Outlook mi je crknu :-(
Navkljub parim uram v družbi velestrokovnjakov Hmmja in dr. Wege, Limone in Zlatolaske, in požiranju znanja, mi je danes crknu Outlook.
Kaj sem naredila, da se je to zgodilo:
Sumim vpis tel. številke v stik, ko mi je avtluk hotel neke ombočne kode in nikakor nisem mogla iz tega podprogramčak ven. In sem ga ctrl+alt+del – karkoli to že je.
Kaj se je zgodilo?
Sicer še pridem v avtluk noter, lahko gledam mejle, ne morem jih pa brisat, niti mi ne dela pošlji/prejmi. Reče mi tole: Nekaterih sporočil ni bilo mogoče prenesti iz strežnika. To se običajno zgodi takrat, ko se povezava s strežnikom prekine zaradi težav s strežnikom ali omrežjem.
Kaj sem že vse probala:
– ponovno resetiranje – vsaj 4x
– Office repair – mi je javu, da napake niso odpravljene
– dala sem celo obnovi na prejšnje stanje na včerajšnji dan – ni haska
– Antitrust nekej za viruse – ne vidm, da bi kej najdu, razen nekih errorjev, ki pa jih itak ne znam popravit
Je pa to edino meni se zgodl (mam srečo) od 5 računalnikov.
Upam, na še kak nasvet 🙁
Hvala Maruša
Ja, jaz imam office 2000 in win XP …. za SPx pa nimam pojma, sam vem, da sem na začetki dala gor SP1, pol naslednjič mi je šefe nezavedno zalaufal naslednji SP, ki mi je pol nastavitev sesul, no pa še na eno osvežitev me je sistem enkrat opominjal, pa mi je blo rečeno, če mam že un SP ki vse sesuje, pol lahk tut to tazadnjo verzijo dam gor. Pojma pa nimam kaj je to blo.
“Sicer še pridem v avtluk noter, lahko gledam mejle, ne morem jih pa brisat, niti mi ne dela pošlji/prejmi. Reče mi tole: Nekaterih sporočil ni bilo mogoče prenesti iz strežnika. To se običajno zgodi takrat, ko se povezava s strežnikom prekine zaradi težav s strežnikom ali omrežjem. “
Kje imaš strežnik in kako dostopaš do njega (zanima me vse, he he he zadaj pa se začne :))) – mreža?, exchange?, protokoli? …
Po moje, je lahko kaj narobe z nastavitvami. Kaj je ctrl+alt+del naredil oz prekinil ne vem. Pokukaj malo med Tools/Services (lahko tudi ControlPanel/Mail) – pa povej kaj vidiš (poklikaj tudi Properties)…
Ja to se pokaže enkup ja: a ti kr vse napišem? Sam da mi nau pol kdo kej po PCju štoral ;-))
Splošno so pač moji podatki noter
Strežniki mail.L-L.si, gesla ti ne povem ;-))
Povezava uporabi LAN
Dodatno Pop 3 je 110
SMTP 25
Delivery Pesonal folders
Adressinf stiki
Kje je pa kle kak exchange pa protokol pa nimam pojma ;-))
Za vse tiste, ki boste imeli še kdaj podobne probleme: nič drugega ni bilo narobe, kot to, da se mi je avtluk oz. neka datoteka pst totalno zafilala, in ker je presegla omejeno velikost, je vseskup crknilo.
Važno, da smo po 5 dneh to le pogruntal in da sem zdej spet lahko onlajn.
Hvala vsem za pomoč!
Maruša
Forum je zaprt za komentiranje.