Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice OTVORITEV ITALIJA

OTVORITEV ITALIJA

Ali je kdo izmed vas ta vikend preživel v Italiji na otvoritvi? V sredo gremo na Passo san pelegrino pa ne vem kaj lahko pričakujem, je dovolj snega, proge urejene…tu je še tako daleč od zime ko pogledam skozi okno…

Tudi to niso izkušnje na potovanjih;((

Pa me prav briga če so al pa niso…jaz za svoj dopust dvakrat letno šparam cel let. Enkrat grem smučat in enkrat jo mahnem nekam v tujino. Imam dva otroka, preživljam ju sama, enajst let nisem dobila preživninen in ves čas hodim v dve službi in je zame moj dopust POTOVANJE in me prav malo briga kaj je zate moje potovanje. Pišem kamor hočem, bojim se, ker grem prvič in me pač zanima a bo sneg ali ga ne bo…ti pa ne beri in me ne nerviraj še ti ker sem dva dni pred odhodom že tko vsa na glavo…Hvala ker si mi odgovoro+il pa se z veseljam nate obrnem še drugič…pa,pa,

Spoštovana smučarka!
Saj ni treba takoj iti v defenzivo 🙂

A je res tako težko malo poguglati in v iskalnik vnesti “passo san pellegrino”???
Vse piše – koliko je snega, kakšna je vremenska napoved, katere proge so odprte – pa še live cam je, jupiiii.
Pa bi bila ena skrb manj pred (očitno) kaotičnimi zadnjimi dnevi pred odhodom.

Ena dobra stran za začetek : http://www.dolomitisuperski.com/trevalli/home.athx?ccode=it-IT

Sicer pa piše, da je tam v hribih 50cm snega, v dolini nič,
odprtih pa je 90 od 100 prog v dolini Trevalli, katere del je tudi P.s.Pellegrino.

Ful težko, a?

Pa LP,
pa malo več dobre volje 🙂

Evo vidiš samo google je treba uporabit! Drugače imaš spodaj tematiko za počitnice za drugič in za to ne rabiš preživnine samo smisel za pravilno plasiranje1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close