Outlook express – pomoč prosim
Pozdravljeni
Prosim za pomoč, če mi kdo ve svetovati pri naslednjem problemu:
Ko pošljem e-sporočilo z Outlook expressom, mi le-tega pošlje, potem pa se mi izpiše spodnje spročilo.
“Med obdelovanjem zahtevnih opravil je prišlo do napak. Če želite več podrobnosti poglejte seznam napak spodaj.”
Sporočilo ostane potem v mapi “odpošlji”, iz katerega ga kar naprej pošilja, tako da naslovnik dobi precej enakih sporočil, medtem ko na mojem računalniku tega sporočila ne premakne v mapo poslano, pač pa ga kar naprej pošilja, tako da ga moram ročno izbrisat v mapi odpošlji, če ne želim, da naslovnik prejme 1 mio mojih sporočil.
Ali mogoče kdo ve, kaj bi bilo narobe oz. kako se da ta problem rešiti?
Hvala že vnaprej za kakršenkoli nasvet.
Ko sem to še uporabljal sem se soočal z istimi težavami, pred cca 6 leti, sedaj na gmailu teh težav nimam. Tako, da lahko žal samo svetujem prehod na gmail.
mogoče bo tole pomagal. Nevem probaj.
http://www.office-outlook.com/outlook-forum/index.php/t/176566/
drugače pa malo poguglaj “Outlook email stuck in outbox”
Razumem, razumem.
Sodobna podjetja, ki delajo veliko z internetom in sledijo trendom večinoma delajo že na gmailu. Omogoča ogromno aplikacij s katerim poenostaviš poslovanje, dogovarjanje, koledarje,… saj outlook ima nekaj od tega, vendar ni tako razvit, pošta je samo na enem koncu ko se dol potegne…
citat:
tudi jaz nea razumem firm da ne grejo na brezplačen zadeve kot je GMAIL. pa na linux in open source zadeve.. lahko bi prehranil ogromno.
to pa lahko napiše samo mulo star 15 let, ali pa popoln bebec (sorči izrazu).
očitno poznaš računalništvo ravno en toliko kot jaz poznam vodovodne zadeve – torej niente.
Forum je zaprt za komentiranje.