Najdi forum

Mene pa zanima kako lahko zaščitim koledar v outlooku oz. cel microsoft outlook (ne pa tudi ostalega). Vem, da je to pri uporabniških računih, ampak, če dam pod geslo svoj uporabniški račun, potem morajo drugi uporabniki imeti svojega in se jim zdi sumljivo, razumete. Torej, rada bi zaščitila le outlook s koledarjem..

Zaščitila – mislim z geslom. Ker uporablja več ljudi pri nas doma ta računalnik, jaz pa si pišem dnevnik v outlookov koledar in nočem, da bi kdo to videl.

Ali obstaja kakšen podoben program kot outlook, ki bi si ga lahko zdownloadala iz neta in bi imel funkcijo koledarja? Kje ga lahko dobim? Če bi morda tega lahko zaščitila z geslom. Se opravičujem za nejasnost, ampak ne znam razložiti…

Hvala lepa vnaprej.

Tole sem skopiral iz pomoči za slovenski Outlook 2003:

Spreminjanje gesla datoteke .pst
V meniju Datoteka kliknite Upravljanje podatkovnih datotek.
Kliknite želeno datoteko osebnih map (.pst) (datoteka osebnih map (.pst): Podatkovna datoteka, v kateri so shranjena sporočila in drugi elementi v računalniku. Datoteko .pst lahko uporabite kot privzeto shrambo in mesto za dostavo e-pošte. V datoteko .pst lahko varnostno kopirate elemente.) in nato kliknite Nastavitve.
Kliknite Spremeni geslo in vnesite svoje staro in novo geslo.
Opombe

Uporabljajte močna gesla, sestavljena iz velikih in malih črk, številk in simbolov. Šibka gesla teh elementov ne mešajo. Močno geslo: Y6dh!et5. Šibko geslo: House27. Uporabite močno geslo, ki si ga lahko zapomnite, tako da vam ga ni treba zapisati.
Računalnik si lahko zapomni geslo, tako da ga ne bo treba natipkati vsakokrat, ko boste odprli datoteko .pst. Če je vaš Microsoft Windows uporabniški račun zaščiten z geslom in imate dostop do njega samo vi, lahko potem ko natipkate novo geslo, potrdite polje Shrani to geslo na seznam gesel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close