Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ovce, vam napišem kje vas bo udarila digitalizacija vse vas

ovce, vam napišem kje vas bo udarila digitalizacija vse vas

kot prvo dela na črno več ne bo in država bo imela absoluten in popoln nadzor nad vašimi financami in vami. ko boš šel delat na črno, kako ti bo kdo plačal če ne bo gotovine. če ti bo plačal digitalno bo transfer viden in boš plačal 3000 evrov kazni za delo na črno pa še zaprli te bodo. prostitutke se ne bodo več gonile, saj ne boš mogel plačat, vsak transfer bo viden. karkoli boš prejel na trr bo vidno, tako boste mnogi izgubili socialne transferje doklade dodake, subvencije, danes delaš na črno in država ne ve tega, zato dobivaš doklade za otroke. ko bo transfer viden bodo rekli saj ti si pa prodal kubik dil iz gozda in imaš denar zato ti bomo vzeli socialno podporo. če boš rekel, ta denar sem nakazal prijateljici ker vem da ga rabi, kot pomoč, bodo dejali ok, ampak davek na to je recimo 30 procent in nakazal ji boš 100 evrov država si bo vzela 30.  ko bo državi zmanjkalo denarja bo davek dvignila kolikor bo pač rabila ali dohodnina ali ddv in če se boš ti kaj bunil pa protestiral bodo nareli zakon, da to prepove in se to kaznuje z denarno globo in ko boš šel pred parlament skakat kot opica te bodo oglobili. če globe ne boš plačal ti bodo naredili ali izvršbo ali pa te bodo celo digitalno odklopili dokler se ne boš podredil zakonom in pravilom, ki jih bodo oni postavili. recimo ko bo nova PLANDEMIJA, ta korona je bila štih proba, bodo zaukazali obvezno cepljenje, in če s ene boš cepil te dighitalno odklopijo in izgubiš vse, denar pravice socialno, hišo.ja ja kar spomnite se filma sandre bullock izpred 30 let iz leta 95 imenuje se THE NET. taglavni bodo imeli popoln nadzor in komntrolo nad sistemom in če jim ne boš všeč ti bodo v kartotetko napisali morilec posiljevalec mamilaš in bo prišča policija in te bodo zaprli. kot je v tem ommenjenem filmi. ŠE MISLITE DA GRE ZA FANTAZIJO.

Za pismene je počasi in razumljivo. Za nepismene je pa vseeno, oni bodo dvigali roke po dekretu nadrejenega. Odločite se pa sami. Vredno se je potruditi.
https://www.youtube.com/watch?v=ooKyYEvIhYk

A tablete popuščajo?

beeee

V marsičem se strinjam s tvojim zapisom – da digitalizacija lahko pomeni prehud nadzor nad posameznikom. Me je pa zmotil tvoj prvi primer: ker boš delal na črno, ne boš upravičen do socialne podpore – groza! Pa, hudiča – od kod, misliš, da prihaja socialna podpora? Od davkov. In da nekdo dela na črno in ne plačuje davkov, zraven pa vleče podporo, namenjeno ljudem brez zaslužka in ki mu jo plačujejo pošteni delovni ljudje preko davkov – se ti to zdi fer?

Avtor pišeš kot da ljudem privoščiš probleme. Tudi tvoj TRR bo viden.

Zabita čreda si sama dela probleme. Ni kriv tisti, ki opozarja in širi dejstva.

za mnmnmn zmotilo te je zato, ker ne razumeš v celoti napisanega. najbrž edina ok zadeva digitalizacije je to, da ne bo več dela na črno pa prostitutk . kar sem hotel napisati je to, da obrazložim koga vse in to je vse vas, bo digitalizacija prizadela, še najbolj pa tiste, ki so ali tiho ali se celo strinjajo s tem, hkrati pa so oni tisti, ki delajo na črno in na razne načine goljufajo državo. tudi ko ti bo kmet prodal žakelj krompirja to ne bo več možno oz bo to obdavčeno in vidno razumeš. vsi vi boste zelo tepeni s tem kar se pripravlja.

Pametni se bomo še vedno znašli. Neumnim pa res ne bo pomoči.  Bogati bodo še bolj bogati, socialcev in prišlekov pa bo iz dneva v dan več.  Na splošno nam slabo kaže.

Blago za blago? Storitev za storitev? Je izvedljivo, bo pa nesposobnežem, ki znajo manevrirati le z miško v roki, zelo težko…

Mogoče bodo nekega dne dojeli, da digitalizacija, ni rešitev, ampak vzrok, oziroma generator problema!

mesec je krvav, vojna booo! Črnogledneži, obesite se že enkrat!

Tako izgleda zelena agenda v praksi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=673639914573107&set=a.215071360429967

Avtor si bedak, gotovina ali pa zlato bo vedno obstajalo. Plačila na roko tudi. Kako plačujejo službe državne varnosti, tajne službe…gotovina vedno bo. Ti pa jokaj naprej, ker si favš fušarjem, ko poleg transferjev potegnejo še jurčka ali dva. Pa ne rabiš nič pisrbnega, malo razpelješ štrom, kak knauf, keramika pa je.

Imaš pač  dve levi roki kaj boš pa zdaj, na socialni pa nov BMW ali Porsche, seveda pisan na staro teto …ha, ha …

moj sosed je eden teh bedakov, ki so za. pred ene pol leta smo se pri njemu pogovarjali o tem in je dejal, da je to edino pravilno. pa sem mu rekel kaj pa ko si na črno kopal lani za komunalo, pa na roke na črno plačal. pa je dejal, saj to ni problem , bi mu pač nakazal na trr. sem rekel, ja ampak ne 300 evrov ampak 1500, ker nisi plačal nič davkov in en vaščan ti je na črno fušal za male pare. pa sva tiho pa pije pivo pa pol reče , ja saj to imaš pa prav na to pa nisem pomislil. sem rekel seveda nisi ker si zabit. žena me pod mizo brcne v noge mene pa takile debili podžgejo pa nadaljujem. v 30 letih kar si bajto delal pa obnavljal ene stvari nisi na račun naredil, vse so ti na črno delali. kopal si za telefon pa elektriko, ostrešje komplet na črno narejeno, vso keramičarstvo v hiši, centralna kurjava, talne obloge oz tlake, in mu jaz to naštevam, nategnil si državo za 50 jurjev davka, ko ti je pa od sina žena tri panže s pizde zvrgla ste pa vsi doklade štepali subvencije pa bolniške. in ti boš zdej meni cigan pof…pi..ti m…govoril, da si za digitalizacijo. vstaneva z ženo od mize in se še danes ne pofovarjamo. prokleta baraba ničvredna lopovska.

Hočeš reči, da bo za večino precej boljše? Korupcije skoraj ne bo več. Ljudje, ki normalno in pošteno hodijo v službo bodo plačevali manj davščin, saj jim ne bo potrebno več sofinancirati “zastonjkarjev”…

Pa to se vse sliši super! Kje podpišem?

za aninimno 3839 in tiste, ki govorijo o neki izmenjavi blaga. kaj pa ti, ki nič ne znaš pa nič nimaš lahko ponudiš vodovodarju, ki ti bo prišel popravlat vodovod v hiši, ko govoriš, kako boste blago menjali. en blokovc nima nič, ne velja sicer to za vse, tisto službo za minimalca pa dva stola v tistem smrdljivem stanovanju. kmečkih pridelkov nimaš, da bi mu dal kakšno hrano v menjavo, poslovnež nisi, firme nima, da bi on kaj delal v povračilo in to velja za več kot 90 procent ljudi. edino babo mu lahko daš za po….če jo bo hotel, da ni kaka debela grda smrdljiva ogabna pras….

https://www.youtube.com/watch?v=xNrDFT069cY )

Z vsem tem zmerjanjem kako kdo ima ali nima, kako smrdi, kako ni sposoben, ipd… (ja, zmerjajoči ga nedvomno osebno poznate in točno veste…) ste prav tragikomični.

Ustvarjate prav enkraten bazen primerov kako ne ravnati in kako ne razmišljati – s katerim se lahko vzgaja otroke v smislu negativnih posledic.

Pišem zato, da boste razumeli da smo vam nekateri prav hvaležni za vso prikazano gnojnico.

Mogoče bodo nekega dne dojeli, da digitalizacija, ni rešitev, ampak vzrok, oziroma generator problema!

Podpisem.

po toči zvoniti je prepozno

Curc gleda, do smrti bomo, naprej naj pa drugi.

Eni imajo dober namen, a ga zavijejo v gnojnico, ker se ne znajo izraziti bolj prefinjeno. Drugi sadijo rozice in navzven disijo kot vijolice, navznoter je vse gnilo. In potem so se tretji, ki verjamejo vijolicam, ker navzven tako lepo disijo.

Smo povedali, da je digitalna valuta samo še ena dodatna možnost in ne nadomestek papirnatega denarja.

Oja, sranje bo. Ampak, ljudje smo iznajdljivi. Jaz tebe postrižem, ti mi pridelaš solato. Jaz tebi spletem nogavice, ti meni prebeliš kuhinjo. Bomo pač menjavali dobrine in usluge. Vsak, ki bi kaj znal, bo imel kaj ponudit.

@ zvoncki in trobentice, vijolice;

Kar na ven diši, res lahko včasih znotraj smrdi – a kar je že na daleč gnojnica je imelo že v štartu smrdljivo poslanstvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close