Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Otroštvo vs. odraslost

Otroštvo vs. odraslost

Poznam nekoga, ki bi se najraje vrnil nazaj v svoje otroštvo. Nič v odraslosti ga toliko ne razveseli, da bi premagalo otroštvo, s tem, da ga poznam že do mladih let in ne bi rekla, da je imel ravno ta najbolj srečno otroštvo. Na svoje sestre in brate še zmeraj gleda na isti način kot takrat, ko je bil majhen. Jaz pa na svoja minevajoča leta gledam kot na napredovanje. Tudi jaz sem se spet zbližala z očetom, vendar vseeno nekako drugače kot on s svojo družino. Nikoli se ne bi vrnila nazaj. Kako pa je z vami? Bi se vrnili nazaj?

Bivša Hja

Morda se ne bi vrnil ravno v otroštvo, tam nekam v svoja 18 leta pa… s tole pametjo in izkušnjami…. carsko

Niti slučajno se ne bi vrnil nazaj.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bi se, 20 let nazaj, kar ni otroštvo, in absolutno ne v varno zavetje staršev – ampak na dopust za en teden, potem pa nazaj v sedanjost.

Ne. Ta leta so mi zelo pisana na kožo… bi kar tu ostala.
Bi pa z veseljem nazaj kakšnega človeka, ki mi manjka… pa žal ne gre.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bi šla nazaj in par stvari popravila – naredila drugače.
Potem bi se pa vrnila, ker je takole – kot je, kr vredi :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

tak odnos imamo mi v familiji.tete strici bratranci. vsi preprosti in neobremenjeni 🙂 in za hece. ne bi menjala za nic.isto otrostvo, najboljse mozno in sem hvalezna za to

se pa ne bi vrnila nazaj.nic ne bi spremenila.prav je tako kot je.odreagirala sem pa v dani situaciji kot sem najbols znala:)

vse svoje življenje nosim ves čas s sabo. Tudi otroštvo ☺ In nekaj “otroka” je v meni tudi sedaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, jaz se ne bi vrnila nazaj, mi je tukaj in zdaj čisto fajn. Si pa močno želim, da bi lahko še nekaj trenutkov preživela z nekom, ki ga danes ni več.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Jst pa ne bi šel “naprej”. A lahko kdo ta čas ustavi ali vsaj malo prbremza? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kdor hoče “nazaj” naj pobije svoje starše, ker so krivi, da je sedaj tukaj tak/a kot je!!!.
Kdor hoče naprej naj pa sebe — ker ga bo smrt doletela.

kakšno bluzenje od idiotizma …. še kvantni skok do sedaj ni uspel

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kakšen beden komentar.
Mi je v veselje da takšen človek ni v mojem znanstvu.

tole je pa res beda od bede… kr neki..

tole je pa res beda od bede… kr neki..[/quote]
Ni glih beda. NM je samo malo narobe (ali pa tudi ne) razumel avtorico, da s sedanjostjo ni zadovoljna in bi ji rada ubežala, ker se ne zmore soočit z njo. Izrazil se je pač na svoj poznan, sočen način.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close