otroški računalnik hello kitty
Pozdravljeni, ali kdo pozna in že uporablja otroški računalnik Hello Kitty. Vem, da se baje razni Mali vediji ne obnesejo, pa še ekranček je bolj majhen. Hčeri je všeč ta, ker je narisana Hello Kitty. Ogledala sem si reklamo, na kateri med drugim piše, da je velik zaslon. Zanimajo me predvsem vaše praktične izkušnje. Hčera pa je trenutno stara 5 let.
Hvala
Živjo,
pa bom jaz podala mnenje – kupila sem ga moji pupi, ravno tako ima 5 let. itaq je nora na H Kitty; ni važno, samo da je narisana HK.
Ekran je pa isto velik (MAJHEN) kot pri vseh teh otroških računalnikih, “govori” slo in hrvaško, drugače pa odtipka kodo (dvoštevilčno) in nato igra igrice – po kodah imaš izpisano ob tipkovnici. vsebuje tudi računanje, ampak naša je še ne zna. …
lahko rečem da je otrok zadovoljen (tudi zato ker je to njegov računalnik), presežek igrače pa to seveda ni.
lp
Hvala. Hčerki je bil pač všeč na prvi pogled – seveda H.K. Ekranček sem malo primerjala z Vedijem, pa se mi je zdel za spoznanje večji. Verjetno ga bomo kupili, pa upam, da se kmalu ne pokvari. Kako pa je z učenjem črk – ali je uporabno. Hčerka že sedaj kopira od bratca, ki je v drugem razredu. Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.