Najdi forum

Preko interneta sem nekaj naročila pri OTTO-u. Zdaj pa ne morem spremljati statusa naročila. Če kliknem naročila mi tam izpiše 0 naročil. Zdaj pa me zanima, ali ima katera s tem izkušnje oz. ali te OTTO obvesti po el. pošti predno dobiš paket, tako kot npr. Neckerman? SEveda ob naročilu pri OTTO-u nisem dobila nobenega obvestila po el. pošti, da so sprejeli moje naročilo.
Če ima katera izkušnje naj mi prosim sporoči. Klicala pa jih ne bi saj punce, ki se tam oglasijo, nimajo pojma o internetu …

jaz sem dobila naslednji dan po mailu, da so dobili naročilo in koliko časa bo trajalo, da stvari pridejo.
Najbolje bo, da jih pokličeš.

Jaz sem 2x naročala pri Ottu in nikoli nisem po e-mailu dobila nobenega sporočila, da so naročilo prejeli, tako da tudi nisem vedela, kdaj bom naročeno dobila. Je pa res, da nisem naročila oblačil, ampak uro, drugič pa neko kozmetiko. Oboje sem dobila v roku 14 dni.

Ni mi preostalo drugega in sem poklicala. Moje naročilo je potrjeno in naročeno dobim čez 14 dni. Nisem pa prejela nobene el. pošte. HM, zanimivo, mogoče te po el. pošti obvestijo le, če treba dlje čakati.

Katera pa je spletna stran kjer lahko naročiš njihove izdelke?

http://www.otto.si

hm..jaz čakam že 19 dni na en plašček….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close