Otto – izkušnje prosim
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Otto – izkušnje prosim
Mene pa zanima ali je katera že kupovala pri Ottu in kakšne imate izkušnje. Gledala sem hlače, prav poceni niso ampak so mi všeč. Kaj pa kvaliteta? Hvala.
Kvaliteta je OK. Sicer že dolgo nisem naročala pri njih, motila pa me je dolga dostava.
Jaz sem pri njih naročila kavbojke že večkrat in bila vedno zadovoljna. Res so malo dražje, a je vredno.
jaz sem naročila pred 14 dnevi kar nekaj stvari, dvojne hlače, par majčk en pulover, zdaj pa čakam da pride, sem pa jaz bila kar zadovoljna, ponavadi sem pol stvari nazaj poslala, pol je bilo OK..
Mene moti dostava. Dolgo traja in vsako stvar prinesejo posebej. Zamisli si, da moraš po vsako stvari posebej na pošto!!!! Zato pri Otto ne naročam več.
Da se dolgo čaka, predolgo. V današnjih časih bi to lahko šlo hitreje. Ampak glede oblike, kakovosti materijala, in modelov nimam pripomb….extra kakovost! Toplo priporočam!
Za otroka sem naročila hlače,kavbojke,lepo nosljive,lepe,ampak tudi precenjene.
Ravno zadnjič mi je kolegica razlagala, ki tam naroča, da je vse res kvalitetno. Jaz zase ne vem, vseeno raje v miru najprej pomerim v trgovini…
Forum je zaprt za komentiranje.