog, da “mi jih poves”, a ne? lol
Da bi imelo pa komentiranje na forumu tolikšno moč, da se bi zaradi njega počutila bolje, pa ne vem, no, v mojem svetu ne. Dopuščam pa možnost, da je pri kom drugem to verjetno.[/quote]
Pac, mal hecno je, ko gres poleg direktne zalitve mene dva prispevka vise izpostavljat moj stavek kot zalitev. Pa se sama napises, da sem napisal le ocitno. Pac, ti grem na qurac in bos nasla se tako kontradiktoren razlog, da “mi jih poves”, a ne? lol[/quote]
Veš kaj, glede na to, kako oster jezik imaš lahko (ko hočeš), pa človek res nima občutka, da bi se ti moral postaviti v bran.
Sem razmišljala, če mi greš res na kurac, pa se ne morem strinjati. Čisto premočen izraz, čisto premočna emocija. Že res, da se mi marsikatera tvoja objava zdi zelo patetična (to mirno lahko smatraš kot raznolikost okusov), ampak pogosto zgolj zavijem z očmi in berem dalje. Še dobro, da tvojih postov ne komentiram pogosteje, sicer bi bila verjetno obtožena, da te sovražim na smrt…
Pac, mal hecno je, ko gres poleg direktne zalitve mene dva prispevka vise izpostavljat moj stavek kot zalitev. Pa se sama napises, da sem napisal le ocitno. Pac, ti grem na qurac in bos nasla se tako kontradiktoren razlog, da “mi jih poves”, a ne? lol[/quote]
Veš kaj, glede na to, kako oster jezik imaš lahko (ko hočeš), pa človek res nima občutka, da bi se ti moral postaviti v bran.
Sem razmišljala, če mi greš res na kurac, pa se ne morem strinjati. Čisto premočen izraz, čisto premočna emocija. Že res, da se mi marsikatera tvoja objava zdi zelo patetična (to mirno lahko smatraš kot raznolikost okusov), ampak pogosto zgolj zavijem z očmi in berem dalje. Še dobro, da tvojih postov ne komentiram pogosteje, sicer bi bila verjetno obtožena, da te sovražim na smrt…[/quote]
Se praviš ti ”braniš” samo tiste oz. jim spregledaš njihove ”žaljivke” ki se ti zdijo pre-ubogi da bi se sami….
To je dvoličnost.
Se pravi bi morala enako ”okrcat” oz. cinično zabit vsakega drugega, ampak seveda si, kako zanimivo izbiraš ravno Daterja in njemu podobne 🙂
Matkič, ti si ena velika naivčina. Dobrodušna naivčina. Dater z vsakim postom bolj kaže na nekoga, ki je že sodelovat tu pa smo ga “odnesli”, ker je prodajal bučke. Zdaj pa se je vrnil z večno vročo temo, pecarjenjem. Že pogled na njegove zgodnje ure kaže, da je očitno ali brezposeln ali kak nočni čuvaj heh
Jaz sem na MoNu 2 leti in se spomnim tako ronke kot njej podobnih, in Dater je že takrat ”sodeloval” če se prav spomnim, sicer pa moderator če ne pa ziher admin lahko preveri IP in lokacijo
Če je nočni čuvaj, potem dvomim, da tipka od koderkoli kot s telefona itd…. vse se najde…. in lahko se preveri če je resnično ista oseba.
Spregledam svašta, kar pa je bolj povezano s tem, da berem in pišem po navdihu, poleg tega pa dosledno upoštevam, koliko časa in volje sem pripravljena vložiti v svoje komentiranje na forumu.
A res? Če naslajanju nad nerodnostjo nesojenih osvajalcev konstantno nasprotujem, je to dvoličnost? Svašta. Dvoličnost je v tem primeru prej to, da se ne oglasim vsakič, ko ga v pisanju kogarkoli (!) zasledim.
Ne strinjam se, ker bi to pomenilo, da bi se morala odpovedati možnosti, da koga tudi ignoriram. Poleg tega sem postavljanje na eno ali drugo stran (razen na svojo lastno, seveda) prerasla tam nekje v zgodnjem najstniškem obdobju. Zato je bil z moje strani (poleg Daterja in njemu podobnih) okrcan tudi On_, pred kratkim enTip, dolgo časa nazaj Marko, kar pa si, kako zanimivo, mirno spregledal. Toliko o dvoličnosti. 🙂
A to maš Daterja v mislih? 🙂
Če ja, potem je to smešno, ker če je za verjeti vsemu kar napiše, potem jih je položil več kot večina top piscev MoNa skupaj 🙂
Če ja, potem je to smešno, ker če je za verjeti vsemu kar napiše, potem jih je položil več kot večina top piscev MoNa skupaj :)[/quote]
Koliko jih je položil, me v resnici ne zanima (nekako ne sodim med tiste preprosteže, pri katerih to pali), niti ne bi smelo biti opravičilo za vedenje, ki mu ga očitam.
Če ja, potem je to smešno, ker če je za verjeti vsemu kar napiše, potem jih je položil več kot večina top piscev MoNa skupaj :)[/quote]
Koliko jih je položil, me v resnici ne zanima (nekako ne sodim med tiste preprosteže, pri katerih to pali), niti ne bi smelo biti opravičilo za vedenje, ki mu ga očitam.[/quote]
Ampak osojala (vsaj tako se meni zdi) si mu nerodnost osvajalca….. 🙂
To in število ”položenih” nekako ne gre skup… vsaj meni ne….
Koliko jih je položil, me v resnici ne zanima (nekako ne sodim med tiste preprosteže, pri katerih to pali), niti ne bi smelo biti opravičilo za vedenje, ki mu ga očitam.[/quote]
To in število ”položenih” nekako ne gre skup… vsaj meni ne….[/quote]
Narobe se ti zdi, jaz sem mu očitala naslajanje. Preberi še enkrat moj post, iz katerega izhajaš.
Spregledam svašta, kar pa je bolj povezano s tem, da berem in pišem po navdihu, poleg tega pa dosledno upoštevam, koliko časa in volje sem pripravljena vložiti v svoje komentiranje na forumu.
A res? Če naslajanju nad nerodnostjo nesojenih osvajalcev konstantno nasprotujem, je to dvoličnost? Svašta. Dvoličnost je v tem primeru prej to, da se ne oglasim vsakič, ko ga v pisanju kogarkoli (!) zasledim.
Ne strinjam se, ker bi to pomenilo, da bi se morala odpovedati možnosti, da koga tudi ignoriram. Poleg tega sem postavljanje na eno ali drugo stran (razen na svojo lastno, seveda) prerasla tam nekje v zgodnjem najstniškem obdobju. Zato je bil z moje strani (poleg Daterja in njemu podobnih) okrcan tudi On_, pred kratkim enTip, dolgo časa nazaj Marko, kar pa si, kako zanimivo, mirno spregledal. Toliko o dvoličnosti. :)[/quote]Senza samo zate :)))
Senza samo zate :)))
Vau, darilo od hudiča.
To in število ”položenih” nekako ne gre skup… vsaj meni ne….[/quote]
Narobe se ti zdi, jaz sem mu očitala naslajanje. Preberi še enkrat moj post, iz katerega izhajaš.[/quote]
Maš prav, se opravičujem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.