Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Outwell Nevada MP ali Quechua seconds family 4.2 xl

Outwell Nevada MP ali Quechua seconds family 4.2 xl

Pozdravljeni,

Prosim za pomoč nasvet,

Kupujemo šotor. Smo družina z dvema otrokoma.
Gledamo ta dva šotora.
Mi lahko katerega od teh dveh priporočate, kake izkušnje, kateri se bolje obnese, bolj praktičen itd…

Za vsako mnenje bom hvaležna,

LP

Jaz sem lani gledela te šotore. Outwell so kvalitetnejši, predvsem mi je bilo všeč, da ima dno prešito okoli in okoli, kar Quechua nima! Ima tudi več stojnega prostora, če je dež. Pri Quechui pa mi je boljša razporeditev prostoro – bolj ločeni spalnici. 🙂
Kakorkoli, šotora se bi zdita zelo različna, tako da pomili, kake prioritete imate.

Meni je definitivno udobje. Kolikokrat pe se realno zgodi, da te zalije? Pa še takrat je mala možnost, da bi dejansko voda prišla not. Itak maš čas umakniti stvari, če bi lilo 🙂 Ampak razporeditev in zračenje pri Quechui pa sta zakon. In to je to, kar uporabljaš vsak dan, vsak dan ti prav pride, ne le ob nalivih 🙂 Tako da jaz sem za Quechuo. Pa ne me narobe razumet: ogromno kampiramo in sprobala sem obe znamki. Ta: http://www.ilove2camp.si pa itak gate trga 🙂 Mene je čist navdušil in ga že imam 🙂

Hvala, sej itak razmišljam v smeri Queche.
Tale, ki ga ti predstavljaš ima super karakteristike, vendar eno zame nesprejemljivo pomanjklivost, glede na to, da se odločamo za družinski šotor. Je prenizek. V bistvu gremo iz take višine v višjega, zato tudi nov nakup.
Hvala ti za nasvete.

Lepo kampirajte 🙂

Mi imamo outwellov šotor že par let in ne zamenjam za quechuo (imajo sorodniki). Kot je že nekdo pred mano napisal, outwell ima integrirano dno, kar pride poleg dežja prav tudi, da ti kakšne žuželke ali druga golazen ne zleze v šotor. Mislim, da ima quechua tudi manjši vodni stolpec, pa meni se zdijo ti šotori s skoraj metrskim premerom strašno nerodni za transport, outwellovega pa spakiraš v torbo.
Kar se pa postavljanja tiče, so pa dandanašnji vsi šotori tako na easy za postavit – v zanke vtakneš par palic in ga postaviš pokonci – da tisto “samopostavljanje” pri quechua šotorih res ne igra bistvene vloge.
Seveda moje mnenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close